Kupada Son Çeyrek Finalistler Belli Oldu.

Kupada Son Çeyrek Finalistler Belli Oldu.

Elemelerden çeyrek finale gidecek son iki takımın belirleneceği maçlar, İmbat Madencilik-Polis Gücü ve Hidro Gen-Eli 1 arasında oynandı.

1 Haziran Cumartesi günü Teiaş Eğitim Tesislerinde oynanan karşılaşmalarda İmbat Maden Polis Gücü’nü 3-0 mağlup ederken, Hidro Gen-Eli 1 maçı hakeme yapılan fiziki temastan dolayı tamamlanamadı!

İmbat Maden-Polis Gücü (Maç Öncesi Toplu Foto)

İMBAT MADEN 3-0 POLİS GÜCÜ

Kaliteli oyuncu grubu ile kazanmaya endeksli takım ruhunu sahaya iyi yansıtan Yusuf İpek’in antrenöre ettiği İmbat Madencilik, Polis Gücü karşısında ilk yarıyı 11.dakikada Ercan Küçükdemir ve 14.dakikada Deniz Kaya‘nın golleriyle 2-0 önde tamamladı.

Maçın 70+2.dakikasında Bayram Dağaşan ile bir gol daha bulan İmbat Madencilik karşılaşmadan 3-0 galip ayrılarak adını çeyrek finale yazdırdı.

Yusuf İpek (İmbat Maden Takım Antrenörü)

Yusuf İpek: ”Çeyrek finale çıktığımız için mutluyuz.”

İmbat takımının teknik patronu Yusuf İpek, ”Maça iyi başladık skoru bulduk sonrasında oyuna rölanti de devam edelim dedik ama oyun ritmini bozduk. Oyun sonuna kadar plan doğaçlama devam etti. Belki skordan belki sıcaktan. Ne olursa olsun skor istediğiniz olsa da oyun bizim istediğimiz değildi. Sonuçta hedeflerimize doğru devam ediyoruz.”dedi.

Polis Gücü Futbol Takımı

Polis Gücü

Bu sezon daha bir farklı yapılanma ile turnuvaya giriş yapan Polis Gücü güçlü İmbat karşısında çok mücadele verip ‘’neden olmasın?’’ düşüncesi 70 dakika sonunda sonuç vermedi. Güçlü rakipleri karşısında 11 ve 14.dakikalarda yedikleri gollerle gardı düşen açık mavililer, uzatma bölümünde kalesinde bir gol daha görerek turnuvaya 3-0’lık skorla veda ettiler.

Maçın özelinde turnuvanın favorileri arasında yer alan takımlarından İmbat Madencilik takıma karşı futbolu çirkinleştirmeden güçleri oranında mücadele ettiler. Ersin Tanrıkulu idaresindeki Polis Gücü, turnuvayı 6 maçta 2 galibiyet, 1 beraberlik ve 3 yenilgi ile tamamladı. Rakip fileleri 18 kez havalandıran Polis Gücü, kalesinde 16 gol gördü. Atılan 18 golün dağılımında 4’er golle Selçuk Altay, Oğulcan Nilderya, Orhan Demirözü, 2’şer golle Furkan Şık, Muhammet Çakır 1’er golle de Hasan Bağçiçek ve Altan Ali Yazgı yer aldı. 7 sarı 2’de kırmızı kartla turnuvayı noktaladı.

Ersin Tanrıkulu (Polis Gücü Takım Sorumlusu)

Ersin Tanrıkulu: ”Polis Gücü olarak turnuvaya kötü başladık.”

Polis Gücü takım sorumlusu Ersin Tanrıkulu, turnuvaya kötü başladıklarını, sonraki maçlarda ise genç oyuncularının turnuvaya alışması ve takım içindeki değişiklikler grup maçlarında oyun kalitelerini arttırdığını söyledi.
Eli-3 ile olan maçlarının onlar için en kritik maç olduğunu, maçta hakemin yanlış kararları ve 2 önemli oyuncusuna kırmızı kart çıkarması grubu 4.sırada bitirmelerine sebep olduğunu belirterek, ” Grubu 4. sırada bitirince turnuvanın favori takımlardan biri olan İmbat takımı ile eşleştik.

Bugünkü maça gelince izleyenlere zevkli ve güzel bir futbol izlettiğimiz düşünüyorum.
Oyunun başında erken 2 gol yedik daha sonra direkten dönen toplarımız ve kaçırdığımız net pozisyonlarda bir gol bulabilsek maç daha farklı olabilirdi ama bir türlü gol bulamayınca son dakikalar daha da risk alıp ileri çıktık ve maçın sonunda elendik.

Centilmence güzel oyunlarından dolayı İmbat Takımını tebrik ediyorum. Kalan maçlarında başarılar diliyorum. İnşallah bizde önümüzdeki sene daha erken çalışmalara başlayıp daha kondisyonlu ve sağlam bir takım kurmaya çalışacağız.

