6.Hafta Yarı Final, Gol Krallığı ve Detaylar

6.Hafta Yarı Final, Gol Krallığı ve Detaylar

Kaymakamlık Futbol Turnuvası’nda grup, eleme ve çeyrek final karşılaşmaları tamamlandı. Müsabakalar sonunda İmbat, M.Eğitim, Eli 1 ve Eli 3 yarı finale yükseldi.

8 takımla oynanan Çeyrek Final maçlarından sonra; A-grubundan Eli-3, B-grubundan Milli Eğitim, C-grubundan Eli-1, D-grubundan ise İmbat Madencilik kupaya devam ediyor. Baktığımız zaman grup maçlarını namağlup lider tamamlayan Milli Eğitim ve İmbat Maden bu başarılarını eleme ve çeyrek finalde de sürdürürken, gruplarını ikinci sırada tamamlayan Eli 1 ve 3 en başarılı takımlar arasında yer aldı.

3 Maç normal sürede sonuçlanırken, normal süresi ve uzatma bölümü 1-1 biten Eli 1-Nakliyeciler maçını seri penaltı atışları belirledi. Çeyrek Finalde en gollü maç 7 golle İmbat Maden-Ticaret Odası maçı oldu.

Turnuvaya üç takımla katılan Ege Linyitleri İşletmesinin 3 takımından ikisinin kupaya devam etmesi idarecileri bir hayli mutlu etti.

İmbat Maden Futbol Takımı

Toplam 17 golün atıldığı Kaymakamlık Futbol Turnuvası çeyrek final karşılaşmalarında son şampiyon İmbat Madencilik, zorluk derecesi yüksek maçta Ticaret Odasını 4-3 mağlup etti, yarı finalde Eli-3 ile eşleşti.

Milli Eğitim Futbol Takımı

Bu sezon göze daha bir hoş gelen futbol sergileyen ve bunu da skora çok iyi yansıtan Milli Eğitim, çeyrek finalde karşılaştığı Yeni Anadolu Maden’i Yusuf Karayegen, İlker Karabiber, ve Mahir Arslan’ın golleriyle 3-0 mağlup etti adını yarı finale yazdırdı. Ahmet İnce idaresindeki Eğitim, İmbat Maden ile birlikte grup, eleme ve çeyrek finalde dahil olmak üzere rakiplerine puan şansı tanımadılar.

Eli-1 Futbol Takımı

Çeyrek finale aynı grupta yer aldığı Nakliyecilerin ardından 2.sırada gelen Eli-1, eleme maçında Hidrogen’i çeyrek final maçında da Nakliyecileri normal süresi 1-1 sona eren maçta penaltılar sonucunda 7-6’lık skorla üstünlük sağlayarak yarı finalde Milli Eğitim’e rakip oldu.

Eli-3 Futbol Takımı

Kupada bu sezonun sürprizini Ege İşletmeleri takımı Eli-3 gerçekleştirdi. Bir önceki turda Mevlana Özel Eğitim’i 4-1’lik skorla eleyen Eli-3, çeyrek finalde iki kez geriye düştüğü maçta Kolin Madenciliği 3-2 mağlup ederek, adını yarı finale yazdırdı.

10 Haziran 2024 Pazartesi günü; Milli Eğitim-Eli 1 ve İmbat Maden-Eli 3 karşılaşmalarından sonra turnuva finalini oynayacak takımlar belli olacak..

Yarı Final Maç Programı

🗓️ 10 Haziran 2024 Pazartesi
 17:00 Eli 1-Milli Eğitim
 18:30 İmbat-Eli 3

TAKIMLAR BU KONUMA NASIL GELDİ?

Eli-1 Futbol Takımı

ELİ-1

(C-Grubu Maçları)
Nitromak 3-5 ELİ 1
Sağlıkspor 0-4 ELİ 1
Nakliyeciler 4-4 ELİ 1
D.Hast 1-3 Eli 1

(Elemeler)
Hidro Gen-Eli 1 (0-3 hük)

(Çeyrek Final)
Nakliyeciler 7-8 ELİ 1(pen)

Kırmızı-siyahlılar, oynadıkları 6 karşılaşmada 5 galibiyet ve 1 beraberlik aldı. Rakip ağları 18 kez havalandırırken kendi ağlarında 9 gol gördü. Mustafa Atala ve Tugay Erdoğmuş attıkları 3’er golle takımın en golcü oyuncuları oldu.

