Milli Eğitim Kayıpsız. Sağlık’tan Nitromak’a Göz Yaşı Damlası

Milli Eğitim Kayıpsız. Sağlık’tan Nitromak’a Göz Yaşı Damlası

Kaymakamlık Futbol turnuvasında bugün B-grubunda Milli Eğitim-Müftülük, C-grubunda ise Nitromak-Sağlık Spor müsabakaları oynandı.

B-grubunda Müftülüğü 5-1 mağlup eden Milli Eğitim aynı puan ve averaja sahip Soma Belediye ile zirveye kuruldu.. C-grubunda ise 1-0 geriye düştüğü maçta Nitromak’ı son dakikada attığı golle 2-1 mağlup eden Sağlık Spor eleme turuna yükselmeyi garantiledi. Maçlarını tamamlayan Nitromak ise kupaya veda etti..

Sağlık Spor-Nitromak Seromoni

SAĞLIK SPOR 2-1 NİTROMAK

Günün ilk karşılaşması galip gelecek takımın eleme turunu garantileyeceği 1 puanlı Nitromak ile henüz puanı bulunmayan Sağlık Spor arasında oynandı.

Bu önemli karşılaşmayı Sağlık Bakanlığı Baş Müfettişi İzzet Taşçı, Devlet Hastanesi Başhekimi Gökhan Kıvanç Yaşar, Devlet Hastanesi İdari ve Mali İşler Müdürü Gökhan Gürbüz ve Teiaş Eğitim Tesisleri Müdür Yardımcısı Arzu Hülya Davutlu izledi.

İlk yarısı golsüz geçilen karşılaşmada Nitromak 42.dakikada öne geçti. Ani gelişen Nitromak atağında sağdan ortalanan topla altı pas içerisinde buluşan Hüsnü Ercan meşin yuvarlağı ağlara gönderdi ve takımını Sağlık Spor karşısında 1-0 öne geçirdi.

Yediği golden sonra müthiş bir tempo yakalayan Sağlık Spor’da, 54.dakikada Mehmet Yıldırım’ın ortasına altı pasta kafa vuran Giray Körük‘e; önce ”Adem” sonra ”direk” izin vermedi.

Bir önceki gol pozisyonunda Sağlık Spor’a ”sırtını” dönen direkler bu sefer ”yüzünü” döndü. Dakikalar 57’yi gösterdiğinde gelişen organize Sağlık Spor atağında Mehmet Yıldırım‘ın kafa vuruşu önce Adem’e sonra direğe vurarak ağlara gitti:1-1

Giray Körük (Sağlık Spor)

Sağlık Spor’a ‘’Hayat Öpücüğü’’ Giray Körük’ten geldi.

Beraberlik golünden sonra galibiyet golü için baskısını iyice arttıran Recep Duran’ın talebeleri, o çok istedikleri ve arzu ettikleri golü 70.dakikada buldu. Sıfırdan kesilen topu önce göğsüyle kontrol edip sonra uzak köşeye vuran Giray Körük, Sağlık Spor adına ’’Sevinç’’ Nitromak adına ise ‘’Göz Yaşı Damlası’’ oldu:2-1

Bu galibiyetle puanını 3’e yükselten Sağlık Spor grup maçlarının bitimine bir maç kala eleme turunu garantilerken, maçlarını 1 puanla tamamlayan Nitromak ise eleme turu şansını kaybetti.

Aytun Tepeli (Sağlık Spor Takım Kaptanı)

Aytun Tepeli: ”Bu galibiyeti bizlere inanan, güvenen tüm arkadaşlarımıza, kurulduğumuz günden bu yana bizlerle beraber fedakarlık yapan ailelerimize armağan ediyoruz.”

