Esnaf Odası ve Ege Linyitleri Hata Yapmadı!

Esnaf Odası ve Ege Linyitleri Hata Yapmadı!

Kaymakamlık Futbol Turnuvasına Salı günü A ve C-grubunda oynanan 2 karşılaşma ile devam edildi. A-grubunda Esnaf Odası, C-grubunda ELİ1 rakiplerini mağlup etti.

ELİ-1 ve Esnaf Odası 2’de 2 yaparken, Sağlık Spor ve Genç Öğretmenler ikinci maçlarından da boynu bükük ayrıldılar.

SAĞLIK SPOR 0-4 ELİ 1

A-Grubunda ilk maçında Nitromak‘ı; Mustafa Atala, Ayhan Arıcan, Emre Kaya, Emrah Efe ve Tugay Erdoğmuş’un golleriyle 5-3 mağlup eden ELİ-1 ile, Devlet Hastanesine 3-0 mağlup olan Sağlık Spor Teiaş Eğitim Sahasında karşı karşıya geldi.

Antrenörlüğünü Cengiz Türk’ün yaptığı ELİ-1 takımı, ilk maçından galip ayrılmanın ve kaliteli ayakları kadrosunda bulundurmanın güvenirliği ile maça pozitif katkı sağlayan taraf olarak başladı.

Mustafa Atala

Kaptan Dümene Geçti!

Sezona 3-0’lık Devlet Hastanesi mağlubiyeti ile moralsiz başlayan Recep Duran idaresindeki Sağlık Spor, 20 dakika iyi savunma yapıp ELİ-1 forvetine gol şansı tanımadı. Ancak 20.dakikadan sonra kaliteli ayakları bünyesinde barındıran ELİ-1 aradığı golü de bu dakikada buldu. Takım kaptanı Mustafa Atala uzak mesafeden attığı golle takımını 1-0 öne geçirdi.

Golün dört dakika sonrasında Mustafa Atala takımının ve kendinin ikinci golünü kaydetti:2-0 Bu gol aynı zamanda ilk yarının da skoru oldu.

İkinci yarıda da oyun üstünlüğünü elinde tutan kırmızı-beyazlılar, 45.dakikada Emrah Efe, 65.dakikada Cihan Tuncay ile iki gol daha bularak karşılaşmadan 4-0 galip ayrıldı, ikide iki yaptı. Kırmızı-beyazlı ekipten Emrah Efe (2), Volkan Akça ve Sebahattin Günebakan’ın topları da direkten döndü.

ELİ-1

Zorlu Sınav Nakliyeciler İle Olacak

Sağlık Spor galibiyeti ile puanını 6’ya yükselten ve kayıpsız yoluna devam eden Ege Linyitleri-1, üçüncü maçını 12 Mayıs Pazar Nakliyeciler ile yapacak. Zorluk derecesi yüksek karşılaşma saat 18:30’da  başlayacak.

Sağlık Spor

Rakip Nitromak

Sezona iki mağlubiyetle iyi bir başlangıç yapamayan Sağlık Spor, gruptaki 3.sınavını 16 Mayıs Perşembe günü kendisi gibi iki maçından mağlubiyetle ayrılan Nitromak takımı karşısında verecek. Zorlu mücadelenin başlama saati 17:00

Sağlık Spor-ELİ-1 Seromoni

SAHA:Teiaş / Eğitim Tesisleri
HAKEM:H.Ziya Kürehan
SAĞLIK SPOR:Ümit-Lütfü-Aytun-Rahman-Giray-Murat-Mehmet-Fatih-Sefa
YEDEKLER:Latif, Hasan, İlker, Abdurrahman, Mustafa, Osman
ANTRENÖR:Recep Duran

ELİ-1:Yasin-Volkan-Bahattin-Soner-Metin-Tugay-Emrah-Mustafa-Emre
YEDEKLER:Onur, Ayhan, Sebahattin, Gürkan ,Faruk , Cihan, İbrahim
ANTRENÖR:Cengiz Türk
KIRMIZI KART:Yok
GOLLER: dk.20′ 24′ Mustafa Atala, dk.45 Emrah Efe, dk.65 Cihan Tuncay (ELİ 1)

ESNAF ODASI 6-2 GENÇ ÖĞRETMENLER

Rafet Kara ”Hatrick” yaptı, Esnaf Odası farklı kazandı..
Günün ikinci maçı A-grubunda Esnaf Odası ve Genç Öğretmenler takımları arasında oynandı. Grupta ikinci maçlarına çıkan iki ekibin mücadelesinde sahadan gülerek ayrılan taraf 6-2’lik skorla Kazım Ayazköylü idaresindeki Esnaf Odası oldu.

