Turnuvada 3.Hafta Heyecanı 15 Golle Başladı

Turnuvada 3.Hafta Heyecanı 15 Golle Başladı

Kaymakamlık Futbol Turnuvasında 3.hafta heyecanı M.Eğitim-Kolin ve Nakliyeciler-Eli 1 maçlarıyla başladı. M.Eğitim Kolin’i 6-1 mağlup ederken, Nakliyeciler ELİ 1 maçı 4-4 berabere bitti.

MADEN ŞEHİTLERİMİZİ RAHMETLE ANIYORUZ!

Soma ilçemizde 13 Mayıs 2014 tarihinde yaşanan ve 301 maden işçimizin şehit olmasıyla tarihimizin en büyük iş kazası faciası’nın’ 10.yıl dönümünde 301 Maden Şehidimizi rahmetle anıyor, yakınlarına ve tüm sevenlerine başsağlığı diliyoruz.

30’uncu Soma Kaymakamlık Bahar Kupası “İsmail Yamak” Futbol Turnuvasında 3.hafta heyecanı bugün (p.tesi) Milli Eğitim-Kolin Madencilik ve Nakliyeciler Eli 1 karşılaşmalarıyla başladı.

Eleme turuna kalacak takımların %90’ının sıralaması ve eşleşmeleri bu hafta oynanacak 12 karşılaşma sonrasında netlik kazanacağı ilk gün karşılaşmalarında; B-grubunda Milli Eğitim baştan sona üstün oynadığı maçta Kolin Madenciliği 6-1, C-grubunda nefesleri kesen maçta ELİ-1 ve Nakliyeciler 4-4 berabere kaldı.

MİLLİ EĞİTİM 6-1 KOLİN MADEN

301 Maden Şehidimizin anısına bir dakikalık saygı duruşunun ardından 3.haftanın ilk müsabakası B-grubunda ilk maçlarında Mevlana Özel Eğim’i 5-1 mağlup eden Milli Eğitim ile, Müftülük takımını 8-4 mağlup eden Kolin Madencilik arasında oynandı.

Milli Eğitim-Kolin Maden Estantene

Manisa İl Hakemlerimizden Cevdet Barış Gürel’in yönettiği maçın başından sonuna kadar birlikte hareket edip ayağa paslarla sonuca rahat giden bir Milli Eğitim takımı gördük. Yeşil-beyazlı ekip 5.dk Gökhan Küçük kk, 20. dk İlker Karabiber ve 25.dakikada Yusuf Karayegen’in golleriyle ilk yarıyı 3-0 önde tamamladı.

Ayağa paslarla total futbolunu ikinci yarı da sürdüren Ahmet İnce idaresindeki Milli Eğitim, 37′ 62. dakikalarda Fevzi Keskin ve 45.dakikada Örpen Altan’ın golleriyle karşılaşmadan 6-1 galip ayrılarak hedefine emin adımlarla yürümeyi sürdürdü:6-1

Maçta Kolin Madencilik adına şeref sayısı 70. dakikada Emre Öztabak kaydetti.

Kolin Madencilik galibiyeti ile puanını 6’ya yükselten Milli Eğitim gruptaki 3.maçını 16.05.2024 Perşembe günü saat 18.30’da Müftülük takımıyla yapacak. M.Eğitim mağlubiyeti ile üç puanda kalan Kolin Madencilik ise 17.05.2024 Cuma saat 18.30’da Mevlana Özel Eğitim Meb ile oynayacak.

Fevzi Keskin (Milli Eğitim)

Maçın oyuncusu Fevzi Keskin

Yeteneğine oyun zekası ve klas bilek hareketleri ile izleyenlere keyif veren Fevzi Keskin, başarlılı futbolunu iki golle süsleyerek Milli Eğitim takımında ön plana çıkan oyuncu oldu. Başarılı oyuncu, “Kolin Madencilik karşısında takım olarak çok iyi mücadele ettik. Bulmuş olduğumuz gollerle sahadan 6-1 galip ayrılarak, hanemize üç puan yazdırmayı başardık, mutluyuz”dedi.

