Hatay’da Enkazdan Çıktı, Takımını Play-Off’a Taşıdı

Hatay’da Enkazdan Çıktı, Takımını Play-Off’a Taşıdı

Kadınlar 1.Ligi A Grubunda Play-Off’a yükselmeyi büyük ölçüde garantileyen Giresun Sanayispor’da Zeynep Cesur Hatay’da enkazdan çıktı takımını play-off’lara taşıdı.

14 Şubat Çarşamba günü Soma Atatürk Stadı’nda Soma Zaferspor ile Giresun Sanayispor arasında çok önemli bir maç oynandı. Galip gelen takımın büyük ölçüde play-off’ları garantileyeci maçta gülen taraf 2-0’lık sonuçla Giresun Sanayi Kadın Futbol Takımı olmuştu.

Zeynep Cesur Giresun Sanayispor

Hatay’da enkazdan çıkan Zeynep Cesur takımını play-off’a taşıdı.

Karadeniz ekibi Giresun Sanayispor’da oynadığı başarılı futboluyla takımına büyük katkı sağlayan Zeynep Cesur, Hatay’da yaşadığı depremde enkazdan kendi imkanlarıyla kurtulmuş bir sporcu. Deprem öncesi Hatayspor Kadın Futbol takımında oynayan Zeynep, Giresun Sanayispor ile hem deprem psikolojisini atlatmak hem de Sanayispor takımına faydalı olabilmek için soluğu karadenizde aldı. Yeni takımı Giresun Sanayispor ile büyük başarılara imza atan Zeynep Cesur’un hedefi eski takımı Hatayspor ile geri kalan hikayeyi tamamlamak.

Giresun Sanayispor Kadın Futbol Takımı
Giresun Sanayispor Kadın futbol Takımı

Tüm Bayan Futbol haberleri için 👉 buraya tıklayınız!

Bizi aşağıdaki 👇 Sosyal Medya adreslerimizden de takip edebilirsiniz!

İnci Ticaret

Cevdet Yıldırım

Hobi olarak başladığımız ancak yaptığımız paylaşımlarla büyük ilgi gördüğümüz somadaspor.com’da maçlara gitmekten, çala kalem haberlerinizi yapmaktan büyük keyif alıyoruz. 38 yıllık futbola adanmış tecrübelerimizle topluma ufak bir katkımız olmasından büyük mutluluk duyuyoruz. Sizlerden ricamız; biz gazeteci değiliz. Bilgi-birikimlerimizi çala kalem ifade etmeye çalışıyoruz. Somaspor,Samsun Irmaksanayispor, Elbistanspor, Tavşanlı Linyitspor, Soma Linyitspor, Soma Masterler; Futbola adanmış 38 yıl ile, çala kalem yazılmış yazılar vs vs.. Selam ve Dua ile..

YORUM YAZIN