Günsoy Kaya Dünya Evine Giriyor..

Günsoy Kaya Dünya Evine Giriyor..

Manisa İl Hakemlerimizden Günsoy Kaya, 2 Eylül 2018 Pazar günü Manisa Anıt Düğün Salonunda yapılacak Nikah merasimiyle Zeynep Öztürk hanımefendi ile dünya evine girecek.

20:00’da başlayacak olan nikaha ilimiz ve ilçelerimizden çok sayıda davetli katılması bekleniyor. Kaya çiftine bir ömür boyu mutluluklar diliyoruz..

KINA GECESİ:31 Ağustos Cuma Saat:20:00 Yer: Osmangazi Mah. Galip Cad. No:89 Bayraklı / İzmir (Ardahan İli Çıldır İlçesi Yardımlaşma Derneği)

KÖY DÜĞÜNÜ:1 Eylül Cumartesi Saat 12:00’de Mevlütlü ve Yemekli akşamına Hamit Mahallesinde Eğlence

GÜNSOY KAYA: İrtibat Tel:0536-6868857



Cevdet Yıldırım

Hobi olarak başladığımız ancak yaptığımız paylaşımlarla büyük ilgi gördüğümüz somadaspor.com’da maçlara gitmekten, çala kalem haberlerinizi yapmaktan büyük keyif alıyoruz. 38 yıllık futbola adanmış tecrübelerimizle topluma ufak bir katkımız olmasından büyük mutluluk duyuyoruz. Sizlerden ricamız; biz gazeteci değiliz. Bilgi-birikimlerimizi çala kalem ifade etmeye çalışıyoruz. Somaspor,Samsun Irmaksanayispor, Elbistanspor, Tavşanlı Linyitspor, Soma Linyitspor, Soma Masterler; Futbola adanmış 38 yıl ile, çala kalem yazılmış yazılar vs vs.. Selam ve Dua ile..

YORUM YAZIN