T.Odası 3 Puan, Hastane ve Nitromak 1 Puan Aldı

T.Odası 3 Puan, Hastane ve Nitromak 1 Puan Aldı

Kaymakamlık Futbol Turnuvasında 18.maç Devlet Hastanesi-Nitromak, 19. maç ise Ticaret Odası-Polis Gücü takımları arasında oynandı.

B ve C-grubunu ilgilendiren karşılaşmalarda Devlet Hastanesi Nitromak maçı 3-3 biterken, Ticaret Odası Polis Gücü’nü 7-4 mağlup etti. Devlet Hastanesi Nitromak maçı şuana kadar oynanan 19 karşılaşma içerisinde berabere sonuçlanan tek maç oldu.

A ve C-grubunda oluşan puan durumu haberin 👇 alt kısmında

DEVLET HASTANESİ 3-3 NİTROMAK

Günün ilk maçı C-grubunda 1 maçta 3 puana sahip Devlet Hastanesi ile 2 maçta henüz puanı bulunmayan Nitromak arasında oynandı.

Uğur Onur Boy‘un düdük çaldığı karşılaşmanın 14’üncü dakikasında Nitromak öne geçti. Yiğitcan Oruçlu’nun ceza sahası dışından çektiği şuta ayak koyan Hüsnü Ercan takımını 1-0 öne geçirdi.

20.dakikada Devlet Hastanesi eşitliği yakaladı. Sağ kanattan Ahmet Kanyo’nun altı pasın içerisine kestiği topa iyi yükselen Birol Alınaçık, topu kafayla ağlara gönderdi:1-1

25.dakikada Erdoğan Aldaç’ın orta şut karışımı vuruşu kimseye değmeden ağlara gitti ve Devlet Hastanesi 2-1 öne geçti.

İlk yarının bu skorla bitmesi beklenirken, 35.dakikada Nitromak penaltı kazandı. Adem Topal’ın vuruşunu kaleci Kamil çıkardı, dönen topu iyi takip eden Ramazan Boz ilk yarının skorunu belirledi:2-2

45.dakikada Devlet Hastanesi bir kez daha öne geçti. Sol çaprazdan ceza sahasına giren Fırat Özcan, nefis vurdu, meşin yuvarlak ağlarla buluştu:3-2

Bir önceki maça göre sahada daha pozitif işler yapan Nitromak tekrar eşitliği yakaladı. 47.dakikada Sait Ayhan rakipten kaptığı topa ceza sahası dışından çok sert vurdu ve durumu eşitledi:3-3 Kalan dakikalarda her iki takımın gol çabaları sonuç vermeyinci maçın skoruda 3-3 olarak tescillendi.

Mehmet Ünlü Nitromak Takım Antrenörü

Mehmet Ünlü: ”Güzel bir maç oldu, galibiyeti kaçırdık”

Karşılaşmanın ardından bloğumuza görüşlerini aktaran Nitromak takım antrenörü Mehmet Ünlü, “Önemli bir müsabaka oynadık. Nakliyeciler maçında demoralize olan oyuncu grubumuzu bu maça motive etmek kolay olmadı tabi ki . Fakat maç maç ilerliyoruz. Kendi oyun anlayışımızla başladık gol de bulduk. İlk yarıda farkı daha da açabilirdik. Sonuç olarak beraberliğe razı olduk. Güzel bir maç oldu galibiyeti kaçırdık diyebilirim. Her iki takımı da tebrik ediyorum.”dedi.

Adem Topal (Nitromak)

Adem Topal: ”İstediğimiz puan ve puanlar için çok çabaladık”

Nitromak takımının başarılı oyuncusu Adem Topal ise, ”Bir önceki maç’da (nakliyeciler) gerçek mücadeleci kimliğimizden uzak kalarak hayal kırıklığı yarattığımızı biliyorduk ve bunun doğrultusunda hastane maçına çıktık. Çok istediğimiz puan ve puanlar için çabaladık tüm gücümüzle, tüm ruhumuzla. Kısıtlı kadromuzu biliyoruz ama enerji ve son dakikaya kadar gerçek ruhumuzu yansıtmak; umarım bizi daha iyi yerlere taşıyacak.”diye konuştu.

