Yazarımız Şeref Öksüm Emekli Oldu

Yazarımız Şeref Öksüm Emekli Oldu

Bloğumuzun köşe yazarı, 45 yıllık TEİAŞ çalışanı olan aynı zamanda ilçemizde Eğitim Vakfı, Sendika, İş Yeri Temsilciliği ve Mehter Takımı kurucusu gibi değişik alanlarda hizmet veren Şeref Öksüm, emekliye ayrıldı.

Yaptığı seviyeli haberlerle bloğumuzun değişik kitlelere ulaşmasında önemli rol oynayan Şeref Öksüm’ü kısaca şöyle özetleyelim.

1980 Yılından beri TEK, TEAŞ, TEİAŞ gibi elektrik kurumunun bir çok önemli görevlerinde bulunan Şeref Öksüm, Soma Şüheda Mehter Takımı kurucusu, Soma Sağlık Sosyal ve Eğitim Vakfının ilk kurucular kurulu üyesi, MİL ENERJİ SEN İş Yeri Temsilciliği, Soma Sotes Spor Kulübünün 2.Başkanlığının yanı sıra, 1981 yılında Ulusal Basın alanındaki gazeteciliğe memuriyeti nedeni ile ara vermiş ancak Kırkağaç, Soma ve çevre il, ilçeler için yerel basında gündemin nabzını tutarak, sorunları objektif bir şekilde kaleme aldı.

Öksüm: ”Baki kalan bu kubbede sadece hoş bir sedadır ve insanlıktır.”

Emekliler kervanına katılan değerli üstad Şeref Öksüm şunları söyledi: ”45 yıldan beri çalışmış olduğum TEİAŞ’ın her kademesinde türlü dostluklarım, arkadaşlıklarım ve sevenlerim oldu, kırıldıklarım oldu, kırgınlıklarım oldu. Makam ve mevkiler gelip, geçicidir. Yüze yakın idareci ile abi kardeş ilişkisi içerisinde yaşadıklarım da oldu, kendini bulutların üstünde görüp kendini vazgeçilmez sananlarda oldu, hepsi geldi geçti. Makamlar ve mevkiler gelir geçer. Baki kalan bu kubbede sadece hoş bir sedadır ve insanlıktır. Çalışma arkadaşlarıma çok teşekkür ediyorum, çalışmalarında başarılar diliyorum, haklarını helal etsinler” dedi.

Bizlerde somadaspor olarak, yeni yaşamınızda daha güzel, daha sağlıklı, daha mutlu, daha üretken, bol haberli:) günlerinizin olmasını diliyoruz.

Bizi aşağıdaki 👇 Sosyal Medya adreslerimizden de takip edebilirsiniz!

Cevdet Yıldırım

Hobi olarak başladığımız ancak yaptığımız paylaşımlarla büyük ilgi gördüğümüz somadaspor.com’da maçlara gitmekten, çala kalem haberlerinizi yapmaktan büyük keyif alıyoruz. 38 yıllık futbola adanmış tecrübelerimizle topluma ufak bir katkımız olmasından büyük mutluluk duyuyoruz. Sizlerden ricamız; biz gazeteci değiliz. Bilgi-birikimlerimizi çala kalem ifade etmeye çalışıyoruz. Somaspor,Samsun Irmaksanayispor, Elbistanspor, Tavşanlı Linyitspor, Soma Linyitspor, Soma Masterler; Futbola adanmış 38 yıl ile, çala kalem yazılmış yazılar vs vs.. Selam ve Dua ile..

YORUM YAZIN