Mecidiyeköy Tarım Kredispor 0-3 Karaelmasspor

Mecidiyeköy Tarım Kredispor 0-3 Karaelmasspor

Soma 301 Karaelmasspor, konuğu olduğu Mecidiyeköy Tarım Kredispor’u 3-0 mağlup ederek zirve yarışında önemli bir galibiyete daha imza attı.

Manisa Ali Kaya Süper Amatör Lig A-grubunda şampiyonluk mücadelesi veren Soma 301 Karaelmasspor, deplasmanda Mecidiyeköy Tarım Kredispor‘un konuğu oldu. Akhisar Kovalık Sahası’nda oynanan maçta rakibini 3-0 mağlup eden sarı-siyahlılar, 3’te 3 yaparak, 3.haftada liderlik koltuğunda kuruldu.

Karaelmasspor’un yönetim kurulununda yakından takip ettiği karşılaşmada sarı-siyahlılar’ı üç puana ve liderlik koltuğunda oturtmayı sağlayan golleri 44. dakikada Eser Kasal, 53.dakikada Emre Ocak ve 61.dakikada Furkan Korkmaz kaydetti. 43.dakikada Devran Gezgin ve 85.dakikada Furkan Korkmaz‘ın birer toplarıda direten döndü.

Yusuf İpek’in takımı Karaelmasspor aldığı bu kritik galibiyetle puanını 9 yaptı ve aynı puana sahip Kırkağaç Acar İdmanyurdu’nun önünde averajla ilk sırada yer aldı. Sarı-siyahlı ekibimiz, 4. hafta sahasında kendisi gibi üç maçtan galip ayrılan Kırkağaç Acar İdmanyurdu’nu konuk edecek.

Maçın Oyuncusu: ”Eser Kasal”

Üç haftadır istikrarlı futbollarını farklı galibiyetlerle taçlandıran Karaelmasspor’da işler yolunda gidiyor. Sarı-siyahlılar, hedefe varma noktasında yara almamak için çıktıkları Mecidiyeköy Tarım Kredispor maçında akıllı oyun anlayışı ile karşılaşmadan üç puanla ayrılmasını bildi. Takım bütününde herkes elinden gelenin en iyisini yaptı, tebrik ediyorum.

Eser Kasal’a Ayrı Bir Parantez Açmak İstiyorum

Benim buradan özellikle tebrik etmek istediğim bir futbolcu var.. Bu isim usta solak ‘’Eser Kasal’.. Her ekibe lazım tipte lider ve karakterli bir oyuncu. Maçın frene basılması gereken anlarda sahneye çıkıp topu istediği gibi yönlendiriyor. Gaza basılması gerektiğinde ise takımı öne itecek hamleleri süper yapıyor. Sahipleniyor, savaşıyor, benliğini ortaya koyuyor, amatör takımda oynamasına rağmen profosyonelce davranıyor. Usta ayak takımının 44 dakika Mecidiyeköy Tarım defansının kilidini açmakta zorlandığı anlarda sahneye çıktı. Kaptan, orta saha yayının üzerinden topa öyle bir vurdu ki; adeta örümcek ağlarını aldı. Helal olsun, böyle klas, böyle karakterde oyuncuları görmek biz spor adamlarını ziyadesiyle mutlu ediyor vesselam..

Bakalım Büyük Usta Maçın Özelinde Neler Demiş?

‘’Bugün saha ve hava koşullarına rağmen, iyi futbol oynadık. İlk yarı ve ikinci yarı oyunun kontrolü tamamen bizdeydi…Kötü zemine rağmen iyi pas organizasyonları yaptık. Gol attığım ve takıma katkı sağladığım için mutluyum. Lider geldik lider dönüyoruz. Haftaya da zorlu ve güzel bir maç oynayacağız. Bütün Karaelmas camiasına hayırlı olsun bu galibiyet. Bütün takım arkadaşlarımı kutluyorum bugünkü mücadeleden ve özverili olmalarından dolayı. Daha çok çalışarak, yola emin adımlarla devam edeceğiz.’’dedi.

Yılmaz Analı ve Yusuf İpek Maçı Değerlendirdi.

Gruptaki üçüncü maçında Mecidiyeköy Tarım Kredispor’u 3-0 mağlup eden Karaelmasspor’da başkan Yılmaz Analı ve teknik sorumlu Yusuf İpek, karşılaşmayı değerlendirdi.