İki takımın oynadığı ve kalan maçları

Devlet Hastanesi
Devlet Hastanesi 3-3 Nitromak
Sağlık Spor 0-3 Devlet Hastanesi
15.05.2024 Çarş 18:30 Devlet Hast-Nakliyeciler
21.05.2024 Salı 18:30 Devlet Hastanesi-Eli 1

Nitromak
Nitromak 3-3 Devlet Hastanesi
Nitromak 3-5 ELİ-1
Nakliyeciler 10-0 Nitromak
16.05.2024 Perş 17:00 Nitromak-Sağlık Spor

Devlet Hastanesi-Nitromak Seromoni

SAHA:Teiaş / Eğitim Tesisleri
HAKEM:Uğur Onur Boy
DEVLET HASTANESİ:Kamil-A.Kazak-Ayhan-Harun-Birol-A.Kanyo-Fırat-Erdoğan-Kerim
YEDEKLER:Nurullah, Emin, Sait, Emrah, Tamer, Adem, Olcay, Sercan, Gökhan, Mahsur
ANTRENÖR:Melih Yavaş

NİTROMAK:A.Öksüz-Azim-Yiğitcan-Ahmet- Ramazan-A.Topal-Tunahan-Sait-Hüsnü
YEDEKLER:İlker, Serdar, İsa, Fatih, Mehmet
ANTRENÖR:Mehmet Ünlü
KIRMIZI KART: Yok
GOLLER: dk.14 Hüsnü Ercan, dk.35 Ramazan Boz, dk.56 B.Sait Ayhan (Nitromak), dk.20 Ahmet Kanyo, dk.25 Erdoğan Aldaç, dk.45 Fırat Özcan (Devlet Hastanesi)

Ticaret Odası-Polis Gücü

TİCARET ODASI 7-4 POLİS GÜCÜ

Günün diğer mücadelesinde Ticaret Odası, ilk maçında Esnaf Odasına 2-1 kaybeden Polis Gücü’nü 7-4’le geçerek ikide iki yaptı. Bu sonuçla, iki maç sonunda 6 puana ulaşan Ticaret Odası, aynı puana sahip ELİ-3 ve Esnaf Odası önünde averajla liderliğe uzanırken, turnuvada ikinci maçınıda kaybeden Polis Gücü, kendisi gibi henüz puanı bulunmayan Genç Öğretmenler ve Orman İşletmesinin gol averajı ile üstünde 4.sırada yer aldı.

Furkan Arslancan dört attı, Ticaret Odası farka gitti.

Maçın hemen başında Polis Gücü Takımını kendi alanına kilitleyen Ticaret Odası, mutlak galibiyet için uyguladığı taarruz planını 4.dakikada hayata geçirdi. 4.dakikada Mert Yeşilçayır, İsmail Kavruk’un kornerinde ayak içi plaseyle gol perdesini açan oyuncu oldu:1-0

16.dakikada fark ikiye çıktı. Mert’in getirdiği topla buluşan Yusuf Akkoç, uzak mesafeden düzgün vurdu:2-0

Polis Gücü farkı bire indirdi. 26.dakikada kazanılan penaltıyı Oğulcan Nilderya klas vuruşla ağlara gönderdi:2-1

30’da fark yine ikiye çıktı. Çağlar Bozca’nın vuruşunda topa ayak koyan İsmail Kavruk durumu 3-1 yaptı.

Yeşil-beyazlı ekip üçüncü golün bir dakika sonrası Serhat Güzel’in güzel ortasını ağlara gönderen Furkan Arslan ile durumu 4-1 yaptı.

Devrenin bitimine yakın Polis Gücü’nden Oğulcan Nilderya, takımının ve kendinin ikinci golünü kaydetti:4-2

İkinci yarının 45.dakikasında Polis Gücü’nü umutlandıran gol geldi. Bu dakikada Polis Gücü adına efektif işler yapan Oğulcan Nilderya’nın serbest vuruşunda topu kafayla Erdem’in üstünden aşırtan Orhan Demirözü farkı bire indirdi:4-3

Farkın bire inmesinin ardından büyük takım olma özelliğini göstermeye başlayan Ticaret Odası, Furkan Arslancan ile 47′ 54.dakikalarda bulduğu gollerle durumu 6-3’e getirdi.

Maçı bırakmayan Polis Gücü Furkan Işık ile bir gol bulsa da maçta son sözü günün başarılı ismi Furkan Arslancan söyledi:7-4

Furkan ve Oğulcan

Ticaret Odası olarak, Onur Çetin’in istediklerini sahaya tam anlamıyla yayan ekipte attığı 4 golle Furkan Arslancan, Polis Gücü adına ise iki gol bir asistle tamamlayan Oğulcan Nilderya maça damga vuran oyuncular oldu.

Ersin Tanrıkulu (Polis Gücü Takım Sorumlusu)

Ersin Tanrıkulu: ”Kendi oyun şablonumuzu günden güne sahaya yansıtmaya başlıyoruz”

Polis Gücü takım sorumlusu Ersin Tanrıkulu alınan mağlubiyet sonrası, ”Turnuvanın favori ekiplerinden biriyle oynadığımızın farkındaydık. Kendi oyun şablonumuzu günden güne sahaya yansıtmaya başlıyoruz. Oyunu çirkinleştirmeden ayakta kalarak en iyisini yapmaya çalışacağız. Sakat oyuncularımızın aramıza katılmasıyla daha iyi bir görüntü sergileyeceğimizi düşünüyorum. Tüm takımlara başarılar diliyorum”dedi.

