Basatemür: Bu Oyunla Kazanmamız Zordu

Basatemür: Bu Oyunla Kazanmamız Zordu

Somaspor Teknik Direktörü Burhanettin Basatemür, Menemen FK ile oynanan ve alınan 2-0’lık mağlubiyetten sonra bu oyunla kazanmalarının zor olduğunu söyledi.

Burhanettin Basatemür 2-0 sonuçlanan 29.hafta maçının ardından karşılaşmayı değerlendirdi. Menemen FK karşısında sahaya kazanmak için çıktıklarını belirten Basatemür, “Belki ilk defa iç sahada bu kadar etkisiz bir maç oynadık. Bunda rakibimizin iyi motivasyonu ve mücadelesi etkiliydi. Ayrıca fazla sayıda oyuncumuzun sakatlığı ve hastalığı da bir etkendi. Ancak mağlubiyeti yinede bunlara bağlamıyoruz. Ne olursa olsun daha iyi oynamamız gerekirdi. Çünkü biz hem içerde hem dışarıda oyun olarak hep üstündük. Bu maç ise ilk defa böyleydik.”

Taraftarımıza teşekkür ediyorum

Somaspor taraftar grubu Siyah-İncilerin, alınan yenilgiye rağmen oyuncuları tribüne çağırarak destek vermelerine çok sevindiğini söyleyen Basatemür, ”Günün en güzel olayı ise taraftarımızın takıma olan desteği ve maç sonunda onlara sahip çıkmasıydı. Genç oyuncularımıza hep beraber destek olmalıyız. İnanıyoruz ki çok daha iyisini yapacak kapasiteleri var. Bunu da en kısa zamanda göstereceklerdir. Taraftarımızın da onlara sahip çıkıp desteklemesi çok anlamlıydı. Bu yüzden onlara teşekkür ediyorum.”dedi.

Cevdet Yıldırım

Hobi olarak başladığımız ancak yaptığımız paylaşımlarla büyük ilgi gördüğümüz somadaspor.com’da maçlara gitmekten, çala kalem haberlerinizi yapmaktan büyük keyif alıyoruz. 38 yıllık futbola adanmış tecrübelerimizle topluma ufak bir katkımız olmasından büyük mutluluk duyuyoruz. Sizlerden ricamız; biz gazeteci değiliz. Bilgi-birikimlerimizi çala kalem ifade etmeye çalışıyoruz. Somaspor,Samsun Irmaksanayispor, Elbistanspor, Tavşanlı Linyitspor, Soma Linyitspor, Soma Masterler; Futbola adanmış 38 yıl ile, çala kalem yazılmış yazılar vs vs.. Selam ve Dua ile..

YORUM YAZIN