Karşılaşma sonrası takım arkadaşlarıyla birlikte çeyrek finale yükselmenin sevinci doyasıya yaşayan Sağlık Spor takım kaptanı Aytun Tepeli, bloğumuza:

”Mutlak galip gelmemiz gerek maçın 42.dakikada yediğimiz golle 1-0 geriye düştük. Geriye düşmemize rağmen hiç oyunu bozmadan coşkulu futbolumuzu sürdürdük. Devamında ise önce beraberliği sonrada galibiyet golünü bularak ilk defa katıldığımız kupada eleme turuna yükselme başarısı gösterdik. Takımımızın bu mutlu gününde destekleriyle bizleri onurlandıran başta Sağlık Bakanlığı Başmüfettişi Sayın İzzet Taşçı olmak üzere, Başhekimimiz Gökhan Kıvanç Yaşar‘a, Müdürümüz Gökhan Gürbüz‘e, Müdür Yardımcımız Mehmet Başar‘a sonsuz teşekkürler. Bu takımı kurarken hiçbir şeyin kolay olmayacağının farkındaydık ama takımca verdiğimiz söz doğrultusunda çok çalıştık, hatalarımızdan dersler çıkardık ve bizleri destekleyen herkese galibiyet sevincini yaşattık. Bu galibiyeti bizlere inanan, güvenen tüm arkadaşlarımıza, kurulduğumuz günden bu yana bizlerle beraber fedakarlık yapan ailelerimize armağan ediyoruz.”diye konuştu.

İki takımın oynadığı, kalan maçları ve puan durumu

Nitromak
Nitromak 3-5 ELİ-1
Nakliye 10-0 Nitromak
Nitromak 3-3 Devlet Hast
Nitromak 1-2 Sağlık Spor
Nitromak maçlarını tamamladı

Sağlık Spor
Sağlık 0-3 Devlet Hast.
Sağlıkspor 0-4 ELİ-1
Sağlık Spor 2-1 Nitromak
26.05.2024 Pazar 17:00 Nakliyeciler-Sağlık Spor

Hakem Cevdet Barış Gürel

SAHA:Teiaş / Eğitim Tesisleri
HAKEM:Cevdet Barış Gürel
SAĞLIK SPOR:Ümit-Lütfi-Aytun-Fatih-Rahman-Mehmet-Latif-Hasan-Sefa
YEDEKLER:Mustafa, Giray, Kenan, Osman, Abdurrahman
ANTRENÖR:Recep Duran

NİTROMAK:A.Öksüz-A.Topal-Tunahan-Hüsnü-Yiğitcan-Azim-Serdar-İsa-İlker
YEDEKLER: Mehmet, Emre, Ramazan, Burak, Ahmet
ANTRENÖR:Mehmet Ünlü
KIRMIZI KART: Yok
GOLLER:dk.57 Mehmet Yıldırım, dk.70 Giray Körük (Sağlık Spor), dk.42 Hüsnü Ercan (Nitromak)

Milli Eğitim-Müftülük Seromoni

MİLLİ EĞİTİM 5-1 MÜFTÜLÜK

Günün son karşılaşması B-grubunda 2 maçta 6 puanla ikinci sırada yer alan Milli Eğitim ile, 3 maçta 3 puan ve averajla 3.sırada yer alan Müftülük takımları arasında gerçekleşti.

Maç genelinde topa daha çok sahip olan, skor üretme ve maçı kazanma adına istekli ve hücum futbolunu sahaya iyi yansıtan Milli Eğitim, ilk tehlikeli atağında İlker Karabiber‘in düzgün ve sert vuruşu ile 1-0 öne geçti.
Müftülük 7.dakikada yediği gole 10.dakikada Ramazan Gülegen‘in güzel golüyle cevap verdi:1-1
Yeşil-beyazlı ekipte Örpen Atan, İlker Karabiber ve Ramazan Gülegen’in güzel gollerine nazire yaparcasına sol çaprazdan sol ayağıyla müthiş gole imza attı:2-1

15.dakikada Mahir Arslan attığı golle ilk yarının skorunu belirledi 3-1

Mahir Arslan (Milli Eğitim)

Oyun üstünlüğünü ikinci yarıda da sürdüren Milli Eğitim, günün başarılı isimlerinden Mahir Arslan ile iki gol daha bularak karşılaşmadan 5-1 galip ayrıldı.

Milli Eğitim Futbol Takımı

Ahmet İnce idaresindeki Milli Eğitim, Müftülüğü, 5-1’lik skorla mağlup ederek aynı puan ve averaja sahip Soma Belediye ile zirveyi paylaştı.

Müftülük Futbol Takımı

Milli Eğitim mağlubiyeti ile üç puanda kalan Müftülük, aynı puana sahip Kolin ve Mevlana’nın ardından 5.sıraya geriledi. Müftülük , aynı puana sahip Mevlana Özel Eğitim Meb ile son maçında eleme turuna kalabilme adına önemli sınav verecek.