Milli Eğitim Futbol Takımı

MİLLİ EĞİTİM

(B-Grubu Maçları)
M.Eğitim 5-1 Mevlana
M.Eğitim 6-1 Kolin
M.Eğitim 5-1 Müftülük
M.Eğitim 3-0 Teiaş ( hükmen)
M.Eğitim 8-3 Soma Bld

(Elemeler)
M.Eğitim 6-2 Sağlık

(Çeyrek Final)
M.Eğitim 3-0 Yeni And

Yeşil-beyazlılar, oynadıkları 7 karşılaşmada sahadan galibiyetle ayrıldı. Rakip ağları 36 kez havalandırırken kendi ağlarında 8 gol gördü. Takımın en golcü oyuncusu 8 golle Mahir Arslan oldu.

Eli-3 Futbol Takımı

ELİ-3

(A-Grubu Maçları)
Genç Öğr 0-5 Eli 3
Orman İşl 1-6 ELİ-3
Esnaf Od 1-3 Eli 3
Polis Gücü 2-2 Eli 3

(Elemeler)
Mevlana 1-4 Eli 3

(Çeyrek Final)
Kolin 2-3 ELİ 3

Baybars Kabakoğlu yönetimindeki gri-siyahlılar, oynadıkları 7 karşılaşmada 5 galibiyet, 1 beraberlik ve 1 yenilgi aldı. Rakip ağları 23 kez havalandırırken kendi ağlarında  17 gol  gördü. Ahmet Kahraman attığı 9 golle takımın gol yükünü çeken oyuncu oldu.

İmbat Maden Futbol Takımı

İMBAT MADEN

(D-Grubu Maçları)
İmbat 4-1 Hidrogen
İmbat 9-0 Eli-2
İmbat 10-1 Tcdd
İmbat 2-1 Yeni And

(Elemeler)
İmbat 3-0 Polis Gücü

(Çeyrek Final)
Ticaret Od 3-4 İmbat

Mavi-siyahlılar, oynadıkları 6 karşılaşmada 6 galibiyetle yarı finale uzandılar. Yusuf İpek idaresindeki İmbat, rakip ağları 32 kez havalandırırken kendi ağlarında  6 gol  gördü. Yedikleri 6 golle de turnuvanın en az gol yiyen takım sıralamasında ilk sırada yer aldı.

GOL KRALLIĞI

Gol krallığında 14 golle Ticaret Odası takımından Furkan Arslancan yer aldı. Arslancan’ı;
11 golle Dinçer Çakır (Nakliyeciler)
10 golle İsmail Kavruk (Ticaret Odası)
9 golle Ahmet Kahraman (Eli-3)
8 golle Mahir Arslan (M.Eğitim) ve Tolga Meral (İmbat)
7 golle Uğur Aksoy (Ticaret Odası), Raşit Çakır (Nakliyeciler ve Alper Özgün (Hidrogen)
6 golle Mutlu Günaydın (İmbat) ve İlker Karabiber (Milli Eğitim) izledi.

Ahmet Kahraman, Mahir Arslan, Tolga Meral, Mutlu Günaydın ve İlker Karabiber ikişer maç daha oynayacak. Diğer isimler ise takımları elendiği için maçlarını tamamladı.

Umarız!

Her hafta sonu üstüne basa basa yinelediğimiz; Umarız yenilen takımın yenen takımı tebrik ettiği, skorun centilmenliğin önüne geçmeyeceği karşılaşmalar olur. Biz buna inanıyor, hak edenin kazanmasını diliyoruz..

🏆 Tüm turnuva haberleri için buraya tıklayınız!.

somadaspor

Cevdet Yıldırım

Hobi olarak başladığımız ancak yaptığımız paylaşımlarla büyük ilgi gördüğümüz somadaspor.com’da maçlara gitmekten, çala kalem haberlerinizi yapmaktan büyük keyif alıyoruz. 38 yıllık futbola adanmış tecrübelerimizle topluma ufak bir katkımız olmasından büyük mutluluk duyuyoruz. Sizlerden ricamız; biz gazeteci değiliz. Bilgi-birikimlerimizi çala kalem ifade etmeye çalışıyoruz. Somaspor,Samsun Irmaksanayispor, Elbistanspor, Tavşanlı Linyitspor, Soma Linyitspor, Soma Masterler; Futbola adanmış 38 yıl ile, çala kalem yazılmış yazılar vs vs.. Selam ve Dua ile..

YORUM YAZIN