Kupada İlk Çeyrek Finalistler Belli Oldu

Kupada İlk Çeyrek Finalistler Belli Oldu

Kaymakamlık Futbol Turnuvasında 5.hafta heyecanı eleme maçlarıyla başladı. Teiaş Eğitim Sahasında oynanan maçlar sonunda ilk çeyrek finalist takımlar belli oldu.

30.Soma Kaymakamlığı Bahar Kupası İsmail Yamak Futbol Turnuvasında 16 takımın mücadele edeceği eleme karşılaşmaları bugün (çarş) Teiaş Eğitim Tesislerinde Nakliyeciler-Eli-2 ve Mevlana Özel Eğitim-Eli-3 takımları arasında oynanan karşılaşmalarla başladı

14 golün atıldığı karşılaşmalarda Nakliyeciler Eli 2’yi 8-1, Eli 3‘de Mevlana Özel Eğitim’i 4-1 mağlup ederek adlarını çeyrek finale yazdırdı.

Nakliyeciler-Eli 2

NAKLİYECİLER 8-1 ELİ 2

Günün ilk çeyrek finalist takımını belirleyecek karşılaşma saat 17:00’da C-grubu birincisi Nakliyeciler ile, D-grubu dördüncüsü Eli 2 arasında oynandı. Nakliyeciler, Raşit Çakır ve Dinçer Çakır’ın hatrick yaptığı maçta Eli 2’’yi 8-1 mağlup ederek adını çeyrek finale yazdıran ilk takım oldu.

Nakliyeciler-Eli 2 Enstantane

Maçtan önemli anlar…

Gol perdesini 2.dakikada Tayfur Demir‘le açan Nakliyeciler 17.dk İsrafil Demir‘in golüyle 2-0 öne geçti.
Eli 2 farkı bire indirdi. 20.dakikada Nakliyeciler ceza sahası içerisinde oluşan karambolde Özgür Akalın topu ağlara gönderdi:2-1

Nakliyeciler farkı ikiye çıkardı. 35.dakikada Raşit Çakır attığı golle durumu 3-1 yaptı ve bu gol aynı zamanda ilk yarınında skoru oldu.

İkinci yarıya da etkili başlayan Nakliyeciler, 41′ 54′ 65 Dinçer Çakır, 50 ve 68.dakikalarada Raşit Çakır‘ın attığı gollerle karşılaşmadan 8-1 galip ayrıldı adını çeyrek finale yazdırdı.

Bu sonuçla Nakliyeciler adını çeyrek finale yazdırırken, Eli 2 turnuvaya veda etti.

Dinçer Çakır ve Raşit Çakır

Nakliyeciler takımında attıkları bir birinden güzel gollerle hatrick yaparak kazanılan farklı galibiyette büyük rol oynayan Dinçer Çakır ve Raşit Çakır gözlerini gol krallığı yarışına dikti. Gol sayısını 11’e çıkaran Dinçer Çakır, 10 gollü Furkan Arslancan’ın önünde koltuğa oturdu. 7 gole ulaşan Raşit Çakır ise ”yarışta bende varım” dedi.

Eli 2 Futbol Takımı

Eli-2 kötü bir sezon yaşadı!

Eli-2 Turnuva grup aşamasında; İmbat Maden, Yeni Anadolu Maden, Hidro Gen ve Tcdd’nin olduğu D Grubu’nu 3 puanla (1 galibiyet, 3 yenilgi) 4.sırada tamamlayarak eleme turu biletini cebine koydu.

Eli-2, eleme turunda karşılaştığı Nakliyecilere 8-1 mağlup olarak turnuvaya veda etti. Mavi-beyazlılar oynadıkları 5 karşılaşmada rakip ağları 6 kez havalandırırken kalesinde 27 gol gördü. Attıkları 6 golün ikisini Metin Davşan diğerlerini ise Bülent Ay, İsmail Öz, Ramazan Mastan ve Özgür Akalın kaydetti.. Sinan Çoban ve Tarkan Bayram sarı kart gören oyuncular oldu.

Arkın Timurtaş Eli 2 Antrenörü

Arkın Timurtaş: ”Daha iyi olsun isterdik ama olmadı”

Eli-2 antrenörü Arkın Timurtaş maç sonu bloğumuza ”Maçın henüz başında yediğimiz gol ile geriye düş şekte daha sonra toparlandık. Aradığımız golü ve pozisyonları da bulmaya başladık. Ancak ilk yarının sonunda ve 2. yarının başında yediğimiz goller sonucunda oyundan düştük.
Ellerinden gelen bütün mücadeleyi gösteren takım arkadaşlarıma teşekkür ediyorum. Daha iyi olsun isterdik ama olmadı.
Nakliyeciler takımını galibiyetten dolayı tebrik eder, önümüzdeki maçlarda başarılar dilerim. Somada spora ve turnuvada emeği geçen herkese ELİ 2 olarak teşekkür ederiz”dedi.

