Somaspor Amedspor Maçı Bilet Fiyatları Belli Oldu

Somaspor Amedspor Maçı Bilet Fiyatları Belli Oldu

TFF 2.Lig Kırmızı Grup 37.haftasında Somaspor ile Diyarbakır temsilcisi Amed Sportif arasında oynanacak karşılaşmasının bilet fiyatları belli oldu.

Somaspor Amedspor Maçı Bilet Fiyatları İle İlgili Suat Gündoğan’ın Açıklamaları

28 Nisan Pazar günü saat 15.00’da Soma Atatürk Stadı’nda oynanacak, özellikle Amedspor açısından büyük önem arz eden maçın bilet fiyatları ile ilgili Somaspor yönetim kurulu adına; taraftarlardan sorumlu basın sözcüsü Suat Gündoğan‘ın açıklamaları şöyle:

Somaspor Amedspor Maçı Bilet Satışı

İki takımın arasındaki mücadeleye çok yoğun bir ilgi alaka vardır. Bu yüzden dolayı ve yüksek güvenlik tedbirleri sebebiyle Soma Spor taraftarlarının mağdur olmaması için siz Somalı spor severlere ve hemşerilerimize karşılaşmadan bir gün önce sadece Somalı ve Soma Spor taraftarlarına bilet satışı yapılacaktır. Kulüp yönetim kurulunun almış olduğu kararı tüm Somalı hemşerilerimize bilgilendiririz.

Somaspor Yönetim Kurulu

28.04.2024 günü saat 15.00’da başlayacak olan Soma Spor-Amed Sportif maçı bilet fiyatları şu şekildedir.

Kale Arkası 100 TL
Maraton 200 TL
Batı Kapalı 200 TL
Doğu Kapalı 200 ve Kapalı Alt 250 TL’dir.

Not: Lütfen maçtan bir saat önce tüm taraftarlarımızı stadımıza girmeleri için uyarıyoruz. Maç başladıktan sonra hiçbir şekilde bilet satışı olmayacak ve kapılar kapanacak saygılarımla Somaspor taraftarlardan sorumlu basın sözcüsü Suat Gündoğan

Bunlarda ilginizi çekebilir

Amed Maçımızın Hakemleri Belli Oldu
Amed Sportif 3-2 Somaspor
Somaspor-Amed Sportif Maçı
Burhanettin Basatemür, İlkyarı Fena Değildik
Amed Sportif 0-0 Somaspor
Amed Sportif Maçımıza Adana’lı Hakem
Somaspor 2.Hazırlık Maçını Amed İle Oynadı
Yenemiyorsan Yenilmeyeceksin!
Somaspor-Amed SF Maçında Puanlar Paylaşıldı
Somaspor-Amed SF Maçının Hakemleri Belli Oldu
1 Puan Oynadığımız Oyuna Göre Bizi Mutlu Etmedi

Bizi Somadaspor Facebook ve Cevsam Instagram sayfalarımızdan takip edebilirsiniz!

Cevdet Yıldırım

Hobi olarak başladığımız ancak yaptığımız paylaşımlarla büyük ilgi gördüğümüz somadaspor.com’da maçlara gitmekten, çala kalem haberlerinizi yapmaktan büyük keyif alıyoruz. 38 yıllık futbola adanmış tecrübelerimizle topluma ufak bir katkımız olmasından büyük mutluluk duyuyoruz. Sizlerden ricamız; biz gazeteci değiliz. Bilgi-birikimlerimizi çala kalem ifade etmeye çalışıyoruz. Somaspor,Samsun Irmaksanayispor, Elbistanspor, Tavşanlı Linyitspor, Soma Linyitspor, Soma Masterler; Futbola adanmış 38 yıl ile, çala kalem yazılmış yazılar vs vs.. Selam ve Dua ile..

2 YORUM

  1. Avatar

    Merhabalar Amedspor taraftarıyım İzmirden 4-5 arkadaş gelip maçı izlemek istiyoruz, maç biletini nasıl temin edebiliriz.

YORUM YAZIN