Ahmet İnce-Ezgi Belge

Ahmet İnce: ”Kazanan taraf olarak ayrılmak güzeldi”

Öte yandan maçın ardından açıklamalarda bulunan Milli Eğitim antrenörü Ahmet İnce “ Oynadığı ilk maçı kazanan iki takımın mücadelesinden kazanan taraf olarak ayrılmak ve her zaman yaptığımız gibi göze hoş gelen futbol oynamak bilinciyle çıktığımız maça iyi başlayıp erken de gol bulunca devamını getirdik. Grup aşamasında turnuvaya maç maç bakıp hedefimize ulaşmak istiyoruz. Rakibimizi bugünkü mücadelesinden dolayı tebrik ediyor bundan sonraki maçlarında başarılar diliyorum”dedi.

Ezgi Belge: ”Erken yenilen golle demorilize olduk”

Kolin Madencilik antrenörü Ezgi Belge ise; rakibinin kaliteli ayaklardan kurulu olduğunu göz önünde bulundurarak, savunmaya dayalı futbol oynatsa da maçın henüz ikinci dakikasında yenilen golle demorilize olduklarını ve sonrasında oyun displininden koptuklarını söyledi.

Hakem Cevdet Barış Gürel

SAHA:Teiaş / Eğitim Tesisleri
HAKEM:Cevdet Barış Gürel
MİLLİ EĞİTİM:Kadir-Bülent-Yusuf-Örpen- Fevzi-Mutlu-Yusuf-İlker-Mahir
YEDEKLER:Ramazan, Caner, Metin, Refik, Erkan, Semih, Ahmet, Salih
ANTRENÖR:Ahmet İnce

KOLİN MADEN:Naci-Sercan-Gökhan-H.Mert- Coşkun-Tolga-Feyyaz-Kemal-Ali
YEDEKLER:Sinan, Kaşif, Berkay, Mert, İsmail, Halil, Can, Savaş, Serhat, Emre, Necmettin, Okan
ANTRENÖR:Ezgi Belge
KIRMIZI KART: Yok
GOLLER: dk.37’62” Fevzi Keskin, dk.20 İlker Karabiber, dk.25 Yusuf Karayeğen, dk.45 Örpen Aktan, dk.5 Gökhan Küçük kk (Milli Eğitim),dk.70 Emre Öztabak (Kolin Maden)

NAKLİYECİLER 4-4 ELİ 1

Günün 2.turnuvanın 25.maçı C grubunda gerçekleşti. Heyecan dozu yüksek ve çekişmeli geçen dört dörtlük maçın skoruda 4-4 oldu.

Tam 8 golün atıldığı, gel-gitlerin olduğu, gol düellosu şeklinde geçen Nakliyeciler-ELİ 1 maçı 4-4 berabere biterken, Teiaş Eğitim Tesisleri unutulmaz bir mücadeleye sahne oldu. Karşılaşmanın hakemi Uğur Onur Boy’un başlama vuruşundan 15 dakika sonra ELİ-1 Metin Açıkgöz’ün orta saha civarında yaptığı orta-şut karşışımı sert vuruşu kimseye değmeden ağlara gitti ve ELİ 1-0 öne geçti.

Tugay Erdoğmuş’un gol sevinci!

Karşılaşmanın ilk yarısı bu sonuçla bitecek diye beklerken, kaleci Sefa’nın önde olduğunu gören Tugay Erdoğmuş akıl dolu vuruşla ELİ-1’i 2-0 öne geçirdi. Bu gol aynı zamanda ilk yarında skoru oldu.

Kemal Aksoy’un gol sonrası sevinci!

