Karaelmas, Saruhanlı Hazırlıklarını Tamamladı

Karaelmas, Saruhanlı Hazırlıklarını Tamamladı

Soma 301 Karaelmasspor, Manisa Süper Amatör Lig 6.haftasında kendi saha ve seyircisi önünde Saruhanlı Belediyespor ile oynayacağı maçın hazırlıklarını tamamladı.

Sarı-siyahlılar zorlu maçın hazırlıklarını dün akşam TFF Tesislerinde yaptığı ter antrenmanıyla tamamlayarak, yarın (c.tesi) oynayacağı zorlu maçın saatini beklemeye başladı.

Düdük H.Furkan Acar’da Olacak.

9 Aralık Cumartesi günü saat 15:00’da Soma Linyit Stadı’nda oynanacak olan Karaelmasspor-Saruhanlı Belediyespor maçını Manisa İl Hakemlerimizden Hasan Furkan Acar yönetecek.
Acar’ın yardımcılıklarını ise Furkan Çıraklar ve Yusuf Akkaya yapacak. Zorlu maçın gözlemcisi ise U.Yakup Olgar,

Elmas, Üçüncü, Saruhanlı Dördüncü Sırada

Zorlu maç öncesinde Karaelmasspor 3 galibiyet, 2 beraberlik ve topladığı 11 puanla üçüncü sırada yer aldı. Konuk Saruhanlı Belediyespor ise, 3 galibiyet 1 beraberlik, 1 mağlubiyet ve topladığı 10 puanla dördüncü sırada yer aldı. İki takımında ligde attığı gol sayısı 15 iken, Karaelmasspor, 6, Saruhanlı Belediyespor ise 2 gol yedi.

Metin Şengül: ”Rakibimizi mağlup edip yolumuza devam etmek istiyoruz.”

Karaelmasspor’un teknik sorumlusu Metin Şengül, Saruhanlı Belediyespor maçıyla ilgili olarak, “Her iki takım adına da çok önemli bir maç. Kendi sahamızda, taraftarımızın önünde oynayacağımız için rakibimizi mağlup edip yolumuza devam etmek istiyoruz. Hazırlıklarımızı bu yönde tamamladık. Takımda kırmızı kart cezalıları Oğulcan Kesgin ve Kubilay Azğın bu hafta bizimle olamayacak. Geçen hafta Gördes Belediyespor maçında dizinden aldığı darbe sonucu ağrıları olan Onur Dönmez’in durumu ise maç sabahı belli olacak. Cumartesi günü saat 15:00’da oynanacak maça coşkulu taraftarlarımızı bekliyoruz.” diye konuştu.

6.Hafta Maçlarının Programı Şöyle:

Kolderespor-Bakır GB (C.tesi 15:30)
Kayalıoğlu Bld-Gördes Bld (C.tesi 15:00)
Halitpaşa Bld-Kırkağaç Acar (Pazar 15:00)
Karaelmasspor-Saruhanlı Bld (C.tesi 15:00)
Kırkağaç Altayspor-Mecidiye Tarım (C.tesi 15:00)

Bunlarda İlginizi Çekebilir

Gördes Belediyespor 3-3 Karaelmasspor
Karaelmasspor 1-1 Kırkağaç Acar İdmanyurdu
Mecidiyeköy Tarım Kredispor 0-3 Karaelmasspor
2.Hafta Sonunda Lider de Kral da Biziz!

Karaelmasspor 6-1 Halitpaşa Belediyespor
Yılmaz Analı, Kayalıoğlu Maçını Değerlendirdi.
Kayalıoğluspor 1-2 Karaelmasspor
Merhaba Manisa Süper Amatör Lig
Karaelmasspor 1-2 Alaşehir Bld.Spor
Karaelmasspor, Sezon Açılışında Kurban Kesti!
Karaelmasspor 4-0 Kulaspor
Alaşehir Belediyespor 3-1 Karaelmasspor
Karaelmasspor 3-3 Somaspor U19
Nurlupınar 2-1 Karaelmasspor
Karaelmas, Süleymanlı Bld.Spor’u 4-2 Mağlup Etti.

Tüm Karaelmasspor haberleri için 👉 buraya tıklayınız!

Cevdet Yıldırım

Hobi olarak başladığımız ancak yaptığımız paylaşımlarla büyük ilgi gördüğümüz somadaspor.com’da maçlara gitmekten, çala kalem haberlerinizi yapmaktan büyük keyif alıyoruz. 38 yıllık futbola adanmış tecrübelerimizle topluma ufak bir katkımız olmasından büyük mutluluk duyuyoruz. Sizlerden ricamız; biz gazeteci değiliz. Bilgi-birikimlerimizi çala kalem ifade etmeye çalışıyoruz. Somaspor,Samsun Irmaksanayispor, Elbistanspor, Tavşanlı Linyitspor, Soma Linyitspor, Soma Masterler; Futbola adanmış 38 yıl ile, çala kalem yazılmış yazılar vs vs.. Selam ve Dua ile..

YORUM YAZIN