Kaymakamlık Futbol Turnuvasında 1.Hafta Geride Kaldı

Kaymakamlık Futbol Turnuvasında 1.Hafta Geride Kaldı

Kaymakamlık Futbol Turnuvasında 1.hafta B-grubunda oynanan 2 karşılaşma ile geride kaldı. 18 Golün atıldığı maçlarda günün kazananları M. Eğitim ve Kolin oldu. 

KOLİN MADEN 8-4 MÜFTÜLÜK

Günün ilk turnuvanın sekizinci maçı 12 golün atıldığı Kolin Madencilik ile Müftülük takımları arasında oynandı.
Saat 16:30’da başlayan karşılaşmayı Manisa İl Hakemlerinden Kadir Genç yönetti. Milli Eğitim, Mevlana Özel Eğitim, Teiaş ve Soma Belediyesinin yer aldığı B-grubunda mücadele eden Kolin Madencilik-Müftülük maçında 70 dakikanın sonunda sahadan gülerek ayrılan taraf 8-4’lük skorla Kolin Madencilik takımı oldu.

Fatih Arslancan’ın takım sorumluluğunu üstlendiği Kolin Madencilik’te goller; Ali Cem Acar (3), Halilcan Şeker (2), Tolga Yaman pen., Sercan Özer ve Coşkun Öztürk’ten geldi. Müftülük takımının gollerini ise; Ramazan Gülegen (2), Hasan Mert Pandur kk ve Recep Abalı kaydetti. Takım sorumlusu Halil Tüysüz’ün ekibi Ramazan Gülegen’in ayağından birde penaltı atışından faydalamadı.

Ali Cem Acar

Maçın Oyuncusu: Ali Cem Acar

Müftülük karşısında zaman zaman zorlanan Kolin Madencilik’te sahne alan Ali Cem Acar, bir birinden üç gole imza atarak maçın kazanılmasında büyük pay sahibi oldu. Kutluyoruz.

Fatih Arslancan’ın Yüzü Gülüyor

Kolin Maden takım sorumlusu Fatih Arslancan, turnuvanın ilk maçında Müftülük’ü 8-4 yenerek elde ettikleri 3 puanın kendileri açısından çok değerli olduğunu söyledi. Antrenörleri Ezgi Belge ile turnuvaya çok iyi hazırlandıklarını belirtten Arslancan, “Turnuvaya iyi başlangıç yapma adına Müftülük maçı kesinlikle kazanılması gereken bir maçtı. 70 dakika boyunca ara ara zorlansak ta farklı skorla kazanmayı başardık. Turnuvanın dinamik takımlarından Müftülüğe karşı elde ettiğimiz 3 puan bizim açımızdan çok değerli. Başta hocamız Ezgi Belge’yi ve oyuncularımızı kutluyorum. Müftülük takımına da bundan sonraki maçlarında başarılar diliyorum”dedi.

Kolin Maden-Müftülük Seromoni

SAHA:Teiaş / Eğitim Tesisleri
HAKEM:Kadir Genç
KOLİN MADEN:Naci-Gökhan-Hasan-Necmettin-Tolga-Feyyaz-Halil Can-Kemal-Ali
YEDEKLER:Kaşif, Berkay, Mert, Coşkun, Emre, İsmail, Savaş, Okan, Sercan, Sinan, Serhat
ANTRENÖR:Ezgi Belge

MÜFTÜLÜK:Fatih-Tuncer-H.Akduman-Mustafa-Hakan-R.Eren-Fatih-Muhammed-R.Gülegen
YEDEKLER:H.Tosun, Ali, Harun, Recep, Hamza, Ahmet
ANTRENÖR:Halil Tüysüz
KIRMIZI KART:Yok
GOLLER: dk.8′ 49′ 71 Alicem Acar, 5′ 21′ Halilcan Şeker, dk.13 pen. Tolga Yaman, dk.61 Sercan Özer, dk.70 Coşkun Öztürk (Kolin Maden), dk.17′ 20 Ramazan Gülegen, dk.35 H.Mert Pandur k.k, dk.Recep Abalı (Müftülük)

MİLLİ EĞİTİM 5-1 MEVLANA ÖZEL EĞİTİM

Birinci haftanın ve günün son karşılaşması iki eğitim takımı Milli Eğitim ve Mevlana Özel Eğitim MEB takımları arasında gerçekleşti. Manisa İl Hakemlerimizden Uğur Onur Boy’un düdük çaldığı maçta mutlu sona ulaşan takım 5-1’lik skorla Ahmet İnce yönetimindeki Milli Eğitim takımı oldu.

6.Dakikada Recep Özçetin’in ayağından yediği golle 1-0 geriye düşen yeşil-beyazlı ekip, Bülent Aktuğ, Mahir Aslan, Yusuf Karayeğen, Fevzi Keskin ve Örpen Atan’ın golleriyle karşılaşmadan 5-1 galip ayrıldı.