Yılmaz Analı: ”Elinizde Tecrübeli Oyuncularınız Varsa Arkanıza Yaslanıp Oynanacak Futbolu İzlemeniz Gerekir”

Bloğumuza yapılan değerlendirmede Başkan Yılmaz Analı, ‘’ Bu gün geçtiğimiz haftalarda iyi futbol oynayan ve 1 galibiyet ,1 mağlubiyeti bulunan Mecidiyeköy Tarım Kredispor ile deplasmanda oynadık. Deplasman maçları her zaman zordur bunu biliyoruz bu zorluğu da ilk yarının son dakikasına kadar yaşadık. Ancak elinizde tecrübeli oyuncularınız varsa arkanıza yaslanıp oynanacak futbolu izlemeniz gerekir. Bu gün de biraz öyle oldu.

Eser’in ilk yarının sonunda attığı golle takım ve biz rahatladık. Bu nedenledir ki; ikinci yarı daha iyi bir takım izledik. Daha önce de söylediğim gibi takımımıza güveniyorum. Bu çocuklar yeter ki istesin o şampiyonluk bize gelecektir. Ayrıca Mecidiyeköy takımına da bir parantez açmak isterim çünkü çok mücadeleci bir takım ve bu günde iyi oynadılar, geriye düştüğü pozisyonlarda bile hiç bir zaman oyunu düşürmek ve centilmenliği bozmak gibi bir niyetleri yoktu. Bu açıdan kendilerine teşekkür ediyor ve tebrik ediyorum. Bizim hayal ettiğimiz futbol anlayışı hep bu yönde oldu. Kazanmakta var futbolda kaybetmekte önemli olan dürüstçe mücadele etmek. Uzun lafın kısası bu gün bizim açımızdan önemli bir 3 puanı oynadığımız güzel oyunla aldık. Şu an averajlada olsa liderliğimizi koruyoruz. Tüm oyuncularımızı can-ı gönülden kutluyor, tüm teknik ekibimizi ve yönetimimizi tebrik ediyorum.”dedi.

Yusuf İpek: ”Mecidiye Tarım Kredispor’un Ev Sahibi Avantajını Seyircisiyle Bütünleşmesini İstemiyorduk.”

Sarı-siyahlı ekibin başarılı çalıştırıcısı Yusuf İpek, ” Seri yakalamak için çıktığımız maça, rakibimiz önceki haftalarda bir galibiyet bir mağlubiyet almıştı. 3 puanı kendi evinde elde eden Mecidiye Tarım Kredispor’a ev sahibi avantajını seyircisiyle bütünleşmesini istemiyorduk. Oyuna istekli, oyunun temposuna hakim bir anlayışla çıktık. Oyun geçiş hızı, oyun yönünü değiştirmelerde ritmimizi artıramadığımız için skor üretmekte zorlandık. Büyük oyuncu, büyük kaptan Eser klasına yakışır düşünce ve teknikle kilidi açtı. Sonrası ve ikinci yarı bizim açımızdan her şeyiyle kolaylaştı. Oynanan oyun mücadele 3. haftanın lideri olduk bu liderliğe yakıştı. Camiamıza hayırlı olsun oyuncularımı tebrik ediyorum. Haftaya derbi hazırlıklarımıza başlayacağız.’’dedi.

Kral Bu Haftayı Da Boş Geçmedi. Furkan Oyuna Girdi Golünü Attı, İsmail Poyraz İki Asistle Maçı Tamamladı.

Karaelmasspor’un tecrübeli forveti Emre Ocak, bu haftayıda boş geçmedi. İlk iki haftayı dört golle kapatan başarılı forvet, bugünde Mecidiyeköy filelerini kafa golüyle havalandırarak gol sayısını beşe çıkardı.

60.dakikada Devran Gezgin’in yerine oyuna dahil olan Furkan Korkmaz, 61.dakikada İsmail Poyraz’ın güzel pasını aynı güzellikte cevap vererek gol sevinci yaşayan oyuncu oldu.

İlk iki haftayı golle kapatan İsmail Poyraz bugün gol atamadı ancak; 53.dakikada Emre Ocak’a, 60.dakikada ise Furkan Korkmaz’a iki asitle göz doldurdu.

