Günün Kazananları Soma Belediye ve ELİ-3 Oldu

Günün Kazananları Soma Belediye ve ELİ-3  Oldu

Teiaş Sahası, Perşembe günü ELİ 3-Orman İşletmesi ve Soma Bld-Müftülük maçlarına ev sahipliği yaptı. Zorlu maçlarda günün kazananları Soma Bld ve ELİ 3 oldu. 

Soma Kaymakamlık Futbol Turnuvasında heyecan tüm hızıyla devam ediyor. Bugün oynanan ve toplam 12 golün atıldığı karşılaşmalar da; A-grubunda Ege Linyitleri (3) Orman İşletmesini 6-1, B-grubunda ise Soma Belediyesi Müftülüğü 4-1 mağlup etti. A ve B-grubunda oluşan puan durumu haberin 👇 alt kısmında

ORMAN İŞLETMESİ 1-6 ELİ 3

Günün ilk turnuvanın 16.maçı A-grubunda ilk maçında Genç Öğretmenleri 5-0 mağlup eden Eli (3) ile, bir önceki maçında Ticaret Odası’na farklı mağlup olan Orman İşletmesi arasında oynandı.

Teiaş Eğitim Tesisleri’nde oynanan karşılaşmanın genelinde rakibine oranla daha baskılı ve galibiyeti hak eden bir oyun ortaya koyan ELİ-3, 4.dakikada Ahmet Kahraman’ın golüyle 1-0 öne geçti.

Orman İşletmesi beraberliği yakaladı. 21.dakikada baskı ile topu kazanan Orman İşletmesinden Murat Erdir topu ağlarla buluşturdu:1-1

ELİ 3’den santrası olmayan gol geldi. Maçın hakemi Sertaç Erşahin devrenin bitimi için düdüğü ağzına getirdiğinde Ahmet Kahraman’ın aşırtma vuruşu santrası olmayan gol oldu:2-1

Galibiyet golünden sonra iyice rahatlayan ELİ 3’de 45.dakikada kazanılan penaltıyı takım kaptanı Melih Akın gole çevirdi:3-1

48’de İlhan Çalışkan, 66’da Fatih Ergül ve 70.dakikada Melih Akın’la üç gol daha bulan Ege Linyitleri 3 karşılaşmadan 6-1 galip ayrılarak liderlik koltuğuna oturdu.

ELİ-3 Futbol Takımı

ELİ 3-Esnaf Odası

Turnuvaya galibiyetle başlayan ELİ 3’ün bir sonraki maçı 18 Mayıs Cumartesi günü saat 18.30’da Esnaf Odası ile olacak.

Orman İşletmesi Futbol Takımı

Orman İşletmesi-Genç Öğretmenler

Orman İşletmesinin bir sonraki maçı 12.05.2024 Pazar günü Genç Öğretmenler ile olacak. Maçın başlama saati 18.30

Melih Akın:”Kazanacağımıza inanmıştık, kazandık, mutluyuz.”

Maçta başarılı futbolunu iki golle süsleyen takım kaptanı Melih Akın, maçın ardından bloğumuza yaptığı açıklamada, “Kazanacağımıza inanmıştık, kazandık, mutluyuz. Tüm takım arkadaşlarımı tebrik ediyorum. Herkesin ayağına sağlık. Burada ne kadar büyük bir ekip olduğumuzu yine ispatladık. 3 puanı aldık. Bundan sonra önümüzdeki maçlara bakacağız.”dedi

Rakiplerinin turnuvaya yeni katılması ve oldukça zayıf görüntü vermelerinden dolayı takımlarının genellikle üstün gibi göründüğünü söyleyen Akın, ”Takımın lider durumda olması ve alınan galibiyetler gerçeklerin üstünü örtmemeli. Daha çok çalışıp daha güçlü rakiplere karşı daha çetin mücadele içine girmeliyiz. Bugünkü futbolun üzerine koyarak, daha doğrusu izleyicilerin gözüne hoş görünecek futbol oynayarak, her maçı final havasında görüp o ciddiyetle hazırlanmalıyız.”diye ekledi.

