Kaymakamlık Futbol Turnuvası 3.Gün Maçları

Kaymakamlık Futbol Turnuvası 3.Gün Maçları

Kaymakamlık Futbol Turnuvasında heyecan Cumartesi günü A-grubunda bir D-grubunda ise iki müsabaka ile devam etti.

Teiaş Eğitim Sahasında oynanan ve toplam 19 golün atıldığı maçlarda İmbat Madencilik, Yeni Anadolu Madencilik ve Esnaf Odası rakiplerini mağlup etmeyi başardı.

İMBAT MADEN 4-1 HİDRO GEN

İlk karşılaşma 5 takımlı D-grubunda yer alan İmbat Madencilik ve Hidro-Gen takımları arasında oynandı. Saat 15.30’da başlayan karşılaşmada geçen sezonun şampiyonu İmbat Maden, grubun güçlü takımlarından Hidro-Gen’i; 45.dakikada Ercan Küçükdemir ve 50.dakikada Can Açıkgöz’ün atılmasıyla son 20 dakikasını 7 kişi tamamladığı maçta 4-1 mağlup ederek, turnuvaya kaldığı yerden devam etti.

İmbat’ı Hidrogen önünde galibiyete taşıyan golleri; Eser Kasal (2), Erdem Ocak ve Tolga Meral kaydetti. Hidro-Gen adına tek gol Gürkan Özdemir’in ayağından geldi. Alper Özgün ile yüzde yüz iki gol pozisyonundan faydalanamayan Hidro-Gen eksik kalan rakibine mağlup olarak turnuvaya puansız başladı.

Gözlerimiz Ramazan Yılmaz’ı aradı!

Hidro-Gen takımında gözlerimiz attığı ve attırdığı gollerle Soma Masterleri yarı finale taşıyan golcü oyuncu Ramazan Yılmaz‘ı aradı. Ancak kenar yönetimin 70 dakika boyunca Ramazan’ı sahaya sürmemesi kafalarda ”Ramazan acaba sakat mı?” sorusunu oluşturdu.

Eser Kasal

Maçın Oyuncusu: Eser Kasal

İmbat takımında attığı iki mükemmel golle günün başarılı ismi olan Eser Kasal, “Benim bugün atmış olduğum iki gol çok önemli değil. Bizim için önemli olan takımın başarısıydı, bunu da gerçekleştirdiğimiz için son derece mutluyum. İnanıyorum ki bundan sonraki maçlarda göze daha hoş gelen, coşkulu daha iyi neticeler alan bir İmbat Madencilik izlettireceğiz” ifadelerini kullandı.

Yusuf İpek İmbat Madencilik Takım Antrenörü

Yusuf İpek: ”Galip geldiğimiz için sevinçliyiz.”

İmbat takımının başarılı antrenörü Yusuf İpek’in maç sonu açıklamaları:

”Hidro-Gen maçı gurubun ve turnuvanın iyi takımlarından zor rakip olması dolayısıyla; bu maçtan alacağımız puan sıralamada yerimizi üstlere taşıyacağı gibi bizi psikolojik olarak rahatlatacak maçtı. Oyuna istekli başlayıp bir an önce oyunu ve skoru elde etmek istedik. İlk yarı istediğimiz planda yönettiğimiz oyun ikinci yarı üç farkı yakalamamıza rağmen kırmızı kartlar planımızı bozmuş olsa da iki eksilmemize rağmen oyun içi disiplini bozmadan mücadeleye devam ettik. Sporseverler için aksiyonlu maç oldu. Sonuçta galip geldiğimiz için sevinçliyiz.”

Çetin İlgör’ün maç yazısına şuradan göz atabilirsiniz

SAHA:Teiaş / Eğitim Tesisleri
HAKEM:Cenk Güleryüz
İMBAT MADEN:Erol-Yücel-Ercan-Can-Erdem-Deniz- Erhan-Eser-Mutlu
YEDEKLER:Bayram, M.Ali, İlker, Kaan, Tolga, Rasim, Murat
ANTRENÖR:Yusuf İpek

HİDRO GEN:Bekir-Orhan-Osman-Görkem-Semih- Oğuz-Serbay-Gürkan-Alper
YEDEKLER:Turgay, E.Sagdıç, Yunus, E.Muslu, Sercan, Hüseyin, İbrahim, Mehmet, Ramazan
ANTRENÖR:Enis Himmet
KIRMIZI KART: dk.45 Ercan Küçükdemir, dk.50 Can Açıkgöz (İmbat Maden)
GOLLER:dk. 2 ve 32 Eser Kasal, dk.18 Erdem Ocak, dk.68 Tolga Meral (İmbat Maden)

YENİ ANADOLU MADEN 10-1 TCDD

Günün ikinci maçı yine D-grubunda Yeni Anadolu Madencilik ile tam 10 sene aradan sonra turnuvaya katılan TCDD arasında oynandı. Manisa İl hakemlerimizden Cenk Vardar’ın yönettiği maçta üç puanı Özkan Öztürk (2), İsmail Şarlayan (2), Süleyman Aktuğ (2), Ramazan Kargı (2), Erdinç Cin ve Mustafa Dağdelen’in attığı gollerle Yeni Anadolu Maden aldı. Maçta TCDD adına tek golü Savaş Tarakçı kaydetti.