Mutlu Alanya

Maçın Oyuncusu:Mutlu Alanya

Milli Eğitim takımında Mutlu Alanya orta sahadaki bitmek bilmeyen enerjisiyle, deyim yerinde ise (hocam kusura bakma) ‘’takımın hamalı’’
Çok koşuyor, defans ve forvet arasında köprü vazifesi yapıyor. İnanılmaz efor harcıyor. Bugün oyunda kaldığı sürece takımı adeta sırtladı. Tebrik ediyoruz..

Ahmet İnce

Ahmet İnce: ”Galip geldiğimiz için sevinçliyiz”

Mevlana Özel Eğitim maçı gurubun iyi takımlarından zor rakip olması dolayısıyla alacakları galibiyetin önemine değinen Milli Eğitim takım sorumlusu Ahmet İnce, ”Bu maçtan alacağımız puan sıralamada yerimizi üstlere taşıyacağı gibi turnuvaların ilk maçı olması nedeniyle galibiyet için çok mutluyuz. Oyuna istekli başlayıp bir an önce oyunu ve skoru elde etmek istedik. İlk yarı istediğimiz planda yönettiğimiz oyun ikinci yarı dört farkı yakalayarak seyircilere keyifli bir maç izlettik. Yeni gelen arkadaşlarımızla beraber daha da güçlendik finale kadar gidip kupayı almak istiyoruz. Sonuçta galip geldiğimiz için sevinçliyiz.”dedi.

Ali Özbek

Ali Özbek: ”İyi oyunumuzu maçın tamamına yansıtamadık”

Mevlana Özel Eğitim MEB takım sorumlusu Ali Özbek, maça iyi başladıkları ancak iyi oyunu maçın tamamına yansıtamadıklarını belirtti. Özbek, ” Takım olarak maça iyi başlamamıza rağmen ilerleyen dakikalarda takım olarak bugün istediğimiz oyunu bir türlü sahaya yansıtamadık. Bunun yanında takımla çıkarkende kaptırdığımız toplarla da yediğimiz iki gol bizi oyundan da düşürünce sonuçta yenildik. Bu arada rakip meslektaşlarımı da kutluyorum. İnşallah grubu istediğimiz yerde bitirerek yolumuza devam ederiz.”diye konuştu.

Milli Eğitim-Mevlana Özel Eğitim Seromoni

SAHA:Teiaş / Eğitim Tesisleri
HAKEM:Uğur Onur Boy
MİLLİ EĞİTİM:Kadir-Bülent-Erkan-Yusuf-Fevzi-Mahir-Y.Karayegen-İlker-Mutlu
YEDEKLER:Ramazan, Örpen, Caner, Salih, Semih, Metin, Refik
ANTRENÖR:Ahmet İnce

MEVLANA ÖZEL EĞİTİM:Sercan-Erdoğan-Recep-Emrah-Uğur-Olcay-Galip-Ramazan-Serhat
YEDEKLER:Tolga, Engin, Ömer, Muhammed, Cumhur
ANTRENÖR:Ali Özbek
KIRMIZI KART:Yok
GOLLER:dk.6 Recep Özçetin (Mevlana Özel Eğitim), dk.26 Bülent Aktuğ, dk.30 Mahir Arslan, dk.37 Yusuf Karayeğen, dk.60 Fevzi Keskin, dk.64 Örpen Atan (Milli Eğitim)

NOT: 1.Hafta Puan Durumu, Gol Krallığı ve Detaylar 6 Mayıs Pazartesi Sabah yayında olacak. Ayrıca bugünki karşılaşmalara ait resimler Cevsam Instagram ve Somadaspor Facebook sayfalarımıza yüklenecektir. Takipte kalınız!

PAZARTESİ MAÇ PROGRAMI:

16:30 Nakliyeciler-Nitromak
18:00 Ticaret Odası-Orman İşletme

🏆 Tüm turnuva haberleri için buraya tıklayınız!..

Cevdet Yıldırım

Hobi olarak başladığımız ancak yaptığımız paylaşımlarla büyük ilgi gördüğümüz somadaspor.com’da maçlara gitmekten, çala kalem haberlerinizi yapmaktan büyük keyif alıyoruz. 38 yıllık futbola adanmış tecrübelerimizle topluma ufak bir katkımız olmasından büyük mutluluk duyuyoruz. Sizlerden ricamız; biz gazeteci değiliz. Bilgi-birikimlerimizi çala kalem ifade etmeye çalışıyoruz. Somaspor,Samsun Irmaksanayispor, Elbistanspor, Tavşanlı Linyitspor, Soma Linyitspor, Soma Masterler; Futbola adanmış 38 yıl ile, çala kalem yazılmış yazılar vs vs.. Selam ve Dua ile..

YORUM YAZIN