Serhat Güzel (Ticaret Odası)

Serhat Güzel: ”Güzel oyun güzel maç”


Yeşil-beyazlı ekibin sağ kanadında güzel işler yapan Serhat Güzel, ” İki senedir güzel bir oluşum içinde olan takımımız 3. senede daha kuvvetli daha kenetlenmiş durumda akışkan bir oyun oynamaya çalışıyor. Sahaya daha iyi yayılıp doğru alanları kullanmaya gayret ediyoruz bu da sahaya ve skora yansıyor. İkinci maçımızı da kazanarak yola kayıpsız devam etmenin mutluluğunu yaşıyoruz.
İyi bir rakibe karşı iyi bir oyun sergilediğimizi düşünüyorum. Rakibimizde diri ve kuvvetli bir oyun sergiledi onlarıda güzel oyunları için tebrik ederim. Tüm sporculara sakatlık kaza bela olmadan bu turnuvayı tamamlamaları temennisiyle başarılar dilerim.”diye konuştu.

Oğulcan Nilderya: ”Gol atamasaydım da maçı kazansaydık”

Polis Gücü adına önemli işlere imza atan Oğulcan Nilderya, ”Mütevazi kadromuz ile en iyi başarıyı yakalamak için elimizden geleni yapıyoruz. Attığım goller için de söylenecek tek şey gol atamasaydım da maçı kazansaydık”dedi.

İki takımın oynadığı ve kalan maçları

Ticaret Odası
Ticaret Odası 7-4 Polis Gücü
Ticaret Odası 15-2 Orman İşletmesi
14.05.2024 Salı 18:30 Ticaret Odası-Esnaf Odası
20.05.2024 P.tesi 18:30 Ticaret Odası-Genç Öğr
24.05.2024 Cuma 18:30 Ticaret Odası-Eli ( 3 )

Polis Gücü
Polis Gücü 4-7 Ticaret Odası
Esnaf Od 2-1 Polis Gücü
18.05.2024 C.tesi 17:00 Polis Gücü-Orman İşl
21.05.2024 Salı 17:00 Polis Gücü-Eli ( 3 )
25.05.2024 C.tesi 17:00 Polis Gücü-Genç Öğr

SAHA:Teiaş / Eğitim Tesisleri
HAKEM:Kadir Genç
TİCARET ODASI:Erdem-Serhat-Yusuf-Mert-Furkan-Kaan-Emrah-Çağlar-İsmail
YEDEKLER:Muammer, Uğur, Hasan, Bayram, Ethem
ANTRENÖR:Onur Çetin

POLİS GÜCÜ:İlkay-Ömer-Nurullah-Oğulcan-Selçuk-Eray-Hasan-Orhan-Furkan
YEDEKLER:Ali, Yunus, Altan, Murat, Engin, Haydar
ANTRENÖR:Ersin Tanrıkulu
KIRMIZI KART: Yok
GOLLER: dk.31′ 47′ 54′ 70 Furkan Arslancan, dk.4 Mert Yeşilçayır, dk.16 Yusuf Akkoç, dk.30 İsmail Kavruk (Ticaret Odası), dk.27′ 35′ Oğulcan Nilderya, dk.45 Orhan Demirözü, dk.57 Furkan Şık (Polis Gücü)

NOT: Karşılaşmalara ait resimler Cevsam Instagram ve Somadaspor Facebook sayfalarımıza yüklenecektir. Takipte kalınız!

CUMARTESİ MAÇ PROGRAMI:

⌚ 16:30 Hidro Gen-TCDD
⌚ 18:00 İmbat-ELİ 2

🏆 Tüm turnuva haberleri için buraya tıklayınız!..

somadaspor

Cevdet Yıldırım

Hobi olarak başladığımız ancak yaptığımız paylaşımlarla büyük ilgi gördüğümüz somadaspor.com’da maçlara gitmekten, çala kalem haberlerinizi yapmaktan büyük keyif alıyoruz. 38 yıllık futbola adanmış tecrübelerimizle topluma ufak bir katkımız olmasından büyük mutluluk duyuyoruz. Sizlerden ricamız; biz gazeteci değiliz. Bilgi-birikimlerimizi çala kalem ifade etmeye çalışıyoruz. Somaspor,Samsun Irmaksanayispor, Elbistanspor, Tavşanlı Linyitspor, Soma Linyitspor, Soma Masterler; Futbola adanmış 38 yıl ile, çala kalem yazılmış yazılar vs vs.. Selam ve Dua ile..

YORUM YAZIN