Maçın ikinci yarısında rüzgar tersine döndü. Mustafa Avusturya’nın oyuna dahil olmasıyla beraber orta sahada üstünlüğü ele geçiren Nakliyeciler, 45 ve 50.dakikalarda Kemal Aksoy‘un golleriyle durumu eşitledi:2-2

Yediği iki golle bir anda şok olan ELİ-1, 54.dakikada kazanılan penaltıyı Tugay Erdoğmuş ile değerlendirdi ve maçta tekrar öne geçti:3-2

Kalabalık taraftarı önünde pes etmeyen Nakliyeciler, 58.dakikada Raşit Çakır güzel ortaladı, ön direkte kafayı vuran Kemal Aksoy kendinin ve takımının üçüncü golüne imza atarak durumu eşitledi:3-3

Bu sefer öne geçen taraf Nakliyeciler oldu. 63.dakikada Dinçer Çakır’ın ortasında kafayı vuran İsrafil Demir, meşin yuvarlağı kaleci Yasin’in uzanamayacağı yere bıraktı:3-4

Bu sefer ELİ-1 yakaladı. 65.dakikada Emraf Efe’nin yerden sert kornerinde altı pas üzerinde topa ayak koyan Ayhan Arıcan durumu 4-4 yaptı.

Bu heyecan dozu yüksek ve çekişmeli geçen maçta başka gol çıkmayınca karşılaşma 4-4 sona erdi.

Tugay Erdoğmuş-Kemal Aksoy

Nakliyeciler adına hatrick yapan Kemal Aksoy ve ELİ-1adına iki golle skora katkı sağlayan Tugay Erdoğmuş ön plana çıkan oyuncular oldu.

Mustafa Avusturya

Avusturya: ”Buruk sevinç yaşadık”

İkinci yarıda oyuna girerek takımın sorumluluğunu üstlenen Mustafa Avusturya, 2-0 geriden gelip 4-3 üstün duruma geçtikleri maçtan bir puanla ayrıldıkları için buruk sevinç yaşadıklarını söyledi.

Hakem Uğur Onur Boy

SAHA:Teiaş / Eğitim Tesisleri
HAKEM:Uğur Onur Boy
NAKLİYECİLER:Sefa-Tayfun-Kenan-Raşit-Kemalettin-Dinçer- Fatih-İsmail-İsrafil
YEDEKLER:Mustafa, Tamer, İsmail, Tuncay, Özenç
ANTRENÖR:Hasan Burak

ELİ-1:Yasin-Soner-Bahattin-Volkan-Metin-Emrah-Mustafa-Tugay-Cihan
YEDEKLER:Ayhan, Sebahattin, E.Kaya, Onur, Gürkan, Faruk, İbrahim
ANTRENÖR:Cengiz Türk
KIRMIZI KART: Yok
GOLLER: dk.35′ 54 Tugay Erdoğmuş, dk.15 Metin Açıkgöz, dk.65 Ayhan Arıcan (Eli-1), dk.45′ 50′ 58′ Kemal Aksoy, dk.63 İsrafil Demir (Nakliyeciler)

NOT: Karşılaşmalara ait resimler Cevsam Instagram ve Somadaspor Facebook sayfalarımıza yüklenecektir. Takipte kalınız!

SALI MAÇ PROGRAMI:

📆 14.05.2024 Salı
⌚ 17:00 Soma Bld-Mevlana
⌚ 18:30 E.Odası T.Odası

🏆 Tüm turnuva haberleri için buraya tıklayın

somadaspor

Cevdet Yıldırım

Hobi olarak başladığımız ancak yaptığımız paylaşımlarla büyük ilgi gördüğümüz somadaspor.com’da maçlara gitmekten, çala kalem haberlerinizi yapmaktan büyük keyif alıyoruz. 38 yıllık futbola adanmış tecrübelerimizle topluma ufak bir katkımız olmasından büyük mutluluk duyuyoruz. Sizlerden ricamız; biz gazeteci değiliz. Bilgi-birikimlerimizi çala kalem ifade etmeye çalışıyoruz. Somaspor,Samsun Irmaksanayispor, Elbistanspor, Tavşanlı Linyitspor, Soma Linyitspor, Soma Masterler; Futbola adanmış 38 yıl ile, çala kalem yazılmış yazılar vs vs.. Selam ve Dua ile..

YORUM YAZIN