Müftülük ve Öğretmenler Farklı Galip Ayrıldı

Müftülük ve Öğretmenler Farklı Galip Ayrıldı

Kaymakamlık Futbol Turnuvasında 2.Hafta Müftülük-Teiaş ve Genç Öğretmenler-Orman İşletmesi maçları ile geride kaldı. Bugün oynanan maçlarda Müftülük ve Öğretmenler farklı galip ayrıldı

A ve B-grubunu ilgilendiren ve henüz puana sahip olmayan takımların mücadele ettiği 2.haftanın son maçlarında Müftülük Teiaş’ı 9-2, Genç Öğretmenlerde Orman İşletmesini 7-2 mağlup etti. Bu sonuçların ardından Müftülük ve Genç Öğretmenler 3 puanla tanışırken, Teiaş ve Orman İşletmesi üçüncü maçlarından da sahadan boynu bükük ayrıldılar.

MÜFTÜLÜK 9-2 TEİAŞ

İlk karşılaşma B-grubunda Müftülük ve Teiaş takımları arasında oynandı. Ramazan Gülegen’in hatrick yaptığı karşılaşmanın kazananı 7-2’lik skorla Müftülük takımı oldu.

Soma Müftümüz Hasan Hüseyin Kılıncal, şube müdürü Halil Tüysüz ve Ayasofya Camii müezzini Şükrü Asıleren

Soma Müftümüz Hasan Hüseyin Kılıncal, şube müdürümüz Halil Tüysüz ve Ayasofya Camii müezzini Şükrü Asıleren’inde yakından takip ettiği karşılaşmanın genelinde rakibine oranla daha baskılı ve galibiyeti hak eden bir oyun ortaya koyan Müftülük, üç puanı Ramazan Gülegen (3), Muhammed Ayber (2), Ramazan Eren (2), Fatih Arı ve Hasan Akduman’ın attığı gollerle aldı. Teiaş adına golleri ise Emre Şimşek ve penaltıdan Ayhan Çavuş kaydetti. İlk golü atan Emre Şimşek karşılaşmanın 55.dakikasında kırmızı kartla oyun dışı kaldı.

Savaş Urkan, Ramazan Gülegen

Atanla Tutanın maçı

Atanla tutanın karşı karşıya geldiği müsabakada Müftülük adına atanı oynayan Ramazan Gülegen, Teiaş adına tutanı oynayan Savaş Urkan’ı üç golle geçerek maç sonu objektife böyle poz verdiler:)

Gülegen: ”Bu galibiyete çok ihtiyacımız vardı”

Attığı üç golle skora ve galibiyet büyük katkı sağlayan Ramazan Gülegen, galibiyet için, ”Çok iyi maç oldu bizim açımızdan ve bu galibiyete çok ihtiyacımız vardı. Maçın skoru 1-1 olduğundada kendimize güvenimiz tamdı. Disiplinden kopmadan oynamamız net bir skorla kazanmamıza sebep oldu. Tur şansımızı sürdürüyoruz. Forma şansı az bulan ve heyecanı yüksek arkadaşlarımızda bu maçta kendilerini gösterdiler. önümüzdeki maçlarıda kazanmak dileğiyle”dedi.

İki takımın oynadığı ve kalan maçları

Müftülük
Kolin 8-4 Müftülük
Müftülük 1-4 Soma Bld
Müftülük 9-2 Teiaş
16.05.2024 Perş. 18:30 M.Eğitim-Müftülük
22.05.2024 Çarş.17:00 Mevlana Ö.E-Müftülük

Teiaş
Soma Bld 8-0 Teiaş
Teiaş 1-4 Mevlana
Teiaş 2-9 Müftülük
22.05.2024 Çarş.18:30 M.Eğitim-Teiaş
26.05.2024 Pazar 18:30 Kolin-Teiaş

Hakem Doğukan Nasırlı

SAHA:Teiaş / Eğitim Tesisleri
HAKEM:Doğukan Nasırlı
MÜFTÜLÜK:İsmail-Tuncer-Muhammed-R.Eren-Hasan-Fatih-Hakan-R.Gülegen-Mustafa
YEDEKLER:Harun, Halil, Recep, Hamza, Ali
ANTRENÖR:Halil Tüysüz