Özkan Öztürk

Maçın Oyuncusu: Özkan Öztürk

Hedefe gidecek yolda tehlikeli virajları hata yapmadan geçen Faik Ay idaresindeki Yeni Anadolu Madencilik, ilk tehlikeli virajı TCDD maçında geride bıraktı. Mavi-beyazlılar da, alınan farklı galibiyette karşılaşmayı iki asist ve iki golle tamamlayan Özkan Öztürk maçın oyuncusu oldu. Kutluyoruz..

Faik Ay

Faik Ay: ”Maç maç üstüne koyarak finale kadar gitmek istiyoruz”

Alınan farklı galibiyetin ardından bir hayli keyifli görünen takım antrenörü Faik Ay’ın açıklamaları:

”2 Yıl aradan sonra turnuvada olmak çok güzel. Bu turnuvaya katılmamızı sağlayan İşletme Müdürümüz Hüseyin Bardaklı, İşletme Müdür Yardımcısı Ümit Şahin takımın her şeyinle ilgilenen Emre Erşin’e takımın abisi Yalcın Öztürk’e çok teşekkür ederiz. Bizim amacımız turnuvaya renk katmak, izleyenlere keyif veren oyun oynamak. Bugünkü maçta istediğimiz oyunu sahaya yansıttık, farklı galip geldik. Takımımdan memnunum maç maç üstüne koyarak finale kadar gitmek istiyoruz. Bütün takımlara başarılar diliyorum’’

Reşit Yılmaz

Reşit Yılmaz: ”Centilmence güzel bir mücadele oldu”

10 yıl aranın ardından yeniden Teiaş’ın sihirli atmosferinde kendine yer bulan TCDD takımında antrenör Reşit Yılmaz’ın açıklamaları:

”Öncelikle her iki takımı tebrik ediyorum. Centilmence güzel bir mücadele oldu. TCDD olarak çok zor bir guruba düştük. Rakibimiz çok iyiydi. Biz TCDD olarak 10 yıl aradan sonra turnuvaya katılım sağladık. Çok iyi bir görüntü veremedik. Diğer maçlarda daha iyi olmaya çalışacağız.”

SAHA:Teiaş / Eğitim Tesisleri
HAKEM:Cenk Vardar
YENİ ANADOLU:Mehmet Ömür-Ali-Gürkan-Hüseyin-Süleyman-Özkan-İsmail-Faruk
YEDEKLER:Ali, Mustafa,Ramazan, Emrah, Erdinç, Faik, Olcay
ANTRENÖR:Faik Ay

TCDD:Mehmet-Gökhan-Hüseyin-Harun-Cem-Savaş-Kemal-Hasan-Murat
YEDEKLER:Ergün, Ferdi, Gültekin, M.Ali, Mehmet, Azimkar
ANTRENÖR:Reşit Yılmaz
KIRMIZI KART:Yok
GOLLER: dk.1′ 4′ Özkan Öztürk, dk.19′ 50′ İsmail Şarlayan, dk.33′ 35′ Süleyman Aktuğ, dk.45′ 67 Ramazan Kargı, dk.41 Erdinç Çin, dk.70 Ramazan Dağdelen (Yeni Anadolu), dk. 66 Savaş Tarakçı (TCDD)

ESNAF ODASI 2-1 POLİS GÜCÜ

Günün son maçı A-grubunda yer alan Esnaf Odası ve Polis Gücü takımları arasında gerçekleşti. Çekişmeli geçen maçta sahadan 2-1’lik skorla gülerek ayrılan Kazım Ayazköylü’nün takımı Esnaf Odası oldu. Yarkın Keseciler’in başlama düdüğünün 9 dakika sonrası Esnaf Odası Erhan Karadöngel’in golüyle 1-0 öne geçti. Yenilen gole çabuk reaksiyon gösteren Polis Gücü Selçuk Altay’ın uzak mesafeden attığı golle durumu eşitledi:1-1 Bu gol aynı zamanda ilk yarınında sonucu oldu.

İkinci yarının 37.dakikasında Mehmet Güzel’in golüyle 2-1 öne geçen Esnaf Odası, kalan sürede skoru korumasını bildi ve karşılaşmadan 2-1’lik skorla ayrılarak turnuvaya üç puanla başladı.

