Kaymakamlık Futbol Turnuvasında 2.Hafta 27 Golle Başladı

Kaymakamlık Futbol Turnuvasında 2.Hafta 27 Golle Başladı

Kaymakamlık Futbol turnuvasında ikinci hafta heyecanı Nakliyeciler-Nitromak ve Ticaret Odası-Orman İşletmesi maçlarıyla başladı. Atılan 27 golle gole doyduk.

Manisa İl Hakemlerimizden Erolcan Laçin’in yönetim gösterdiği, A ve C-grubunu ilgilendiren ve toplam 27 golün atıldığı karşılaşmalarda Nakliyeciler Nitromak’ı 10-0, Ticaret Odası‘da Orman İşletmesini 15-2 mağlup etti. Bu iki karşılaşma aynı zamanda en farklı kazanılan iki maç oldu.

NAKLİYECİLER 10-0 NİTROMAK

Dinçer Çakır yıldızlaştı Nakliyeciler farklı kazandı. İkinci haftanın ilk karşılaşması C-grubunda ilk maçına çıkan Nakliyeciler ile ELİ-1’e 5-3 mağlup olan Nitromak arasında oynandı. Bu sezon önemli ayakları kadrosuna dahil eden, Hasan Burak ve Mustafa Avusturya idaresindeki Nakliyeciler, 70 dakikasını üstün oynadığı maçta Nitromak’ı 10-0 mağlup etti. Dinçer Çakır’ın altı golle yıldızlaştığı maçta diğer goller; Raşit Çakır, Kemal Aksoy, İsmail Burak ve Fatih Demirhan’dan geldi. Fatih Demirhan’ın 2 topu da direkten döndü.

Dinçer Çakır

Maçın Oyuncusu:Dinçer Çakır

Nakliyecilerin başarılı forveti Dinçer Çakır, Nitromak filelerini bir birinden harika 6 golle havalandırırken şu ana kadar oynanan maçlarda bir maçta en çok gol atan oyuncu oldu.

Hasan Burak-Mustafa Avusturya

Burak ve Avusturya:

Nakliyeciler takım sorumlusu Hasan Burak ve antrenör Mustafa Avusturya, farklı kazanılan maçın sonrası ortaklaşa yaptıkları açıklama:

”Soma Nakliyeciler olarak bir turnuvaya daha merhaba demiş bulunuyoruz. Öncelikli olarak sakatlıksız dostluğun kardeşliğin bozulmadığı ve seyirciye güzel futbol izletmenin ön planda olduğu müsabakalar geçirmemiz dileğimizdir. Diğer takımlar gibi biz de kadromuza bir iki dokunuşla bu turnuvada adımımızdan söz ettirmenin, güzel futbol oynamanın ve izletmenin gayesindeyiz. Bugünkü Nitromak ile oynadığımız müsabaka ile ilgili rotasyonlu bir kadro ile çıkmış olsak da usta ayaklarımızla müsabakayı farklı kazandık. Nitromak takımına ve turnuvaya katılım sağlayan tüm takımlara başarılar diler, herkese saygı ve sevgilerimizi sunarız”

Mehmet Ünlü: ” Erken gelen goller dengemizi bozdu”

Nitromak’ın teknik adamı Mehmet Ünlü: ”Bir önceki ELİ-1 maçındaki oyunumuzu ve konsantrasyonumuzu bu maçta sahaya yansıtamadık. Erken gelen goller de dengemizi bozunca bu sonuç bizim için kaçınılmaz oldu.”dedi.

Erolcan Laçin

SAHA:Teiaş / Eğitim Tesisleri
HAKEM:Erolcan Laçin
NAKLİYECİLER:Sefa-İ.Burak-Kenan-Fatih-Kemalettin-Raşit-Tamer-Tayfun-Dinçer
YEDEKLER:Tuncay, Mustafa, İ.Güleş, Özenç, İsrafil, Hasan
ANTRENÖR:Hasan Burak

NİTROMAK:A.Öksüz-Azim-Yiğitcan-Ahmet-Ramazan-A.Topal-Emre-Burak-Hüsnü
YEDEKLER:Serdar, İsa, İlker, Fatih, Mehmet
ANTRENÖR:Mehmet Ünlü
KIRMIZI KART:Yok
GOLLER:dk.1′ 17′ 20′ 25′ 61′ 70 Dinçer Çakır, dk.4 Raşit Çakır, dk.7 Kemal Aksoy, dk.28 İsmail Burak, dk.38 Fatih Demirhan (Nakliyeciler)

TİCARET ODASI 15-2 ORMAN İŞLETMESİ

Günün ikinci maçı A-grubunda tıpkı Nakliyeciler gibi ilk maçlarına çıkan Ticaret Odası ve Orman İşletmesi takımları arasında geçekleşti.

