İmbat Bildiğimiz Gibi! Mevlana Avantajı Kaptı!

İmbat Bildiğimiz Gibi! Mevlana Avantajı Kaptı!

Kaymakamlık Futbol Turnuvasında Cuma günü İmbat Madencilik-Tcdd ve Kolin Maden-Mevlana Özel Eğitim Meb maçları oynandı.

B ve D-grubunu ilgilendiren karşılaşmalarda rakiplerine üstünlük sağlayan İmbat Maden bildiğimiz gibi! Mevlana Özel Eğitim Meb avantajı kaptı!

İmbat Maden-Tcdd Seromoni

İMBAT MADEN 10-1 TCDD

Turnuvanın 32’inci günün ilk karşılaşması D-grubunda oynandı. 2 maçta 2 galibiyetle 2.sırada bulunan İmbat Maden, 2 maçta henüz puanı bulunmayan Tccd’yi ilk yarısını 5-1 önde kapadığı maçta 10-1 mağlup etti.

Tolga Meral (İmbat Madencilik)

Tolga Meral coştu, İmbat farka gitti.

Yusuf İpek idaresindeki İmbat, bu haftanın en gollü karşılaşmasına imza atarken, Tcdd filelerini altı kez havalandıran Tolga Meral maçın yıldızı oldu. İmbat Maden’i Tcdd önünde farklı galibiyete taşıyan golleri Tolga Meral (6), Erhan Güleç (2), Murat Aksoy ve Mutlu Günaydın kaydetti. Maçta Tcdd adına tek golü ise Hasan Bakırlı uzak mesafeden attı.

Mavi-Siyahlılar bu galibiyetle puanını 9’a yükselterek aynı puana sahip Yeni Anadolu Maden önünde averajla ilk sıraya yerleşti. İmbat’a; 24.05.2024 Cuma günü saat 17.00’da Yeni Anadolu Maden ile oynayacağı maçta eleme turuna ilk sırada gidebilmesi için beraberlik yeterli olacak.

İmbat Maden Futbol Takımı

Yusuf İpek: ”Küçük-büyük takım ayırt etmeksizin önemli bir adım attık”

Karşılaşma sonrası alınan farklı galibiyetten dolayı memnun görünen İmbat takım antrenörü Yusuf ipek, aldıkları galibiyetle küçük-büyük takım ayırt etmeksizin önemli bir adım attıklarını ifade ederek şunları söyledi; ”Tcdd maçını kazandığımız için mutluyuz. Gurup maçları maç tempomuzu saha içi uyumu oluşturmak geliştirmek için önemli daha da önemlisi kazanma alışkanlığı oluşturmaktı.”diye yorumladı.

Tcdd Futbol Takımı

Reşit Yılmaz: ”Sınırlı kadromuzla yapabileceğimiz maksimum mücadelemizi yaptık”

Turnuvanın favori takımlarından biri olan İmbat Madencilik’e karşı alınan 10-1’lik skorla ilgili olarak Tcdd antrenörü Reşit Yılmaz, güçlü rakiplerine karşı sınırlı kadrolarıyla yapabilecekleri maksimum mücadeleyi yaptıklarını söyledi.

Yılmaz, “Öncelikle her iki takımı centilmence mücadelesinden dolayı tebrik ediyorum. Rakibimiz her yıl olduğu gibi turnuvanın en güçlü favorisi .Biz sınırlı kadromuzla yapabileceğimiz maksimum mücadeleyi yaptık. Arkadaşlarımı mücadelelerinden dolayı tebrik ediyorum. İmbat takımına da bundan sonraki maçlarında başarılılar diliyorum.”dedi.

İki takımın oynadığı, kalan maçları ve puan durumu

İmbat Maden
İmbat 4-1 Hidrogen
İmbat 9-0 Eli-2
İmbat 10-1 Tcdd
24.05.2024 Cuma 17:00 İmbat-Yeni And

Tcdd
Yeni And 10-1 Tcdd
Hidrogen 8-0 Tdd
Tcdd 1-10 İmbat
25.05.2024 C.tesi 18:30 Tcdd-Eli 2

Hakem İ.Batuhan Darçın

SAHA:Teiaş / Eğitim Tesisleri
HAKEM:İ.Batuhan Darçın
İMBAT MADEN:Erol-Yücel-Rasim-Kağan-Eser-Murat-Erhan-Tolga-Mutlu
YEDEKLER:Bayram, İlker, Ercan, Erdem, Deniz
ANTRENÖR:Yusuf İpek

TCDD:M.Aydın-Süleyman-Gökhan-Cem-Kemal-Murat-Savaş-Hasan-Tuncay
YEDEKLER: M.Azimkar, Harun, M. Emin, Gültekin, Hüseyin
ANTRENÖR: Reşit Yılmaz
KIRMIZI KART: Yok
GOLLER: dk.17′ 26′ 30′ 59′ 69′ 70 Tolga Meral, dk.50′ 57 Erhan Güleç, dk.11 Murat Aksoy. dk.18 Mutlu Günaydın (İmbat Maden), dk.23 Hasan Bakırlı (Tcdd)

Mevlana Özel Eğitim-Kolin Maden Seromoni

MEVLANA ÖZEL EĞİTİM 2-0 KOLİN MADEN

Günün ikinci ve son karşılaşması B-grubunda üçer puanlı iki ekip Mevlana Özel Eğitim Meb ve Kolin Maden arasında oynandı. Manisa İl Hakemlerimizden İ.Batuhan Darçın’ın düdük çaldığı karşılaşmanın ilk yarısı golsüz geçildi.

