Eli-1 Kaybetmedi, Polis Gücü ve Eli-3 Berabere

Eli-1 Kaybetmedi, Polis Gücü ve Eli-3 Berabere

Bu yıl 30’uncusu düzenlenen ve 14 Haziran’da tamamlanacak Soma futbolunun en önemli organizasyonu olan Kaymakamlık Futbol Turnuvasında, gruplarda 2 maç oynandı.


Salı günü A-grubunda Eli 3-Polis Gücü, C-grubunda Eli 1-Devlet Hastanesi arasında oynanan maçlarda Eli-1 Devlet Hastanesini 3-1 mağlup ederken, Eli-3 Polis Gücü maçında puanlar paylaşıldı.

POLİS GÜCÜ 2-2 ELİ 3

Turnuvanın 38.maçı, A-grubunda 9 puana sahip Eli-3 ile 3 puana sahip Polis Gücü arasında oynandı. Dört golün atıldığı, iki kırmızı kartın çıktığı maç karşılıklı atılan gollerle 2-2 berabere sonuçlandı.

Maçın 11.dakikasında ELİ -3 öne geçti. Kazanılan serbest vuruşu çabuk kullanan Eli 3, topu Ahmet Kahraman ile buluşturdu. Golcü oyuncu uzak köşeye plase ile nefis bıraktı:1-0

Polis Gücü beraberlik golünü buldu. 18.dakikada Eli -3 defansı yerleşemeden hızlı hücuma kalkan Polis Gücü , Orhan Demirözü’nün alt köşeye yaptığı plase vuruşla beraberliği yakaladı:1-1

Polis Gücü öne geçti. 25.dakikada Nurullah’ın sert şutu defanstan döndü. Dönen topu iyi takip eden Muhammet Çakır, meşin yuvarlağı sağ köşeden filelerle buluşturdu: 2-1

Karşılaşmanın ilk yarısını Polis Gücü 2-1 önde tamamladı.

Gökhan Kazancı (ELİ-3 Kalecisi)

Gökhan Kazancı devleşti. İkinci yarıda ön tarafta etkili olmaya çalışan Polis Gücü ataklarında Eli 3 kalecisi Gökhan Kazancı inanılmaz kurtarışlar yaparak Polis Gücü forvetine gol şansı tanımadı.

55. dakikada Eli 3 beraberliği sağladı. Ceza sahası içinde topla buluşan Aytuğ Çelik, mükemmel plase vuruşla durumu eşitledi:2-2

68. dakikada Polis Gücü sahada 7 kişi kaldı! Yaşanılan bir pozisyon sonrası itiraz eden Orhan Demirözü ve Hasan Bağçiçek’i müsabakanın hakemi Sertaç Erşahin direk  kırmızı kartla cezalandırdı.

Kalan dakikalarda sonucu değiştirecek hamleler gelmeyince maçın skoru 2-2 olarak tescillendi.

Eli-3 Futbol Takımı)

Liderlik maçı Cuma günü oynanacak

Bu sonucun ardından 4 maçta 3 galibiyet 1 beraberlikle 10 puan toplayan Baybars Kabakoğlu yönetimindeki Eli-3, 12 puana sahip Ticaret Odası ile grup birinciliği için karşı karşıya gelecek. Ticaret Odasına bir puanın yeteceği maç 24.05.2024 Cuma günü saat 18:30’da oynanacak.

Polis Gücü Futbol Takımı

Polis Gücü’nün kaderi 25 Mayıs’ta belli olacak.

Eli 3 beraberliği ile 4 puana yükselen Polis Gücü, gruptaki son maçını 25 Mayıs Cumartesi günü üç puana sahip Genç Öğretmenler ile oynayacak. Polis Gücü’nün eleme turuna kalabilmesi için Genç Öğretmenler maçında beraberlik yetecek.

Ersin Tanrıkulu (Polis Gücü Antrenörü)

Polis Gücü antrenörü Ersin Tanrıkulu’nun açıklaması

”Bugün maç içerisinde hakemin hatalı kararları oyunun gergin geçmesine sebep oldu. İlk golde faulü hangi takımin kullanacağı belirsizliği varken ve hakemin yerde yatan futbolcu ile iletişimi devam ettiği esnada rakip takımın oyunu başlatması ve gol atmasına anlam veremedik. Hakemin gol sonrası tepki vermemesi ve pozisyona kararsız kalışı bizim için gerginliğin başlamasına sebebiyet verdi.

