Soma Master, Yarı Finalde Ege Üniversitesine 2-1 Mağlup Oldu

Soma Master, Yarı Finalde Ege Üniversitesine 2-1 Mağlup Oldu

Soma Master, Ege Masterler Play-Off yarı finalinde 2 topunun direkten döndüğü maçta Ege Üniversite Sağlıkgücü Mastere 2-1 mağlup oldu, final şansını kaybetti.

Karşıyaka Efsaneler Sahasında oynanan maça iyi başlayan Soma Master, ilk 10 dakikada içinde Durmuş ve Fatih ile yüzde yüz iki mutlak gol pozisyonundan yararlanamadı. İlerleyen dakikalarda Ege Üni. Master Mehmet Zengin ile bir pozisyondan yararlanamayınca ilk yarı 0-0 bitti

HATA GOL GETİRDİ!

İkinci yarının 55.dakikasına kadar orta saha mücadelesi şeklinde geçen karşılaşmada Ege Üniversitesi Sağlıkgücü Masterler 1-0 öne geçti. Soma Masterler defanstan topla çıkarken kaptırılan topta, Ege Ün.Masterli oyuncu sol çaprazdan ceza sahasına girer girmez vurdu ve meşin yuvarlağı ağlarımıza gönderdi:0-1

DİREKLER İZİN VERMEDİ!

Soma Masterler yediği gol sonrası santra ile başlar başlamaz topu ceza sahası içine yükselti. Oluşan karambolde Ramazan penaltı noktasında dönerek vurdu. Top kaleciyi geçti, yan direğe çarptı. Gol çizgisinden paralel içeri giderken kaleci çizgi üzerinde topu tuttu.

DİREK VE PAYLAŞILMAYAN TOP!

Soma Masterler tüm riskleri son 10 dakikaya girerken aldı. Defansı üçlüye çevirip, Fatihi de ileri gönderdi. Rakip ceza sahası içerisine yanlardan uzun oynamaya başladı. Bir pozisyonda oluşun karambolde Dinçer penaltı noktasında topa sert vurdu. Top üst direkten oyun alanına döndü. Dönen topa Dincer’le Ramazan beraber yükselince; Dincer’in kafasına çarpan top bomboş kale yerine adeta yan direği yalayarak auta çıktı.

BERABERLİK GOLÜ BEKLERKEN, 2.GOL GELDİ!

Beraberlik golü için tüm hamleleri deneyen mavi-siyahlı ekibimiz kalesinde ikinci golü gördü. 75. dakikada tekrar defanstan oyun kurmaya çalışırken kaptırılan topta, Ege Üniversitesi Sağlıkgücü Masterler defansımızın ofsayt diye durdukları anda arka direkte boş kaleye atılan golle 2-0 öne geçti. Soma Masterler ofsayt diye çok itiraz etse de hakem golü verdi.

FATİH’LE UMUTLANSAK TA…

Masterlerimiz, tüm riskleri almaya devam ettiği anlarda Can ve Mahir’le iki pozisyondan da yararlanamadı. Uzatmada arka direkte Fatih vurdu kaleciye çarptı. Top tekrar Fatih’in önüne düştü Fatih tekrar vurdu top ağlarla buluştu:1-2

5 DAKİKALIK UZATMA 2 DAKİKA OYNANDI!

Soma’nın golünden sonra maçın hakemi 5 dakika uzatma verdi. Tamamı tecrübeli oyunculardan kurulu olan Ege Üniversite Sağlıkgücü, verilen uzatma dakikasında aralıklı olarak 7 oyuncu değiştirerek topun oyunda kalma süresini iki dakikaya indirdi. O iki dakikalık sürede oyunu beraberliğe taşıyacak hamle olmayınca Soma Masterler 2-1 yenilerek talihsiz bir şekilde final oynama şansını kaybetti. 40 takım içinde 3.oldular

YÜCEL DURALİ: ‘’RAKİBE GOL POSİZYONU VERMEDEN 2-1 YENİLDİK, ÇOK ÜZÜLDÜK’’

Direkten dönen toplar ve bireysel hatalardan dolayı yenilen iki golle mağlup oldukları için çok üzgün olduklarını söyleyen takım kaptanı Yücel Durali, ‘’Maça 3 tane önemli eksiğimiz ve orta sahada sakat sakat oynayan Erol’ a rağmen müthiş başladık.İlk 10 dakikada 2-0 öne geçebilirdik, ancak olmadı. Defantan çıkarken yaptığımız 2 bireysel hatadan dolayı golleri yesek te oyunumuzu hiç bozmadık. 2 topumuz direkten döndü. İkinci yarı yüzde yüzlük 4 pozisyondan yararlanamadık. Neredeyse rakibe gol pozisyonu vermeden 2-1 yenildik. Çok üzüldük ama bu ligi çok iyi takımların içinde 3.olarak bitirdik. İyi bir takım olduğumuzu herkese gösterdik. Amacımız Soma’mıza şampiyon olarak dönmekti ama olmadı. 3.lük kupası ile yetinmek zorunda kaldık. Tüm takım arkadaşlarımın ayaklarına yüreğine sağlık hepsine çok çok teşekkür ederim inşallah seneye final oynarız. Bize desteğini esirgemeyen Soma Belediyemize ve tüm Soma halkına da çok teşekkür ederiz.”diye konuştu.

CANINIZ SAĞOLSUN!

Ege Masterler (EMF) liginde 40 takım arasında sezonu üçüncü sırada bitiren Soma Master’e Somamızın adını Ege’de başarıyla duyurduğu için teşekkür ediyor, canınız sağ olsun diyoruz.

FOTO-BABER:Çınar Durali

Tüm Master haberleri için buraya tıklayınız!

Cevdet Yıldırım

Hobi olarak başladığımız ancak yaptığımız paylaşımlarla büyük ilgi gördüğümüz somadaspor.com’da maçlara gitmekten, çala kalem haberlerinizi yapmaktan büyük keyif alıyoruz. 38 yıllık futbola adanmış tecrübelerimizle topluma ufak bir katkımız olmasından büyük mutluluk duyuyoruz. Sizlerden ricamız; biz gazeteci değiliz. Bilgi-birikimlerimizi çala kalem ifade etmeye çalışıyoruz. Somaspor,Samsun Irmaksanayispor, Elbistanspor, Tavşanlı Linyitspor, Soma Linyitspor, Soma Masterler; Futbola adanmış 38 yıl ile, çala kalem yazılmış yazılar vs vs.. Selam ve Dua ile..

YORUM YAZIN