Acar İdman’da Teknik Sorumlu Baran Sönmez Bıraktı!

Acar İdman’da Teknik Sorumlu Baran Sönmez Bıraktı!

Manisa Süper Amatör’de, BAL’a yükselmek için mücadele eden 6 takımdan biri olan Kırkağaç Acar İdman Yurdu’nda teknik sorumlu Baran Sönmez, görevinden ayrıldı.

BARAN SÖNMEZ, AYRILIĞINI BLOĞUMUZA AÇIKLAMA İLE DUYURDU.

Grup maçlarında takımını şampiyon yapıp play-off maçları oynamaya hak kazandıran Acar İdman’ın teknik sorumlusu Baran Sömez, ayrılığın ardından bloğumuza bir açıklama yayınladı. Açıklamada ben değil biz olma yolunda büyük çaba sarf ettiklerini söyleyen Sönmez, şunları kaydetti:

‘’Değerli Kırkağaç sevdalıları. Sezon başından beri büyük fedakarlıklar yaparak ben değil biz olmak yolunda önce kendim olmak üzere hiç bir futbolcuyu kulübün armasında büyük olmadığını her fırsatta gerek çalışmalarımızda gerekse ikili konuşmalarımızda belirttik. Futbolda herkesin doğrusunun yanlış bir düşünce yapısının olduğunu her fırsatta dile getirdik.
Futbolda 1 tane doğru olduğunu ve bugüne kadar hep o doğru neyse onu yapmaya çalıştık.
Kısıtlı imkanlarla grup şampiyonluğunun ardından play-off oynamaya hak kazandık..
Play-off’larda 2 belediye 3 de sponsorları güçlü takımların olduğu lige 1 galibiyet 1 mağlubiyet alarak başladık.

Bugüne kadar her fırsatta dik durmayı kendime yol edinmiş birey olarak almış olduğum karar doğrultusunda Kırkağaç Acar İdman Yurdundan yönetimle fikir ayrılıkların dan dolayı istifa etmiş bulunmaktayım.
Kırkağaç Acar İdman Yurdu kulübüne kalan 3 maçında başarılar diliyorum. İstemeden kalbini kırdığım kim varsa herkes hakkını helal etsin. Sağlıcakla kalın saygılar” ifadeleri yer aldı.

Cevdet Yıldırım

Hobi olarak başladığımız ancak yaptığımız paylaşımlarla büyük ilgi gördüğümüz somadaspor.com’da maçlara gitmekten, çala kalem haberlerinizi yapmaktan büyük keyif alıyoruz. 38 yıllık futbola adanmış tecrübelerimizle topluma ufak bir katkımız olmasından büyük mutluluk duyuyoruz. Sizlerden ricamız; biz gazeteci değiliz. Bilgi-birikimlerimizi çala kalem ifade etmeye çalışıyoruz. Somaspor,Samsun Irmaksanayispor, Elbistanspor, Tavşanlı Linyitspor, Soma Linyitspor, Soma Masterler; Futbola adanmış 38 yıl ile, çala kalem yazılmış yazılar vs vs.. Selam ve Dua ile..

YORUM YAZIN