Maçın ilerleyen zamanlarında da hakemin yanlış kararları oynanılan futbolun önüne geçmesi hiç iyi olmadı. Bizim açımızdan oynanan maçın galibiyetle sonuçlanması, grubumuzda kartların yeniden dağılması demekti. Sahaya da hem ilk yarı hemde ikinci yarı rakibimize galibiyetle ayrılacağımızı hissettirdik. 3 puan alamadığımız için üzgünüz. Rakip takımı tebrik eder bundan sonraki maçlarında başarılar dileriz.”

İki takımın oynadığı, kalan maçları ve puan durumu

ELİ-3
Genç Öğr 0-5 Eli 3
Orman İşl 1-6 ELİ-3
Esnaf Od 1-3 Eli 3
Polis Gücü 2-2 Eli 3
24.05.2024 Cuma 18:30 Ticaret Odası Eli ( 3 )

Polis Gücü
Esnaf Od 2-1 Polis Gücü
Ticaret Od 7-4 Polis Gücü
Polis Gücü 8-2 Orman İşl
Polis Gücü 2-2 Eli 3
25.05.2024 C.tesi 17:00 Genç Öğr-Polis Gücü

Hakem Sertaç Erşahin

SAHA:Teiaş / Eğitim Tesisleri
HAKEM:Sertaç Erşahin
ELİ 3:Gökhan-Yusuf-Osman-Fatih-Melih-Ahmet-Ertuğ-Emrah-Aytuğ
YEDEKLER: Ozan, Bayram, Onur, Hasan, Dede
ANTRENÖR:Baybars Kabakoğlu

POLİS GÜCÜ:İlkay-Nurullah-Oğulcan-Uğur-Eray-Furkan-Selçuk-Muhammed-Orhan
YEDEKLER: Ali, Yunus Emre, Murat, Engin, Ömer, Hasan Altan
ANTRENÖR: Ersin Tanrıkulu
KIRMIZI KARTLAR: dk.68 Orhan Demirözü, Hasan Bağçiçek (Polis Gücü)
GOLLER: dk.11 Ahmet Kahraman, dk.55 Aytuğ Çelik (Eli 3), dk.18 Orhan Demirözü, dk.Muhammet Çakır (Polis Gücü)

DEVLET HASTANESİ 1-3 ELİ 1

Günün son karşılaşması C-grubunda eleme turunu garantileyen ancak sıralama adına önemli olan maç; 7 puanlı Eli-1 ile 4 puanlı Devlet Hastanesi arasında gerçekleşti. Grupta son maçlarına çıkan iki ekibin mücadelesinde gülen taraf 3-1’lik skorla Cengiz Türk’ün takımı Eli-1 oldu.

Karşılaşmayı Sağlık Bakanlığı Baş Müfettişi İzzet Taşçı, Devlet Hastanesi Başhekimi Gökhan Kıvanç Yaşar, Devlet Hastanesi İdari ve Mali İşler Müdürü Gökhan Gürbüz, İlçe Gençlik Spor Müdürü Dilek Mert ve Teiaş Eğitim Tesisleri Müdür Yardımcısı Arzu Hülya Davutlu’da izledi.

Gürkan Evdeğiş, Onur Engin, Cihan Tuncay (ELİ-1)

Goller Onur, Tuncay ve Gürkan’dan geldi.

Eli-1 Devlet Hastanesi karşısında üç puanı üç golle aldı. Maça 7 puan ve averajla Nakliyecilerin ardından ikinci sıra giren Eli-1’de gol perdesini 4.dakikada Onur Engin‘in orta saha civarında yaptığı vuruşla açarken, 35. dakikada Emre Kaya’nın kullandığı serbest vuruşa altı pasta ayak koyan Cihan Tuncay‘ın kaydettiği golle devreye 2-0 önde gitti.