Elenen takımlara geçmiş olsun. Çeyrek finale kalan tüm takımlara da başarılar. İnşallah seyir zevki yüksek sakatlıksız, tatsız olayların yaşanmadığı ve güzel anıların biriktiği bir turnuva olası dileğiyle…
Ayrıca turnuvada emeği geçen İlçe Gençlik Merkezi Müdürü Dilek Hanıma ve görevlilerine Tevfik bey ve güzel anıları ölümsüzleştiren Cevdet beye teşekkür ederim”

İmbat Maden Çeyrek finalde!

SAHA:Teiaş
HAKEM:Tahir Saraç
İMBAT MADEN:Erol-Kaan-Yücel-Can-Ercan-Deniz-Tolga-Eser-Murat
YEDEKLER: Bayram, Erhan, Rasim, İlker, Mutlu
ANTRENÖR: Yusuf İpek

POLİS GÜCÜ:İlkay-Oğulcan-Ömer-Uğur-Nurullah-Eray-Muhammed-Furkan-Selçuk
YEDEKLER: Ali, Yunus, Emre, Murat, Haydar, Altan
ANTRENÖR:İsmail Kandemir
KIRMIZI KART:Yok
GOLLER: dk.11 Ercan Küçükdemir, dk. 14 Deniz Kaya, 70+2 Bayram Dağaşan (İmbat Maden)

Hidro Gen-Eli1 (Maç Öncesi Toplu Foto)

HİDRO GEN-ELİ 1 (0-3 hükmen)

Elemelerde son çeyrek finalist takımı belirleyecek maçta, C-grubu ikincisi Eli 1 ile, D-grubu üçüncüsü Hidro Gen karşı karşıya geldi.

Maçın 5.dakikasında Eli-1’den Gürkan Evdeğiş’in attığı golden sonra Hidro Gen’li bir oyuncuya itirazından dolayı kırmızı kart çıktı. Kırmızı karta sinirlenen oyuncu hakemin üzerine yürüdü. Bunun üzerine hakem Cenk Güleryüz, kendisine yönelik yapılan fiili saldırıdan ötürü maçı tatil etti. Hakem raporunun ardından turnuva yürütme komitesi maçın skorunu 3-0 hükmen Eli-1’in lehine tescil etti.

Buna göre çeyrek final bileti alan takımlarda; Ticaret Odası, Eli 3, Milli Eğitim, Kolin Maden, Nakliyeciler, Eli 1, İmbat Maden ve Yeni Anadolu Maden takımları oldu.

Eli 1 Çeyrek Finalde!

SAHA:Teiaş
HAKEM:Cenk Güleryüz
HİDRO GEN:Bekir-Orhan-Hüseyin-Osman-Görkem-Ramazan-Gürkan-Semih-Alper
YEDEKLER: Serbay, Turgay, Yunus, İbrahim, Mehmet, Emre, Sercan
ANTRENÖR: Deniz Himmet

ELİ-1: Yasin-Bahattin-Soner-Volkan-Metin-Emrah-Tugay-Gürkan-Cihan
YEDEKLER: Mustafa, Emir, Ayhan, Onur, Sebahattin, İbrahim
ANTRENÖR: Cengiz Türk
KIRMIZI KART: dk.6 Osman Şengül (Hidro Gen)
GOLLER: dk.5 Gürkan Evdeğiş (Eli-1)

NOT: Çeyrek Final Eşleşmeleri, gol krallığı ve Takım sorumlularının eşleşmeler hakkındaki görüşleri, Pazartesi günü sayfada yayınlanacaktır..

NOT: Karşılaşmalara ait resimler Cevsam Instagram ve Somadaspor Facebook sayfalarımıza yüklenmiştir. Takipte kalınız!

🏆 Tüm turnuva haberleri için buraya tıklayınız!.

somadaspor

Cevdet Yıldırım

Hobi olarak başladığımız ancak yaptığımız paylaşımlarla büyük ilgi gördüğümüz somadaspor.com’da maçlara gitmekten, çala kalem haberlerinizi yapmaktan büyük keyif alıyoruz. 38 yıllık futbola adanmış tecrübelerimizle topluma ufak bir katkımız olmasından büyük mutluluk duyuyoruz. Sizlerden ricamız; biz gazeteci değiliz. Bilgi-birikimlerimizi çala kalem ifade etmeye çalışıyoruz. Somaspor,Samsun Irmaksanayispor, Elbistanspor, Tavşanlı Linyitspor, Soma Linyitspor, Soma Masterler; Futbola adanmış 38 yıl ile, çala kalem yazılmış yazılar vs vs.. Selam ve Dua ile..

YORUM YAZIN