Ahmet Bayrak

Maçın Oyuncusu:Ahmet Bayrak

Zorluk derecesi yüksek maçta alınan üç puanda oynadığı başarılı futboluyla büyük katkı sağlayan Ahmet Bayrak maçın oyuncusu oldu, tebrik ediyoruz.

Kazım Ayazköylü

Kazım Ayazköylü: ”Maçın zor geçeceğini biliyorduk’’

Alınan 2-1’lik galibiyet sonrası takım oyuncularını kutlayan antrenör Kazım Ayazköylü ‘’Maçın zor geçeceğini biliyorduk’’dedi.

Başarılı antrenör, ‘’Bizlere güvenenlere galibiyet hediye etmeyi çok istiyorduk. Bunu da 70 dakika takım olarak mücadelemiz ve coşkumuzla elde ettik. Bu galibiyet bizlerden desteğini esirgemeyen doslarımıza hediye olsun. Bizi izlemeye devam edin’’

Ersin Tanrıkulu

Ersin Tanrıkulu: ”İstediğimiz oyunu bir türlü kuramadık”

Teiaş Eğitim Sahasında ilk maçta istediği sonucu elde edemeyen Polis Gücü’de takım sorumlusu Ersin Tanrıkulu’nun kısa açıklaması:

”Bugün istediğimiz oyunu bir türlü kuramadık.Uzun toplarla gol bulmaya çalışmak bizim gibi genç ve dinamik bir takıma yakışmadı. İnşaallah önümüzdeki maçlarda daha çok çalışarak göze hoş gelen güzel bir futbol oynamak istiyoruz. Ayrıca Esnaf sporu tebrik eder geride kalan maçlarında başarılar diliyorum…

Şerif Yeşil

Şerif Yeşil: ”Biraz heyecan ve panikten sonra çabuk toparlandık”

Esnaf Odası takım kaptanı Şerif Yeşil, zorlu maç sonrasında:

”Maçın başlama vuruşundan sonra biraz heyecan ve panik yaptık sonrasında çabuk toparlayıp 1-0’ı yakaladık. Sonrasında bir net pozisyon kaçırınca ‘’atamayana atarlar’’ misali rakip beraberliği yakaladı. Rakibimize savunmada sağlam kalarak net pozisyon vermedik. İkinci yarıda da aynı özveriyle maça başladık ve golü bulduk. 2-1’i yakalandıktan sonra biraz geride basıp kontra atağa döndük, takım olarak iyi savunup skoru korumayı bildik. Polis Gücünü oynadıkları futbol için tebrik ediyor, sonraki maçlarında başarılar dileriz’’dedi.

SAHA:Teiaş / Eğitim Tesisleri
HAKEM:Yarkın Keseciler
ESNAF ODASI:Ahmet-Şerif-Ercan-Tolga-Burak-A.Bayrak-Şakir-Mehmet-Erhan
YEDEKLER:Halim, Selçuk, Yusuf, Rafet, Osman, Emrah, Mehmet, Mustafa
ANTRENÖR:Kazım Ayazköylü

POLİS GÜCÜ:İlkay-Nurullah-Ömer-Uğur-Oğulcan-Selçuk-Eray-Hasan-Furkan
YEDEKLER:Ali, Muhammed, Orhan, Murat, Haydar,  Y.Emre, A.Altan, Engin
ANTRENÖR:Ersin Tanrıkulu
KIRMIZI KART:Yok
GOLLER:dk.9 Erhan Karadöngel, dk.37 Mehmet Güzel (Esnaf Odası),dk.11 Selçuk Altay (Polis Gücü)

NOT: Karşılaşmalara ait resimler Cevsam Instagram ve Somadaspor Facebook sayfalarımıza yüklenecektir. Takipte kalınız!

PAZAR MAÇ PROGRAMI:

⌚ 16:30 Kolin-Müftülük
⌚ 18:00 M.Eğitim-Mevlana ÖE.M

🏆 Tüm turnuva haberleri için buraya tıklayınız!..

Cevdet Yıldırım

Hobi olarak başladığımız ancak yaptığımız paylaşımlarla büyük ilgi gördüğümüz somadaspor.com’da maçlara gitmekten, çala kalem haberlerinizi yapmaktan büyük keyif alıyoruz. 38 yıllık futbola adanmış tecrübelerimizle topluma ufak bir katkımız olmasından büyük mutluluk duyuyoruz. Sizlerden ricamız; biz gazeteci değiliz. Bilgi-birikimlerimizi çala kalem ifade etmeye çalışıyoruz. Somaspor,Samsun Irmaksanayispor, Elbistanspor, Tavşanlı Linyitspor, Soma Linyitspor, Soma Masterler; Futbola adanmış 38 yıl ile, çala kalem yazılmış yazılar vs vs.. Selam ve Dua ile..

YORUM YAZIN