Aktaş Oto Lastik’ten Maç Kahvaltısı

Karaelmasspor, Mecidiye Tarım Kredispor ile oynanacak maç öncesinde Aktaş Oto Lastik sahibi Doğan Aktaş‘ın Eski Kafa’da verdiği kahvaltı organizasyonunda bir araya geldi. Doğan Aktaş’ın düzenlediği kahvaltıya başkan Yılmaz Analı, yöneticiler, teknik heyet ve futbolcular katıldı..

Mecidiyeköy Tarım Kredispor 0-3 Karaelmasspor

STAT: Akhisar / Kovalık
HAKEMLER:Şevket Teker,Sertaç Erşahin,Samet Düzlük
MECİDİYE TARIM KREDİSPOR:Levent Akman-Doğukan Saygınlı-Uğur Yılmaz-Hüseyin Uslu-Doğuş Altın-Özcan İdiğ-Suat Kaplan-Hakkı Güder-R.Can Onar-Emre Şarlı-Görkem Yörük
YEDEKLER:İskender Başaran, Gökay Yazılıtaş, Tolga Candan, Bulut Fazlak, Baki Biler, İsmail Uzan, Nazmi Güven, Gökhan Kıyak
ANTRENÖR:Hüseyin Pala

KARAELMASSPOR:Onur Dönmez-Barış Şen-Emirhan Analı-Oğulcan Kesgin-İlkay Gül-Mesut Yılmaz-Yusufcan Çakmak- Devran Gezgin-Emre Ocak-Eser Kasal-İsmail Poyraz
YEDEKLER:Kubilay Azğın, Hasan Yeldoğan, Fatih İnci, Alperen Efe, Yusuf Varol, Barış Civelek, Yiğitcan Kesgin, Emirhan Çakır, Furkan Korkmaz, Ali Kocabaş
TEKNİK SORUMLU:Yusuf İpek
KIRMIZI KART:Yok
GOLLER:dk.44 Eser Kasal, dk.53 Emre Ocak, dk. 61 Furkan Korkmaz (Karaelmasspor)

NOT: Karşılaşmaya ait 175 adet 📸 görselleri  görmek için👉 buraya tıklayınız!

3.Hafta Toplu Sonuçlar

Gördes Bld 3-2 Bakır GB
Halitpaşa Bld 2-8 Kayalıoğlu
Saruhanlı Bld 0-0 Kırkağaç Altay
Kırkağaç Acar İdman 4-1 Koldere
Mecidiye Tarım 0-3 Karaelmasspor

4.Hafta Maçları

Koldere Gördes Bld
Bakır GB -Saruhanlı Bld
Kırkağaç Altay -Halitpaşa Bld
Kayalıoğluspor-Mecidiye Tarım
Karaelmasspor -Kırkağaç Acar İdman

Bunlarda İlginizi Çekebilir

2.Hafta Sonunda Lider de Kral da Biziz!

Karaelmasspor 6-1 Halitpaşa Belediyespor
Yılmaz Analı, Kayalıoğlu Maçını Değerlendirdi.
Kayalıoğluspor 1-2 Karaelmasspor
Merhaba Manisa Süper Amatör Lig
Karaelmasspor 1-2 Alaşehir Bld.Spor
Karaelmasspor, Sezon Açılışında Kurban Kesti!
Karaelmasspor 4-0 Kulaspor
Alaşehir Belediyespor 3-1 Karaelmasspor
Karaelmasspor 3-3 Somaspor U19
Nurlupınar 2-1 Karaelmasspor
Karaelmas, Süleymanlı Bld.Spor’u 4-2 Mağlup Etti.

Tüm Karaelmasspor haberleri için 👉 buraya tıklayınız!

somadaspor

Cevdet Yıldırım

Hobi olarak başladığımız ancak yaptığımız paylaşımlarla büyük ilgi gördüğümüz somadaspor.com’da maçlara gitmekten, çala kalem haberlerinizi yapmaktan büyük keyif alıyoruz. 38 yıllık futbola adanmış tecrübelerimizle topluma ufak bir katkımız olmasından büyük mutluluk duyuyoruz. Sizlerden ricamız; biz gazeteci değiliz. Bilgi-birikimlerimizi çala kalem ifade etmeye çalışıyoruz. Somaspor,Samsun Irmaksanayispor, Elbistanspor, Tavşanlı Linyitspor, Soma Linyitspor, Soma Masterler; Futbola adanmış 38 yıl ile, çala kalem yazılmış yazılar vs vs.. Selam ve Dua ile..

YORUM YAZIN