TEİAŞ:Savaş-İbrahim-Ramazan-Celil-Gürhan-Ayhan-Emre-Fahrettin-İ.Koca
YEDEKLER:M.Ateş, Cüneyt, M.Kambur, Şener
ANTRENÖR:Kazım Açıkgöz
KIRMIZI KART: dk.55 Emre Şimşek (Teiaş)
GOLLER:dk.27′ 33′ 66 Ramazan Gülegen, dk.9′ 32 Muhammed Ayber, dk.40′ 45′ Ramazan Eren, dk.15 Fatih Arı, dk.47 Hasan Akduman (Müftülük), dk.10 Emre Şimşek, dk.57 Ayhan Çavuş (Teiaş)

GENÇ ÖĞRETMENLER 7-2 ORMAN İŞLETMESİ

İkinci haftanın ve günün son karşılaşması A-grubunda puanı bulunmayan Genç Öğretmenler ile Orman İşletmesi arasında gerçekleşti. Maçın ilk yarısını 2-1 önde tamamlayan Genç Öğretmenler, ikinci yarı vitesi arttırarak karşılaşmadan 7-2 galip ayrıldı.

Genç Öğretmenler-Orman İşletmesi maçından estantene

Gol perdesini 15.dakikada Armağan Çayakar’ın ortasına ayak koyan İsmail Erdoğan’la açan kırmızı-siyahlılar, farklı galibiyete; İsmail Erdoğan (2), Salih Olkaç (2), İdris Çoban, Armağan Çayakar ve Berkay Tekin ile gitti. Maç 0-0’ken 10.dakikada Murat Erdir ve Mehmet Keskin ile yüzde yüz gol fırsatını değerlendiremeyen Orman işletmesinde Fatih Özgüner ve Uğur İnan’ın golleri puan veya puanlar için yeterli olmadı. Genç Öğretmenler adına ikinci yarıda oyuna dahil olan Mehmet Güner oynadığı başarılı futbol ile kazanılan galibiyette büyük rol oynadı.

İki takımın oynadığı ve kalan maçları

Genç Öğr 0-5 Eli 3
E.Odası 6-2 Genç Öğr
Genç Öğr-Orman İşl
20.05.2024 P.tesi 18:30 T.Odası Genç Öğr
25.05.2024 C.tesi 17:00 Genç Öğr-Polis Gücü

Hakem Kerem Tovka

SAHA:Teiaş / Eğitim Tesisleri
HAKEM:Kerem Tovka
GENÇ ÖĞRETMENLER:Semih M.Özkan-Hasan-İdris-Ali-İsmail-Armağan-İ.Hakkı-Salih
YEDEKLER:M.Güner, Hidayet, Berkay, Recep
ANTRENÖR:Mehmet Güner

ORMAN İŞLETMESİ:Mehmet-Fatih-A.Değirmen-Gürel-Uğur-A.Çakır-Selahattin-Selami-Murat
YEDEKLER:Ömer, İlker, Ümit, Serdar, A.Yastı, Hidayet, Hüseyin, Hasan, Yunus
ANTRENÖR:Arslan Akgümüş
KIRMIZI KART: Yok
GOLLER:dk.15′ 70′ İsmail Erdoğan, dk.69′ 70 Salih Olkaç, 35 İdris Çoban, dk.40 Armağan Çayakar, dk.67 Berkay Tekin (Genç Öğretmenler), dk.27 Fatih Özgüner, dk.70+4 Uğur İnan (Orman İşletmesi)

NOT: 2.Hafta Puan Durumu, Gol Krallığı ve Detaylar 13 Mayıs Pazartesi Sabah yayında olacak. Ayrıca; bugün oynanan karşılaşmalara ait resimler  Cevsam Instagram ve Somadaspor Facebook  sayfalarımıza yüklenecektir. Takipte kalınız!

PAZARTESİ MAÇ PROGRAMI:

⌚ 17:00 M.Eğitim-Kolin Maden
⌚ 18:30 Nakliyeciler-ELİ 1

🏆 Tüm turnuva haberleri için buraya tıklayın

somadaspor

Cevdet Yıldırım

Hobi olarak başladığımız ancak yaptığımız paylaşımlarla büyük ilgi gördüğümüz somadaspor.com’da maçlara gitmekten, çala kalem haberlerinizi yapmaktan büyük keyif alıyoruz. 38 yıllık futbola adanmış tecrübelerimizle topluma ufak bir katkımız olmasından büyük mutluluk duyuyoruz. Sizlerden ricamız; biz gazeteci değiliz. Bilgi-birikimlerimizi çala kalem ifade etmeye çalışıyoruz. Somaspor,Samsun Irmaksanayispor, Elbistanspor, Tavşanlı Linyitspor, Soma Linyitspor, Soma Masterler; Futbola adanmış 38 yıl ile, çala kalem yazılmış yazılar vs vs.. Selam ve Dua ile..

YORUM YAZIN