Nakliyeciler Futbol Takımı Çeyrek Finalde

SAHA:Teiaş / Eğitim Tesisleri
HAKEM: Kadir Genç
NAKLİYECİLER:Sefa-Raşit-Fatih-Kemal-İsmail-Kenan-Tayfur-Dinçer-İsrafil
YEDEKLER: Tuncay, Mustafa, Tamer
ANTRENÖR: Mustafa Yüksel

ELİ-2:Murat-Erhan-Halil-Uğur-Özgür-Tarkan-Mahmut-Bülent-Metin
YEDEKLER: Arkın, İsmail, Teoman, Sinan, Azmi, Halim, Ramazan
ANTRENÖR:Arkın Timurtaş
KIRMIZI KART:Yok
GOLLER: dk.35′ 50′ 68 Raşit Çakır, dk.41′ 54′ 65 Dinçer Çakır, dk.2 Tayfur Demir, dk.17 İsrafil Demir (Nakliyeciler), dk.20 Özgür Akalın  (Eli 2)

Mevlana Özel Eğitim-Eli 3

MEVLANA ÖZEL EĞT 1-4 ELİ 3

İkinci çeyrek finalisti belirleyecek karşılaşma A-grubu 2’ncisi Eli 3 ile D-grubu 3’üncüsü Mevlana Özel Eğitim arasında oynandı. Ahmet Kahraman’ın yıldızlaşıp üç gol attığı maçta Mevlana Özel Eğitim’i 4-1 mağlup eden Baybars Kabakoğlu idaresindeki Ege Linyitleri İşletme Takımlarından ELİ-3, Nakliyecilerin ardından çeyrek finale yükselen ikinci takım oldu.

Mevlana Özel Eğitim-Eli 3 Estantane

Maçtan önemli anlar..

27 dakikası golsüz geçilen karşılaşmada Eli-3 Ahmet Kahraman‘ın 28.dakikada attığı golle devreyi 1-0 önde tamamladı.

Eli-3 farkı ikiye çıkardı. Karşılaşmanın ikinci yarısının 47.dakikasında Melih Akın’ın kafayla aşırdığı topla buluşan Ahmet Kahraman kendinin ve takımının ikinci golünü kaydetti:2-0

Mevlana Özel Eğitim farkı bire indirdi. 55.dakikada Recep Özçetin ceza sahası dışından düzgün ve çok sert vurarak farkı bire indirdi:2-1

Eli 3, farkı yeniden ikiye çıkardı. 60.dakikada Ahmet Kahraman’ın güzel pasıyla ceza sahası içerisinde topla buluşan Yusuf Özcan sert vuruşla skoru 3-1 yaptı.

Ahmet Kahraman 3’ledi. 70+2.dakikada Aytuğ Çelik’in derinlemesine attığı pası kaleye sırtı dönük alan Ahmet Kahraman, döner dönmez nefis vurdu: 4-1

Maçın 70+4.dakikasında Mevlana kalecisi Sercan Aldemir kırmızı kart gördü.

Çeyrek finale kalan Nakliyeciler ve Eli 3 takımlarına başarılar diliyor, oynadıkları ve aldıkları sonuçlarla turnuvaya renk katan Mevlana Özel Eğitim Meb ve Eli 2 takımlarını da kutluyoruz..

Ahmet Kahraman (Eli-3)

Maçın oyuncusu ”Ahmet Kahraman”

Eli 3 takımında galibiyet için tüm oyuncular ellerinden geleni yaptı. Ancak bir isim vardı ki; attığı üç golün yanı sıra birde asistle maçı tamamlayan Ahmet Kahraman maçın oyuncusu oldu.

Mevlana Özel Eğitim Futbol Takımı

Mevlana Özel Eğitim

Mevlana Özel Eğitim Meb turnuva grup aşamasında; Milli Eğitim, Kolin Maden, Soma Belediyesi, Müftülük ve Teiaş’ın olduğu B-grubu’nu 9 puanla (3 galibiyet, 2 yenilgi) üçlü averaja takılıp 3.sırada tamamlayarak eleme turu biletini cebine koydu. Mevlana Özel Eğitim, eleme turunda karşılaştığı Eli-3’e 4-1 mağlup olarak turnuvaya veda etti.

Kırmızı-beyazlılar oynadıkları 6 karşılaşmada rakip ağları 15 kez havalandırırken kalesinde 16 gol gördü. Attıkları 15 golün beşini Recep Özçetin, dördünü Galip Karabıyık, üçünü Emrah Kalkan ikisini Cihangir Güven birini de Tolga Ürkütür kaydetti.

Kabakoğlu ve Akın

Eleme Tur ilk maçında Mevlana Özel Eğitim karşısında elde edilen 4-1’lik galibiyetle adlarını çeyrek finale yazdıran Eli 3’te antrenör Baybars Kabakoğlu ve takım kaptanı Melih Akın, karşılaşmayı değerlendirdi.