Rafet Kara

İlk maçında Polis Gücü’nü Erhan Karadöngel ve Mehmet Güzel’in golleriyle 2-1 mağlup eden Esnaf Odası, 23.dakikada Tolga Mesli’nin harika ortasında gol perdesini açan Rafet Kara‘nın hatrick yapıp yıldızlaştığı Genç Öğretmenler maçını da 6-2 kazandı ve ikide iki yaptı. Siyah-beyazlı ekibin gollerini Rafet Kara (3), Mehmet Güzel (2) ve Erhan Karadöngel kaydetti. Genç Öğretmenlirin golleri ise Mehmet Güner ve İsmail Erdoğan’dan geldi.

Esnaf Odası

Zorlu Sınav Ticaret Odası İle Olacak

Polis Gücü ve Genç Öğretmenler galibiyetleri ile yoluna kayıpsız devam eden Esnaf Odası, gruptaki üçüncü maçını 14 Mayıs Salı günü turnuvanın favori takımlarından Ticaret Odası ile yapacak. Maçın başlama saati 18:30

Genç Öğretmenler

Rakip Orman İşletmesi

Üst üste aldığı iki mağlubiyetle turnuvaya iyi başlangıç yapamayan genç Öğretmenler, gruptaki üçüncü maçını 13 Mayıs Pazartesi günü Orman İşletmesi ile oynayacak. Maçın başlama saati: 18.30

Kzım Ayazköylü

Kazım Ayazköylü: ”Bizim açımızdan mücadeleli centilmence güzel bir karşılaşma oldu.”

Esnaf Odası antrenörü Kazım Ayazköylü, ”Turnuvaya güzel başladık güzel devam ediyoruz, umuyorum güzelde bitiririz. Bugünkü rakibimiz değerli Öğretmenlerdi bizim açımızdan mücadeleli centilmence güzel bir karşılaşma oldu. Takımımdan oldukça memnunum ayrıca oyunu güzelleştiren öğretmenlerimizide canıgönülden tebrik ediyor kalan maçlarında başarılar diliyorum tüm esnaflarımıza bu galibiyet hediye olsun”

Mustafa Çamzeybek

Mustafa Çamzeybek:”Biz iyi bir ekibiz”

Esnaf Odası takım kaptanı Mustafa Çamzeybek, gruplarında oynadıkları ikinci maçta Genç Öğretmenler’e karşı alınan 6-2’lik galibiyeti, “Biz iyi bir ekibiz. Bunu oynadığımız iki maçta da konsantre, disiplinli, yürekten, sabırlı ve coşkulu oyunumuzla sonuca giderek gösterdik. Sıcak havada üst düzey mücadele eden tüm arkadaşlarımı kutluyorum” diye değerlendirdi.

Esnaf Odası-Genç Öğretmenler Seromoni

SAHA:Teiaş / Eğitim Tesisleri
HAKEM:Altay Akkaynak
ESNAF ODASI:A.Karabacak-Osman-Şerif-Mustafa-Yusuf-A.Bayrak-Rafet-Selçuk-Burak
YEDEKLER:Mehmet, Tolga, Erhan, Mehmet, Emrah, Ercan, Halim
ANTRENÖR:Kazım Ayazköylü

GENÇ ÖĞRETMENLER:Mustafa-Hidayet-Cihat-Mehmet-Umut-Semih-Berkay-İ.Hakkı-Salih
YEDEKLER:Şahin, İsmail, Hasan, İdris, Mehmet, Armağan, Recep
ANTRENÖR:Mehmet Güner
KIRMIZI KART:Yok
GOLLER:dk.23′ 30′ 32′ Rafet Kara, dk.56′ 70′ Mehmet Güzel, dk.40 Erhan Karadöngel (Esnaf Odası), dk.59 Mehmet Güner, dk.66 İsmail Erdoğan (Genç Öğretmenler)

NOT: Karşılaşmalara ait resimler Cevsam Instagram ve Somadaspor Facebook sayfalarımıza yüklenecektir. Takipte kalınız!

ÇARŞAMBA MAÇ PROGRAMI:

16:30 Teiaş-Mevlana Özel Eğt
18:00 Yeni Anadolu-Hidrogen

🏆 Tüm turnuva haberleri için buraya tıklayınız!..

somadaspor

Cevdet Yıldırım

Hobi olarak başladığımız ancak yaptığımız paylaşımlarla büyük ilgi gördüğümüz somadaspor.com’da maçlara gitmekten, çala kalem haberlerinizi yapmaktan büyük keyif alıyoruz. 38 yıllık futbola adanmış tecrübelerimizle topluma ufak bir katkımız olmasından büyük mutluluk duyuyoruz. Sizlerden ricamız; biz gazeteci değiliz. Bilgi-birikimlerimizi çala kalem ifade etmeye çalışıyoruz. Somaspor,Samsun Irmaksanayispor, Elbistanspor, Tavşanlı Linyitspor, Soma Linyitspor, Soma Masterler; Futbola adanmış 38 yıl ile, çala kalem yazılmış yazılar vs vs.. Selam ve Dua ile..

YORUM YAZIN