Takımın şuanki konumunada değinen kaptan, ”Artık çıtayı takım olarak yükseltmek zorundayız. Açıkçası çıtanın yükselmesi olmazsa olmazlardan bir tanesi ve sürekli bunu düşünmek lazım ki oralara ulaşabilesiniz. Aksi halde bu sadece bir hayal olur ve ancak olanlarla tatmin olursunuz. Futbol, şahsi beceri gerektirir ama aslında toplu oynanan, yani insanların takım halinde oynadıkları bir oyundur. Hayat da öyle değil mi? İstediği kadar yetenekli ol, iyi bir takımın yoksa kaybedersin. “Dar alanda kısa paslaşmalar”. Lakin bu distur eksik kalıyor, tamamlanması gerek. Epeydir sadece “takım olmak” yetmiyor bir de “tempolu” olmak gerekiyor. O yüzden eksiklerimizi tamamlayıp, kalan maçlarımızı da kazanıp, turnuvada gidebildiğimiz yere kadar gitmek niyetindeyiz.”diye konuştu

Sertaç Erşahin

SAHA:Teiaş / Eğitim Tesisleri
HAKEM:Sertaç Erşahin
ORMAN İŞLETMESİ:Selami-Uğur-Gürel-Fatih-A Değirmenci-A.Çakır-Mehmet-Murat-Selahattin
YEDEKLER: Hidayet, Hüseyin, Ahmet, Yunus, İlker, Hasan, Ömer
ANTRENÖR: Murat Çaynak

ELİ-3:Hasan-Emrah-Ozan-Yusuf-İlhan- Bayram-Ahmet-Melih-Emrah
YEDEKLER:Onur, Aytuğ, Osman, Fatih, Velican, Ertuğ
ANTRENÖR:Baybars Kabakoğlu
KIRMIZI KART: Yok
GOLLER:dk.4 ve 35 Ahmet Kahraman, dk.45′ 70′ Melih Akın, dk.48 İlhan Çalışkan, dk.66 Fatih Ergül (ELİ-3), dk.21 Murat Erbir (Orman İşletmesi)

SOMA BELEDİYESİ 4-1 MÜFTÜLÜK

Turnuvanın açılış maçında Teiaş’ı 8-0 mağlup ederek fırtına gibi başlangıç yapan Soma Belediyesi, ikinci maçında karşılaştığı Müftülük takımını 4-1’lik skorla mağlup etti, ikide iki yaptı.
Siyah-beyazlı ekip, Manisa Bölgesi Hakemlerimizden Serhat Erşahin’in yönetim gösterdiği karşılaşmanın 17.dakikasında Selim Gün’ün santra çigisinin üzerinden kullandığı orta-şut karışımı vuruşu ağlarla buluştu ve 1-0 öne geçti.

Golün iki dakika sonrası Müftülük takımı eşitliği yakaladı. Ramazan Eren, Soma Belediyesi ceza sahası içerisinde oluşan karambolde topu ağlara gönderdi:1-1

30.dakikada Müftülük adına şansızlık, Soma Belediye adına şans anı yaşandı. Ramazan Gülegen’in şutu direkten oyun alanına geri döndü.

İlk yarıya nazaran ikinci yarıya etkili başlayan Belediye, 52.dakikada öne geçti. Bu dakikada Özgür Şen’in sağ kanattan kestiği topu Ahmet Cura ağlara göndermede zorlanmadı:2-1

H.İbrahim Bahadır farkı ikiye çıkardı. Dakikalar 56’yı gösterdiğinde Selim Gün’le başlayan atakta oyuna sonradan dahil olan H.İbrahim Bahadır meşin yuvarlağı Müftülük ağlarıyla buluşturdu:3-1

Ahmet Cura golünü attı sevincini eski hocası Caner Şen’le paylaştı

Son sözü golcü söyledi! İlk maçta Teiaş filelerini 5 kez havalandıran Ahmet Cura, 66.dakikada Selim Gün’ün kullandığı kornerde topu ağlara göndererek kendinin ikinci takımının dördüncü golüne imza atan oyuncu oldu.

