Eli 3 Havalı. Polis Gücü ”Devam” Orman İşletmesi ”Tamam” Dedi

Eli 3 Havalı. Polis Gücü ”Devam” Orman İşletmesi ”Tamam” Dedi

Kaymakamlık Futbol Turnuvasında 3.haftanın son karşılaşmaları A-grubunda Polis Gücü-Orman İşletmesi ve Esnaf Odası-Eli 3 arasında oynandı.

6 puana sahip Esnaf Odası ve Eli-3 maçında gülen taraf 3-1’lik skorla Eli 3 oldu. Polis Gücü-Orman İşletmesi arasında oynanan ”devam yada tamam” maçında gülen taraf 8-2’lik skorla Polis Gücü oldu.

Hakem Kerim Uzun

POLİS GÜCÜ 8-2 ORMAN İŞLETMESİ

Günün ilk karşılaşması grupta henüz puanı bulunmayan Polis Gücü ve Orman İşletmesi arasında gerçekleşti. Manisa İl Hakemlerimizden Kerim Uzun’un yönettiği maçta Polis Gücü karşısında öne geçen Orman İşletmesi galibiyeti koruyamadı.

Orman İşletmesi 15.dakikada Fatih Özgüner’in kullandığı penaltı sonucunda 1-0 öne geçti.

18.dakikada Polis Gücünden Furkan Şık, kendi yarı sahasından taşıdığı topu Orman İşletmesi ağlarına gönderdi ve durumu eşitledi:1-1

27.dakikada Muhammet Çakır, sert ve düzgün vuruşla takımını 1-0 mağlubiyetten 2-1 öne geçiren golü kaydetti:2-1

33.dakikada Orman İşletme adına Ahmet çakır uzak mesafeden çok sert vurdu. Meşin yuvarlak önce üst direğe sonrada Ali’ye çarparak ağlara gitti:2-2 bu gol aynı zamanda ilk yarınında skoru oldu.

İkinci yarıya fırtına gibi başlayan Polis Gücü, dk.36′ 39′ Selçuk Altay, dk.49′ 70′ Orhan Demirözü, dk.37 Hasan Bağçicek ve dk.55 Altan Ali Yazıcı’nın golleriyle karşılaşmadan 8-2 galip ayrıldı.

Bu sonucun ardından puanını üçe çıkaran Polis Gücü, aynı puana sahip Genç Öğretmenlerin üstünde averajla 4.sıraya yükseldi. Kupada hiç bir iddası kalmayan Orman İşletmesi 23.05.2024 Perşembe günü saat 18.30’da Esnaf Odası ile formalite maçı oynayıp sezonu tamamlayacak.

Orhan Demirözü-Selçuk Altay (Polis Gücü)

Orhan ve Selçuk 2’şer golle katkı sağladılar

Orman İşletmesine karşı alınan 8-2’lik galibiyette başarılı futbollarını ikişer golle süsleyen Orhan Demirözü ve Selçuk Altay, eleme turuna kalacaklarından emin olduklarını söylediler.

Ersin Tanrıkulu (Polis Gücü Takım Antrenörü)

Ersin Tanrıkulu: ”2.Yarı kendi oyunumuzu sahaya yansıtıp rahat kazanmasını bildik.”

8-2’lik galibiyetin ardından eleme turu şansını sürdüren Polis Gücünde teknik sorumlu Ersin Tanrıkulu maçı değerlendirdi. Tanrıkulu yaptığı kısa değerlendirmede: ”İlk yarı konsantrasyon eksikliğinden dolayı maça iyi başlayamadık. ikinci yarı yerinde yaptığımız müdaheleler ile kendi oyunumuzu sahaya yansıtıp rahat kazanmasını bildik. Her iki takımı da oyunu çirkinleştirmeden mücadele etmesi günün en olumlu yönüydü. Bundan sonraki maçlarda puan kaybetmeden en üst sırada grubu bitirmek hedefindeyiz”ifadelerine yer verdi.