Baybars Kabakoğlu (Eli 3 Antrenörü)

Baybars Kabakoğlu: ”Yetenekli ayakların yanında futbolun gereği olan mücadeleyi de ekleyince sonuç kendiliğinden geldi”

“Tüm oyuncularımı oynadıkları güzel oyundan ve mücadelelerinden dolayı kutluyorum. Yetenekli ayakların yanında futbolun gereği olan mücadeleyi de ekleyince sonuç kendiliğinden geliyor. Maça biraz durgun başlamamıza rağmen ilk golden sonra daha rahat bir oyun ortaya koyduk. Kalemizde golü görmemize rağmen oyun disiplininden koymadık ve artarda atılan goller neticesinde maçı kazandık. Mevlana Özel Eğitim’i de centilmence ve gösterdikleri mücadeleden dolayı tebrik ederim. Artık çeyrek finalde gelecek rakibimizi bekleyeceğiz.. Tekrardan tüm arkadaşlarımı kutluyorum…”

Melih Akın (Eli 3 Takım Kaptanı)

Melih Akın: ”Çok güzel ve önemli bir maç oldu”

Eli 3 takım kaptanı Melih Akın karşılaşma sonrası ”Çok güzel ve önemli bir maç oldu” diye değerlendirdi.
İlk 60 dakikayı inanılmaz iyi oynadıklarını belirten Akın, ”Son dakikalarda bazı hatalarımız oldu. Bunları analiz edeceğiz. Üzerinde çalışacağız.

Kazanmaktan alınacak en büyük ders, kazanabileceğimizi öğrenmektir.

Kariyerin bir tarafında galibiyet, diğer tarafında da mağlubiyet ihtimali bulunur. Ve, unutmayalım: Zaferler ne kadar bizim ise, mağlubiyetler de aynı şekilde bizimdir ve mağlubiyete sebebiyet veren hataların tekrar edilmemesi için bilinmeleri, hatırlanmaları şarttır. Geçen maçta kaybedilen maçı unutturduğumuzu düşünüyorum. Artık maç maç bakıyoruz önümüze bu maçıda geride bıraktık.

Rakibimize teşekkür ediyoruz.

Bizlere desteğini esirgemeyen taraftarlarımıza, çalışma arkadaşlarımıza, Ege Linyitleri İşletmesi Md Yardımcılarımız Mahmut Özdilli ve Mehmet Bayri’ye ayrı ayrı teşekkür ederiz.

Her takım için temennim; İnşallah sakatlık olmadan turnuvanın sona ermesidir.

Acı kaybımız için merhuma Allah’tan rahmet, Faruk hocama, kederli ailesine ve sevenlerine baş sağlığı diliyoruz. Rabbim mekanını Cennet eylesin.”

Eli 3 Futbol Takımı Çeyrek Finalde

SAHA:Teiaş / Eğitim Tesisleri
HAKEM: Uğur Onur Boy
ELİ-3:Gökhan-Melih-Ozan-İlhan-Fatih-Ahmet-Aytuğ-Osman-Yusuf
YEDEKLER: Hasan, Ertuğ, Bayram, Velican
ANTRENÖR: Baybars Kabakoğlu

MEVLANA ÖZEL EĞT:Sercan-Serhat-Emrah-Uğur-Galip-Cihangir-Recep-Erdoğan-Ramazan
YEDEKLER: Tolga, Ömer, Mehmet, Engin, Cumhur, Okay
ANTRENÖR: Ali Özbek
KIRMIZI KART:dk.70+4 Sercan Aldemir (Mevlana özel Eğt)
GOLLER: dk.28′ 47′ 70+2 Ahmet Kahraman, dk.60 Yusuf Özcan (Eli 3), dk.55 Recep Özçetin  (Mevlana Özel Eğt)

NOT: Karşılaşmalara ait resimler Cevsam Instagram ve Somadaspor Facebook sayfalarımıza yüklenmiştir. Takipte kalınız!

KALAN ELEME MAÇLARI

📆 30.05.2024 Perşembe
 17:00 M.Eğitim-Sağlık (Sertaç Erşahin)
 18:30 Yeni Anadolu-Esnaf (Yarkın Keseciler)

📆 31.05.2024 Cuma
 17:00 Ticaret Odası-Soma Bld (İ.Batuhan Darçın)
 18:30 Kolin-Devlet Has. (Tahir Saraç)

📆 01.06.2024 Cumartesi
 17:00 İmbat-Polis Gücü (Fırat Konurce)
 18:30 Hidro Gen-Eli 1 (Cenk Güleryüz )

🏆 Tüm turnuva haberleri için buraya tıklayınız!.

somadaspor

Cevdet Yıldırım

Hobi olarak başladığımız ancak yaptığımız paylaşımlarla büyük ilgi gördüğümüz somadaspor.com’da maçlara gitmekten, çala kalem haberlerinizi yapmaktan büyük keyif alıyoruz. 38 yıllık futbola adanmış tecrübelerimizle topluma ufak bir katkımız olmasından büyük mutluluk duyuyoruz. Sizlerden ricamız; biz gazeteci değiliz. Bilgi-birikimlerimizi çala kalem ifade etmeye çalışıyoruz. Somaspor,Samsun Irmaksanayispor, Elbistanspor, Tavşanlı Linyitspor, Soma Linyitspor, Soma Masterler; Futbola adanmış 38 yıl ile, çala kalem yazılmış yazılar vs vs.. Selam ve Dua ile..

YORUM YAZIN