İkinci yarıya da etkili başlayan kırmızı-siyahlılar, 40.dakikada Gürkan Evdeğiş kişisel yetileriyle taşıdığı topu kaleci Nurullah’ın uzanamayacağı köşeye bıraktı:3-0
60.dakikada Devlet Hastanesi adına kazanılan penaltıyı Olcay Taşkın düzgün vuruşla ağlara gönderdi:3-1

Kalan dakikalarda her iki takımın gol girişimleri sonuç bulmayınca Eli-1 karşılaşmadan 3-1 galip ayrıldı.

Grupta sıralama 26.05.2024 Pazar günü saat 17.00’da Nakliyeciler ile Sağlık Spor arasında oynanacak maçtan sonra netlik kazanacak.

Melih Yavaş (Devlet Hastanesi Antrenörü)

Devlet Hastanesi antrenörü Malih Yavaş’ın maç sonu değerlendirmesi:

”Devlet Hastanesi olarak bu maç öncesi gruptan çıkmayı garantilemiştik. Bu maçta diğer maçlarda görev alamayan arkadaşlarımızı da oynatıp onları da çeyrek final maçlarına hazır tutalım dedik. Oynayan arkadaşlarımızda gayet iyi mücadele ettiler. Kendilerini tebrik ediyorum. Eli-1 takımınada diğer maçlarda başarılar diliyorum .Emeği geçen herkese teşekkür ederim. Ayrıca maçlarımızda bizleri yalnız bırakmayan başhekimimize,müdürümüze ve müfettişimize teşekkür ederim”

İki takımın oynadığı, kalan maçları ve puan durumu

Eli-1
Nitromak 3-5 ELİ 1
Sağlıkspor 0-4 ELİ 1
Nakliyeciler 4-4 ELİ 1
D.Hast 1-3 Eli 1
Eli-1 grup maçlarını tamamladı.

Devlet Hastanesi
Sağlık 0-3 D.Hast
Nitromak 3-3 D.Hast
D.Hast 1-2 Nakliyeciler
D.Hast 1-3 Eli 1
Devlet Hastanesi grup maçlarını tamamladı.

Sertaç Erşahin Hakem

SAHA:Teiaş / Eğitim Tesisleri
HAKEM:Seraç Erşahin
ELİ 1:Yasin-Soner-Onur-Emre-Metin-Sebahattin-Cihan-Mustafa-Gürkan
YEDEKLER: Ayhan, İbrahim, Emrah, Volkan, Tugay, Bahattin
ANTRENÖR:Cengiz Türk

DEVLET HASTANESİ:Nurullah-Mahsuni-Kerim-Tamer-Harun-Adem-Birol-Emin-Emrah
YEDEKLER: Kamil, Olcay, Sercan, Fırat, Erdoğan, Sait, Ayhan
ANTRENÖR: Melih Yavaş
KIRMIZI KART: Yok
GOLLER: dk.4 Onur Ergin, dk.35 Cihan Tuncay, dk.40 Gürkan Evdeğiş (Eli 1), dk.60 Olcay Taşkın pen.(Devlet Hastanesi)

NOT: Karşılaşmalara ait resimler Cevsam Instagram ve Somadaspor Facebook sayfalarımıza yüklenmiştir. Takipte kalınız!

ÇARŞAMBA MAÇ PROGRAMI:

📆22.05.2024 Çarşamba
⌚17:00 Mevlana-Müftülük
⌚18:30 Milli Eğt-Teiaş

🏆 Tüm turnuva haberleri için buraya tıklayınız!

somadaspor

Cevdet Yıldırım

Hobi olarak başladığımız ancak yaptığımız paylaşımlarla büyük ilgi gördüğümüz somadaspor.com’da maçlara gitmekten, çala kalem haberlerinizi yapmaktan büyük keyif alıyoruz. 38 yıllık futbola adanmış tecrübelerimizle topluma ufak bir katkımız olmasından büyük mutluluk duyuyoruz. Sizlerden ricamız; biz gazeteci değiliz. Bilgi-birikimlerimizi çala kalem ifade etmeye çalışıyoruz. Somaspor,Samsun Irmaksanayispor, Elbistanspor, Tavşanlı Linyitspor, Soma Linyitspor, Soma Masterler; Futbola adanmış 38 yıl ile, çala kalem yazılmış yazılar vs vs.. Selam ve Dua ile..

YORUM YAZIN