İki takımın oynadığı, kalan maçları ve puan durumu

Polis Gücü
Esnaf Od 2-1 Polis Gücü
Ticaret Od 7-4 Polis Gücü
Polis Gücü-Orman İşl
21.05.2024 Salı 17:00 Polis Gücü-Eli 3
25.05.2024 C.tesi 17:00 Polis GücüGenç Öğr

Orman İşletmesi
Ticaret Od 15-2 Orman
Orman İşl 1-6 ELİ-3
Genç Öğr 7-2 Orman İşl
Orman İşl-Polis Gücü
23.05.2024 Perş 18:30 Esnaf Od-Orman İşl

Polis Gücü 8-2 Orman İşletmesi

SAHA:Teiaş / Eğitim Tesisleri
HAKEM:Kerim Uzun
POLİS GÜCÜ:Ali-Nurullah-Ömer-Oğulcan-Muhammet-Selçuk-Furkan-Eray-Orhan
YEDEKLER: İlkay, Haydar, Engin, Yunus Emre, Murat, Altan, Hasan
ANTRENÖR:Ersin Tanrıkulu

ORMAN İŞLETMESİ:Hidayet-Fatih-Uğur-A. Değirmenci-A.Çakır-Serdar-Murat-Ömer-Selahattin
YEDEKLER: A.Yatsı, Mehmet, Gürel, Selami, Yunus, İlker, Hasan, Hüseyin
ANTRENÖR: Seyfullah Enes Hanhatun
KIRMIZI KART: Yok
GOLLER: dk.36′ 39′ Selçuk Altay, dk.49′ 70′ Orhan Demirözü, dk.18 Furkan Şık, dk.27 Muhammet Çakır, dk.37 Hasan Bağçicek, dk.55 Altan Ali Yazıcı (Polis Gücü),dk.15 Fatih Özgüner pen.dk.33 Ahmet Çakır (Orman İşletmesi)

Kerim Uzun Hakem

ESNAF ODASI 1-3 ELİ 3

Üçüncü haftanın son karşılaşması sonucu merakla beklenen Esnaf Odası ve Eli-3 arasında oynandı. İlk iki maçından galibiyetle ayrılan Eli-3 ile, oynadığı üç maçtan ikisini kazanan Esnaf Odasına maçında gülen taraf Baybars Kabakoğlu önderliğindeki Eli 3 oldu.

Eli 3 Futbol Takımı

Eli 3 inanılmazı başardı!

Esnaf Odası karşısında İlhan Çalışkan’ın kırmızı kart görmesiyle son 12 dakikayı 8 kişi oynayan Eli 3, Ahmet Kahraman ve Fatih Ergül’ün iki süper golüyle karşılaşmadan 3-1 galip ayrıldı.

Eli 3, 14.dakikada sağdan Ertuğ’un 18’e ortasında Ahmet Kahraman düzeltip dönerek vurduğu şutla 1-0 öne geçti.
Esnaf Odası beraberliği yakaladı.
20.dakikada sağdan Emrah Kadir Yılmaz’ın ön direğe kestiği ortaya ayak koyan Yusuf Cerit durumu eşitledi:1-1 bu gol aynı zamanda ilk yarının da skoru oldu.

Eli 3 sahada 8 kişi kaldı!
Eli 3’te, daha önce sarı kartı bulunan İlhan Çalışkan, 58.dakikada itirazdan dolayı ikinci sarı karttan kırmızı kartla oyun dışı kaldı.

Esnaf Odası gole çok yaklaştı.
60 dakikada Mehmet Güzel çok sert vurdu, önce Gökhan Kazancı sonra direk gole izin vermedi.

Eli 3 eksik olmasına rağmen öne geçti.
61.dakikada sağ kanattan kazanılan serbest vuruşta, Fatih Ergül sol ayağıyla alt köşeye çok iyi vurdu durumu 2-1 yaptı.

