Yeboah Faik Yuvaya Döndü.

Soma Masterlerin şampiyonluğunda büyük pay sahibi olan Faik Ay, 3 yıl aradan sonra yeniden yuvaya döndü.

AÇTI VE KAPADI

İlk defa 2014-15 Ege Bölgesi Masterler Liginde mücadele eden Soma Masterler, sezona Seferihisar Masterler ile deplasmanda oynadığı maçla başlamış ve  Masterler liginde  ilk golünü Faik Ay kaydetmişti.

Soma Masterler uzun lig maratonunun ardından rakiplerine üstünlük sağlayarak adını finale yazdırmış, finalde Salihli Belediyespor’u normal süresi 1-1 biten karşılaşmada seri penaltılar sonunda Faik Ay’ın kullandığı ve gole çevirdiği son penaltı ile mağlup ederek Egenin en büyüğü olmuştu.

TURNUVA ŞAMPİYONLUĞU 

2018’in Mart ayında 25 takımın katılımıyla başlayan 25.Soma Kaymakamlık Futbol Turnuvası final maçında Devlet Hastanesini: Uğur Aksoy ve oyuna ikinci yarıda dahil olan Bahadır Korkmaz’ın golleriyle 2-1 mağlup eden ve şampiyon olan Soma Kömürlerinin takım kaptanlığını da üstlenmiş ve anlamlı kupayı kaldırmanın gururunu ve onurunu yaşamıştı.

CENTİLMEN OYUNCU

Faik Ay, gerek futbol performansı, gerekse efendi kişiliği ile takdire şayan bir birey; maçların önemi onun için sorun değil.. Onun için önemli olan insan sağlığı ve  lehlerine verilen hakem hatalarını düzelterek hatayı kendi aleyhine değiştirecek kadar düzgün bir karaktere sahip. Bu olgularda turnuvada ona ”en centilmen oyuncu” seçilmesiyle ödüllendirildi..
www.somadaspor.com



Cevdet Yıldırım

Hobi olarak başladığımız ancak yaptığımız paylaşımlarla büyük ilgi gördüğümüz somadaspor.com’da maçlara gitmekten, çala kalem haberlerinizi yapmaktan büyük keyif alıyoruz. 38 yıllık futbola adanmış tecrübelerimizle topluma ufak bir katkımız olmasından büyük mutluluk duyuyoruz. Sizlerden ricamız; biz gazeteci değiliz. Bilgi-birikimlerimizi çala kalem ifade etmeye çalışıyoruz. Somaspor,Samsun Irmaksanayispor, Elbistanspor, Tavşanlı Linyitspor, Soma Linyitspor, Soma Masterler; Futbola adanmış 38 yıl ile, çala kalem yazılmış yazılar vs vs.. Selam ve Dua ile..

YORUM YAZIN