Ramazan Gülegen: “Mağlup olduğumuz için üzgünüz”

Müftülük takımının başarılı forveti ve aynı zamanda takım kaptanı Ramazan Gülegen, Soma Belediye ile oynanan karşılaşmada maça iyi başladıklarını 1-1 iken iyi direndiklerini hatta bir ara öne geçme fırsatı da yakaladıklarını belirterek “Mağlup olduğumuz için üzgünüz” dedi.

”Mutlak kazanmamız gereken bir maçtı”

1.Tur şansını yakalayabilme adına Soma Belediye karşısında sahaya mutlak kazanmak için çıktıklarını belirten Gülegen, “Sonuç olarak yenildik ve gruptan çıkma şansımızı zora soktuk. Rakibimiz bizden daha dirençliydi ayakta kalanın kazanacağı maçtı ve belediye kazandı. Tebrik ediyorum. Rakibimiz dışarıdan sert gibi görünse de kırmadan kırılmadan futbolun izin verdiği kadar tatlı sertlikler oldu kalan maçlarında başarılar diliyoruz. Ayrıca maçımızın hakemi Sertaç Erşahin hocamızı da iyi yönetiminden dolayı tebrik ediyorum.’’dedi.

Soma Belediyesi

Soma Bld-Mevlana Özel Eğitim

Müftülük galibiyeti ile puanını altıya yükselten Remzi Paşalı idaresindeki Soma Belediyesi üçüncü maçını 14 Mayıs Salı günü saat 17.30’da iki maçta bir galibiyeti bulunan Mevlana Özel Eğitim Meb’le yapacak.

Soma Müftülük

Müftülük-Teiaş

İlk iki maçında istediği puanları toplamayı başaramayan Müftülük’ün üçüncü maçı, 12 Mayıs Pazar günü turnuvaya ev sahipliği yapan Teiaş ile olacak. Müsabaka 17.00’da başlayacak.

Hakem Sertaç Erşahin

SAHA:Teiaş / Eğitim Tesisleri
HAKEM:Sertaç Erşahin
SOMA BLD:Mehmet-Ahmet-Mustafa-Özgür-Berkay-Oğuz-Oğuzhan-Selim-İrfan
YEDEKLER: Tuğrul, Ömer, H.İbrahim, Savaş, Veli, Emre, Yunus, Anıl
ANTRENÖR:Remzi Paşalı

MÜFTÜLÜK:H.Tosun-Tuncer-H. Akduman-Hakan-R.Eren-Mehmet-F.Arı-Muhammed-R.Gülegen
YEDEKLER:F.Solak, Ali, Mustafa, Hamza, Ahmet, Recep
ANTRENÖR: Ahmet Demirci
KIRMIZI KART: Yok
GOLLER: dk.52′ 66′ Ahmet Cura, dk.17 Selim Gün, dk.56 H.İbrahim Bahadır (Soma Bld), dk.19 Ramazan Eren (Müftülük)

NOT: Karşılaşmalara ait resimler Cevsam Instagram ve Somadaspor Facebook sayfalarımıza yüklenecektir. Takipte kalınız!

CUMA MAÇ PROGRAMI:

⌚ 16:30 Nitromak-Devlet Hast
⌚ 18:00 Polis Gücü-T.Odası

🏆 Tüm turnuva haberleri için buraya tıklayınız!..

somadaspor

Cevdet Yıldırım

Hobi olarak başladığımız ancak yaptığımız paylaşımlarla büyük ilgi gördüğümüz somadaspor.com’da maçlara gitmekten, çala kalem haberlerinizi yapmaktan büyük keyif alıyoruz. 38 yıllık futbola adanmış tecrübelerimizle topluma ufak bir katkımız olmasından büyük mutluluk duyuyoruz. Sizlerden ricamız; biz gazeteci değiliz. Bilgi-birikimlerimizi çala kalem ifade etmeye çalışıyoruz. Somaspor,Samsun Irmaksanayispor, Elbistanspor, Tavşanlı Linyitspor, Soma Linyitspor, Soma Masterler; Futbola adanmış 38 yıl ile, çala kalem yazılmış yazılar vs vs.. Selam ve Dua ile..

YORUM YAZIN