Müthiş sol ayak, ilk golü seyredemeyenlere kopyasını sundu.
Eli 3 adına 68.dakikada kazanılan serbest vuruş için topun başına yine Fatih Ergül geçti. Usta sol ayak, ilk golü kaçıran seyircilere ”iyi izleyin, bakın” dercesine aynı yerden aynı vuruşu yaptı ve takımını 3-1 öne geçirdi. 70 + 2’de Şerif Yeşil vurdu, top üst direkten oyun alanına döndü.

Bu sonucun ardından puanını 9’a yükselten ve aynı puna sahip Ticaret Odasının ardından averajla ikinci sıra yer alan Eli 3, gruptaki son iki maçının ilkini Ticaret Odası ve sonuncusunu Polis Gücü ile oynayacak. 6 puanda kalan Esnaf Odası ise gruptaki son maçını Orman İşletmesi ile yapacak.

Fatih Ergül (Eli 3)

Maçın Oyuncusu Fatih Ergül

Esnaf Odası maçının kazanılmasında bir birine benzer iki güzel golle katkı sağlayan Fatih Ergül, maçın oyuncusu oldu. Kutluyoruz.

Baybars Kabakoğlu (Eli 3 Takım Antrenörü)

Baybars Kabakoğlu: ”Oyuncularım gerçekten inanılmaz efor sarf ettiler, hepsini tek tek kutluyorum.”

Bir hoca için en büyük ödül emeğinin karşılığının sana galibiyetle yansımasıdır. Eli 3’lü futbolcular eksik kalmalarına rağmen olağan üstü bir mücadele sonrası hocalarına en büyük hediyeyi verdiler. Alınan galibiyet sonrası duygularını dile getiren Baybars Kabakoğlu şunları söyledi:

“Öncelikle tüm oyuncularımı gösterdikleri üstün mücadeleden ve güzel oyunlarından dolayı kutlarım. Oyuna bolca pas trafiği ile başladık, rakibimiz topun arkasında boşluk bırakmadan savunma yaptı keza duran toptan attığımız gol sonrası oyunu yavaşlattık, hatta beraberlik golünü yedikten sonra biraz oyundan düştük. Ancak ikinci yarı rakip alana daha fazla gittik. İlhan’ın kırmızı kart görmesinden sonra oyundan hiç düşmedik. Yine ayağa top ile oyunda kaldık ve galibiyet gollerini bulduk. Oyuncularım gerçekten inanılmaz efor sarf ettiler, hepsini tek tek kutluyorum. Esnafspor’a da bundan sonraki maçlarda başarılar dilerim, oyunu çirkinleştirmeden mücadele ettiler.”dedi.

Melih Akın (Eli 3)

Melih Akın: “Seyirci Güzel Bir Oyun Görmek İster”

Eli 3 adına saha içerisi sorumluluğunu üstlenen Melih Akın’ın yorumu: ”Futbolun seyirciye bağlı olduğunu unutmamak gerek. Seyirci de güzel bir oyun görmek ister futbol bu nedenle hem başarıya muhtaçtır, hem de güzelliğe.

Eğer doğru oyunculara sahip değilseniz, en iyi fikirler bile sizi ölümden kurtaramaz. İyi oyuncular da tek başlarına yeterli değildir. Gelecekte futbol çok daha hızlı oynanacak. Önemli olan takımın genelinde hareket akışının gerektiği gibi olup olmadığıdır.

Öncelikle tempo, teknikle birleştirilmek zorunda. Bu birinci şart. Modern futbolun öteki önemli özelliği ise değişik taktik olasılıkları arasında seçim yapabilme yeteneği. Bugün oyun beraber devam ederken eksik kalmamız daha fazla mücadele etmemizi gerektirdi. Duran toptan bulduğumuz gol bizim oyunda daha diri durmamıza yardımcı oldu.

Kadife ayağa değinmeden geçemeyeceğim. İdmanda çalıştığımız pozisyonlar maçta karşımıza geliyor, bu da çalıştığımız pozisyonlardan biriydi, enfes vurarak topu yerine, skoru hanemize yazdıran Fatih kardeşimize teşekkür ediyorum.