Cihangir Güven, Tolga Ürkütür (Mevlana Özel Eğitim)

Mevlana’ya ”hayat öpücüğü” Cihangir Güven ve Tolga Ürkütür”den geldi.

Maçın 50.dakikasında Kolin Maden orta sahasının bir metre önünde kazanılan serbest vuruş için topun başına Cihangir Güven geçti. Cihangir’in orta-şut karışımı yaptığı vuruş kaleci Sinan’ın bakışları arasında ağlara gitti ve Mevlana 1-0 öne geçti.

Beraberlik golü için baskı kurmaya çalışan Kolin Maden ataklarında, kaleci Sercan ve defansın yerinde ve zamanında yaptığı hamlelerle rakiplerine gol şansı tanımadılar. Dakikalar 62’yi gösterdiğinde Kolin defansından kaptığı topu alt köşeye gönderen Tolga Ürkütür maçın skorunu tayin eden oyuncu oldu: Mevlana 2-0 Kolin

Kolin Maden Futbol Takımı

2-0’lık Kolin Maden galibiyeti ile puanını 6’ya yükselten Mevlana Özel Eğitim Meb, grupta 3.sıraya yükseldi. 3 Puanda kalan Kolin Maden ise 4.sıraya geriledi.

Mevlana Özel Eğitim Meb Futbol Takımı

Ali Özbek: ”Zorlu bir rakibe karşı önemli bir galibiyet aldık”

Mevlana Özel Eğitim Meb antrenörü Ali Özbek, Kolin Madencilik’e karşı aldıkları 2-0’lık galibiyetle hedeflerine doğru emin adımlarla ilerlediklerini söyledi. Zorlu bir rakibe karşı önemli bir galibiyet aldıklarını belirten Özbek, ” Genel olarak maçı rakip alana yıkma planı ile oynama düşüncemiz zaman zaman başarılı olsa da genel olarak dengeli mücadelesi yüksek bir maç oldu. Takım arkadaşlarımı mücadelesinden dolayı kutluyorum. Rakibimiz olan Kolin takımına da bundan sonraki maçlarında başarılar dilerim.” dedi.

İki takımın oynadığı, kalan maçları ve puan durumu

Kolin
Kolin 8-4 Müftülük
M.Eğitim 6-1 Kolin
Kolin 0-2 Mevlana
23.05.2024 Perş 17:00 Kolin-Soma Bld
26.05.2024 Pazar 18:30 Kolin-Teiaş

Mevlana
M.Eğitim 5-1 Mevlana
Teiaş 1-4 Mevlana
Soma Bld 4-2 Mevlana
Mevlana 2-0 Kolin
22.05.2024 Çarş 17:00 Mevlana-Müftülük

Hakem Batuhan Darçın

SAHA:Teiaş / Eğitim Tesisleri
HAKEM:İ.Batuhan Darçın
KOLİN MADEN:Sinan-Hasan-Mert-Gökhan-Kemal-Feyyaz-Emre-Halilcan-Tolga
YEDEKLER:Naci, Kaşif, Sercan, İsmail, Coşkun, Berkay, Ali, Savaş, Okan, Serhat, Necmettin
ANTRENÖR:Fatih Arslancan

MEVLANA:Sercan-Serhat-Emrah-Recep-Erdoğan-Galip-Uğur-Cihangir-R.Hazar
YEDEKLER:Ömer, Engin, Tolga, Mehmet, R.Caylak
ANTRENÖR: Ali Özbek
KIRMIZI KART: Yok
GOLLER:dk.50 Cihangir Güven, dk.62 Tolga Ürkütür (Mevlana Özel Eğitim Meb)

NOT: Karşılaşmalara ait resimler Cevsam Instagram ve Somadaspor Facebook sayfalarımıza yüklenecektir. Takipte kalınız!

CUMARTESİ MAÇ PROGRAMI:

📆 18.05.2024 Cumartesi
⌚ 17:00 Polis Gücü-Orman İşl
⌚ 18:30 Esnaf Odası-Eli 3

🏆 Tüm turnuva haberleri için buraya tıklayınız!

somadaspor

Cevdet Yıldırım

Hobi olarak başladığımız ancak yaptığımız paylaşımlarla büyük ilgi gördüğümüz somadaspor.com’da maçlara gitmekten, çala kalem haberlerinizi yapmaktan büyük keyif alıyoruz. 38 yıllık futbola adanmış tecrübelerimizle topluma ufak bir katkımız olmasından büyük mutluluk duyuyoruz. Sizlerden ricamız; biz gazeteci değiliz. Bilgi-birikimlerimizi çala kalem ifade etmeye çalışıyoruz. Somaspor,Samsun Irmaksanayispor, Elbistanspor, Tavşanlı Linyitspor, Soma Linyitspor, Soma Masterler; Futbola adanmış 38 yıl ile, çala kalem yazılmış yazılar vs vs.. Selam ve Dua ile..

YORUM YAZIN