Maçtan önce İki takım arasındaki güçler dengesine bakıldığında tam bir yıldızlar topluluğu olan Ticaret Odası açık ara önde gözüküyordu. Nitekim karşılaşmada, 70 dakika boyunca rakibine üstünlük kuran yeşil-beyazlı ekip, çok gol pozisyonuna girerek Orman İşletmesi kalesini adeta ablukaya aldı.

1.dakikada gol perdesini Çağlar Bozca ile açan ve maçtan 15-2 galip ayrılan Onur Çetin’in antenöre ettiği Ticaret Odasın’da, 35’er dakika sahada kalan Furkan Arslancan ve Uğur Aksoy maçı hatrickle tamamladı. Yeşil-beyazlı ekipte diğer goller; Çağlar Bozca (2) İsmail Kavruk (2) Muammer Yılmaz (2), Emrah Demirbaş, Serhat Güzel ve Yusuf Akkoç’tan geldi.

Orman İşletmesi adına Mehmet Keskin ve Murat Erbir’in attığı nefis goller taraflı-tarafsız herkesimden alkış aldı.

Uğur Aksoy-Furkan Arslancan

Furkan ve Aksoy Hatrick Yaptı

Ticaret Odası takımında maça ilk dokuzda başlayan Furkan Arslancan ilk yarıda atığı 3 golle ikinci yarı yerini Uğur Aksoy’a bıraktı. Furkan gibi iyi bir grafik sergileyen Uğur Aksoy, Furkan’ın bıraktığı yerden devam ederek maçı hatrick’le tamamladı.

Onur Çetin

Onur Çetin:”Sporseverliğe güzel örnek oluşturabilecek bir maç oldu”

Ticaret Odasında, ilk maçta alınan farklı gailibiyet sonrası yüzü gülen ve galibiyet sevincini kızıyla paylaşan antrenör Onur Çetin, ”Centilmenliğe ve sporseverliğe güzel örnek oluşturabilecek bir maç oldu. Orman İşletmeye takımım adına çok teşekkür ediyorum. Turnuvanın geri kalanında başarılar diliyorum.”dedi.

Hakem Erolcan Laçin

SAHA:Teiaş / Eğitim Tesisleri
HAKEM:Erolcan Laçin
TİCARET ODASI:Erdem-Serhat-Yusuf-Mert-Furkan-Kaan-Emrah-Çağlar-İsmail
YEDEKLER:Muammer, Hasan, Uğur, Bayram, Ethem
ANTRENÖR:Onur Çetin

ORMAN İŞLETME:Fatih-Murat-Mehmet-A.Çakır-A Değirmenci-Hüseyin-Uğur-Ömer-Hidayet
YEDEKLER:Selahattin, Selami, Yunus, A.Yastı İlker, Hasan, Ümit
ANTRENÖR:Murat Çaynak
KIRMIZI KART:Yok
GOLLER:dk.6′ 16′ 30′ Furkan Arslancan, dk.42′ 48′ 49′ Uğur Aksoy, dk.1′ 15′ Çağlar Bozca, 22′ 32′ İsmail Kavruk, 40′ 45′ Muammer Yılmaz, dk.26 Emrah Demirbaş, dk.27 Serhat Güzel, dk.35 Yusuf Akkoç (Ticaret Odası), dk.55 Mehmet Keskin, dk.60 Murat Erbir (Orman İşletmesi)

NOT: Karşılaşmalara ait resimler Cevsam Instagram ve Somadaspor Facebook sayfalarımıza yüklenecektir. Takipte kalınız!

SALI MAÇ PROGRAMI:

⌚ 16:30 Sağlık Spor-ELİ1
⌚ 18:00 Esnaf Odası-Genç Öğretmenler

🏆 Tüm turnuva haberleri için buraya tıklayınız!..

somadaspor

Cevdet Yıldırım

Hobi olarak başladığımız ancak yaptığımız paylaşımlarla büyük ilgi gördüğümüz somadaspor.com’da maçlara gitmekten, çala kalem haberlerinizi yapmaktan büyük keyif alıyoruz. 38 yıllık futbola adanmış tecrübelerimizle topluma ufak bir katkımız olmasından büyük mutluluk duyuyoruz. Sizlerden ricamız; biz gazeteci değiliz. Bilgi-birikimlerimizi çala kalem ifade etmeye çalışıyoruz. Somaspor,Samsun Irmaksanayispor, Elbistanspor, Tavşanlı Linyitspor, Soma Linyitspor, Soma Masterler; Futbola adanmış 38 yıl ile, çala kalem yazılmış yazılar vs vs.. Selam ve Dua ile..

YORUM YAZIN