Futbolcular sürekli birlikte düşünmeli. Maç öncesinde, maç sırasında. Ama zekâ kendiliğinden gelmez. Zekâ, emprovizasyonun değil, çalışmanın antrenmanın ürünüdür. Antrenmanlarda en farklı varyasyonlar tekrar tekrar çalışılır. Yaratıcılık organizasyonun en yüksek formudur.

Futbola her zaman güçlü şahsiyetler biçim vermiştir.

Bizleri yalnız bırakmayıp desteğini bir an olsun esirgemeyen Ege Linyitleri İşletme Müdür Yardımcısı Mahmut ÖZDİLLİ ye takımımız adına çok teşekkür ederim. Ayrıca manevi desteğini hissettiğimiz Çetin İLGÖR beye, takımımızın hocaları Baybars ve Dede hocaya ayrıca teşekkür ediyorum. Çok istedik, çok mücadele ettik, herkesin ayağına sağlık.”diye yorumladı

İki takımın oynadığı, kalan maçları ve puan durumu

Esnaf Odası
Esnaf Od 2-1 Polis Gücü
Esnaf Od 6-2 Genç Öğrt
Esnaf Od 2-5 Ticaret Od
Esnaf Odası 1-3 Eli 3
23.05.2024 Perş 18:30 Esnaf Od-Orman İşl

Eli-3
Genç Öğr 0-5 Eli 3
Orman İşl 1-6 ELİ-3
Esnaf Odası 1-3 Eli 3
21.05.2024 Salı 17:00 Polis Gücü-Eli 3
24.05.2024 Cuma 18:30 Ticaret Od-Eli 3

Esnaf Odası 1-3 Eli 3

SAHA:Teiaş / Eğitim Tesisleri
HAKEM:Kerim Uzun
ESNAF ODASI:A.Karabacak-Tolga-Şerif-Ercan-Burak-A.Bayrak-Emrah-Yusuf-Erhan
YEDEKLER: Selçuk, M.Güzel, M. Kurt, Halim
ANTRENÖR:Kazım Ayazköylü

ELİ-3:Gökhan-Yusuf-Osman-Fatih-İlhan-Aytuğ-Ertuğ-Melih-Ahmet
YEDEKLER: Onur, Ozan, Bayram, Emrah, Hasan
ANTRENÖR:Baybars Kabakoğlu
KIRMIZI KART: dk.58 İlhan Çalışkan (ELİ 3)
GOLLER: dk.14 Ahmet Kahraman, dk.61′ 68 Fatih Ergül (ELİ 3), dk.20 Yusuf Cerit (Esnaf Odası)

NOT: 3.Hafta Puan Durumu, Gol Krallığı ve Detaylar 19 Mayıs Pazar günü yayında olacak. Ayrıca; bugün oynanan karşılaşmalara ait resimler  Cevsam Instagram ve Somadaspor Facebook  sayfalarımıza yüklenecektir. Takipte kalınız!

PAZARTESİ MAÇ PROGRAMI:

📆 20.05.2024 Pazartesi
⌚ 17:00 Hidro Gen-Eli 2
⌚ 18:30 T.Odası-Genç Öğr

🏆 Tüm turnuva haberleri için buraya tıklayınız!

somadaspor

Cevdet Yıldırım

Hobi olarak başladığımız ancak yaptığımız paylaşımlarla büyük ilgi gördüğümüz somadaspor.com’da maçlara gitmekten, çala kalem haberlerinizi yapmaktan büyük keyif alıyoruz. 38 yıllık futbola adanmış tecrübelerimizle topluma ufak bir katkımız olmasından büyük mutluluk duyuyoruz. Sizlerden ricamız; biz gazeteci değiliz. Bilgi-birikimlerimizi çala kalem ifade etmeye çalışıyoruz. Somaspor,Samsun Irmaksanayispor, Elbistanspor, Tavşanlı Linyitspor, Soma Linyitspor, Soma Masterler; Futbola adanmış 38 yıl ile, çala kalem yazılmış yazılar vs vs.. Selam ve Dua ile..

YORUM YAZIN