Mustafa Şen, Atletik Performans Antrenörlük Kursuna Katıldı

Mustafa Şen, Atletik Performans Antrenörlük Kursuna Katıldı

Somaspor’un eski antrenörlerinden, Mustafa Şen, Türkiye Futbol Federasyonu tarafından Riva Hasan Doğan Milli Takımlar Kamp ve Eğitim Merkezi’nde Atletik Performans Antrenörlük kursuna katıldı.

Haber-Kaynak:TFF

Soma‘nın yetiştirdiği ender hocalardan biri olan Mustafa Şen‘inde aralarında olduğu üçüncü ve dördüncü grupların ikinci aşama Atletik Performans Antrenör Eğitim Programları İstanbul’da yapıldı.

Atletik Performans
Görsel Kaynak TFF

3-6 Mart tarihleri arasında gerçekleştirilen eğitimlere toplam 59 aday antrenör katıldı. Doç. Dr. Alper Aşçı yönetiminde Dr. Erhan Işıkdemir, İsmail Kısa, Celal Başoğlu ve Can Üstündağ tarafından yürütülen programlar Riva’da bulunan Hasan Doğan Milli Takımlar Kamp ve Eğitim Tesisleri’nde düzenlendi.

TFF Futbol Gelişim Direktörü Oğuz Çetin yaptığı değerlendirmede uzman bir eğitimci kadrosu ile gerçekleştirilen Atletik Performans Antrenör Eğitim Programları’nın son derece verimli geçtiğini söyledi. Teorik dersler ve uygulamalı bölümlerden oluşan eğitimlerin ardından aday antrenörlerin geri bildirimlerinin memnuniyet verici olduğunu ifade eden Çetin, antrenör eğitim programlarının tüm hızıyla süreceğini sözlerine ekledi.

Atletik Performans Nedir ?

Atletik Performans, spora özgü uygulanan çalışma sistemidir. Atletik Performansta; sporcuların dinamik ve statik postür analizi, kuvvet testi, kardivasküler dayanıklılık testi, çeviklik testi ve sürat testlerini göz önünde bulundurarak eksikliklerine ve ihtiyaçlarına yönelik antrenman programları hazırlanır.

Halim Kaynak
İnci Ticaret

Cevdet Yıldırım

Hobi olarak başladığımız ancak yaptığımız paylaşımlarla büyük ilgi gördüğümüz somadaspor.com’da maçlara gitmekten, çala kalem haberlerinizi yapmaktan büyük keyif alıyoruz. 38 yıllık futbola adanmış tecrübelerimizle topluma ufak bir katkımız olmasından büyük mutluluk duyuyoruz. Sizlerden ricamız; biz gazeteci değiliz. Bilgi-birikimlerimizi çala kalem ifade etmeye çalışıyoruz. Somaspor,Samsun Irmaksanayispor, Elbistanspor, Tavşanlı Linyitspor, Soma Linyitspor, Soma Masterler; Futbola adanmış 38 yıl ile, çala kalem yazılmış yazılar vs vs.. Selam ve Dua ile..

YORUM YAZIN