Caner Başaran (Milli Eğitim Takım Kaptanı)

Caner Başaran: ”Grup liderliği amacımıza emin adımlarla ilerliyoruz.”

Üç maçta üç galibiyetle kayıpsız yoluna devam eden Milli Eğitim’de takım kaptanı Caner Başaran maç sonu yaptığı açıklamada:

”Bugün ilk 2 maçımızı kazanarak başladığımız grubumuzda liderlik için 3. Maçımızı da kazanmak için sahaya çıktık. Oyunun genelinde topun bizde kalmasını istedik ilk yarıda bulduğumuz goller ile skor üstünlüğünü de yakaladık. Rakibimiz Müftülük takımı da maçın son düdüğüne kadar oyundan kopmadılar. Uzun toplar ile bize zor anlat yaşattılar. Gün sonunda sakat, hasta ve özel sebeplerden dolayı tam kadro olarak başlayamasak ta maçımızı kazandık. Grup liderliği amacımıza emin adımlarla ilerliyoruz. Rakibimiz Müftülük takımını da gösterdikleri mücadeleden dolayı tebrik ediyor ve kalan maçlarında başarılar diliyoruz. Özveriyle oynayan tüm arkadaşlarımı kutluyorum. Maçın hakemi Tuna Taşyüz kardeşimizi de iyi yönetimi için tebrik ediyorum.”ifadelerini kullandı.

İki takımın oynadığı, kalan maçları ve puan durumu

Milli Eğitim
M.Eğitim 5-1 Mevlana
M.Eğitim 6-1 Kolin
M.Eğitim 5-1 Müftülük
22.05.2024 Çarş 18:30 M.Eğitim-Teiaş
26.05.2024 Pazar 15:30 M.Eğitim-Soma Bld

Müftülük
Kolin 8-4 Müftülük
Müftülük 1-4 Soma Bld
Müftülük 9-2 Teiaş
M.Eğitim 5-1 Müftülük
22.05.2024 Çarş 17:00 Mevlana-Müftülük

Hakem Tuna Taşyüz

SAHA:Teiaş / Eğitim Tesisleri
HAKEM:Tuna Taşyüz
MİLLİ EĞİTİM:Kadir-Yusuf-Semih-Örpen-Mutlu-Caner-Yusuf-İlker-Mahir
YEDEKLER: Ahmet, Fevzi, Bülent, Metin, Erkan, Ramazan
ANTRENÖR: Ahmet İnce

MÜFTÜLÜK:Fatih-Tuncer-Hasan-Mustafa-Hakan-Fatih-R.Eren-R.Gülegen-Mehmet
YEDEKLER: Hasan, İsmail, Ali, Recep, Harun, Hamza, Ahmet, Halil
ANTRENÖR: Halil Tüysüz
KIRMIZI KART: Yok
GOLLER: dk.15′ 55′ 69′ Mahir Arslan, dk.7 İlker Karabiber, dk.12 Örpen Atan (Milli Eğitim), dk.10 Ramazan Gülegen (Müftülük)

NOT: Karşılaşmalara ait resimler Cevsam Instagram ve Somadaspor Facebook sayfalarımıza yüklenecektir. Takipte kalınız!

CUMA MAÇ PROGRAMI:

📆 17.05.2024 Cuma
⌚ 17:00 İmbat-Tcdd
⌚ 18:30 Kolin-Mevlana

🏆 Tüm turnuva haberleri için buraya tıklayınız!

somadaspor

Cevdet Yıldırım

Hobi olarak başladığımız ancak yaptığımız paylaşımlarla büyük ilgi gördüğümüz somadaspor.com’da maçlara gitmekten, çala kalem haberlerinizi yapmaktan büyük keyif alıyoruz. 38 yıllık futbola adanmış tecrübelerimizle topluma ufak bir katkımız olmasından büyük mutluluk duyuyoruz. Sizlerden ricamız; biz gazeteci değiliz. Bilgi-birikimlerimizi çala kalem ifade etmeye çalışıyoruz. Somaspor,Samsun Irmaksanayispor, Elbistanspor, Tavşanlı Linyitspor, Soma Linyitspor, Soma Masterler; Futbola adanmış 38 yıl ile, çala kalem yazılmış yazılar vs vs.. Selam ve Dua ile..

YORUM YAZIN