Somaspor’un 2.Etap Çalışmaları Afyon’da..

Somaspor’un 2.Etap Çalışmaları Afyon’da..

Yeni sezon ilk etap hazırlıklarına teknik direktör Mustafa Bahadır, yardımcı antrenörler Yasin Tunçer ve Şenol Sevindi nezaretinde 30 Temmuz’da Soma Linyit Tesisleri’nde başlayan siyah-beyazlı ekip, 22 günlük ilk etap çalışmaların ardından, 2.etap çalışmaları için yarın (perş.) Afyon’a hareket edecek.

2.ETAP KAMPI AFYON’DA

18 Ağustos Cumartesi Linyit Stadında oynadığı İzmir Çamdibi hazırlık maçının ardından, Pazar gününü rejenerasyon antrenmanıyla tamamlayan futbolcular, 3 günlük izinin ardından ikinci etap çalışmaları için 23 Ağustos Perşembe günü Afyon’da MCG Çakmak Thermal Hotel’de toplanacak.

4 HAZIRLIK MAÇI OYNANACAK

Siyah-beyazlılar, burada 4 tanede hazırlık maçı oynayacak. Bu hazırlık maçlarından bir tanesi 28 Ağustos’ta Bölgesel Amatör Lig 9.grupta şampiyonluk mücadelesi verecek olan Tavşanlı Linyitspor ile olacak.

Somaspor 2 Eylül’de Soma’ya dönecek ve 24 hafta sürecek lig maratonunun hazırlıklarına kendi tesislerinde devam edecek.
www.somadaspor.com



Cevdet Yıldırım

Hobi olarak başladığımız ancak yaptığımız paylaşımlarla büyük ilgi gördüğümüz somadaspor.com’da maçlara gitmekten, çala kalem haberlerinizi yapmaktan büyük keyif alıyoruz. 38 yıllık futbola adanmış tecrübelerimizle topluma ufak bir katkımız olmasından büyük mutluluk duyuyoruz. Sizlerden ricamız; biz gazeteci değiliz. Bilgi-birikimlerimizi çala kalem ifade etmeye çalışıyoruz. Somaspor,Samsun Irmaksanayispor, Elbistanspor, Tavşanlı Linyitspor, Soma Linyitspor, Soma Masterler; Futbola adanmış 38 yıl ile, çala kalem yazılmış yazılar vs vs.. Selam ve Dua ile..

YORUM YAZIN