Alaşehir Belediyespor 3-1 Karaelmasspor

Alaşehir Belediyespor 3-1 Karaelmasspor

Soma 301 Karaelmasspor, Liglerin başlamasına 28 gün kala 5.hazırlık maçını Manisa Süper Amatör Lig takımlarından Alaşehir Belediyespor ile deplasmanda oynadı.

Karaelmasspor, ilk hazırlık maçında Karabulutspor’u 4-0, ikinci hazırlık maçında ise Süleymanlı Belediyespor’u 4-2 mağlup etti.

Üçüncü hazırlık maçını Nurlupınar ile deplasmanda oynayan sarı-siyahlılar rakibine 3-1 mağlup oldu. Dördüncü maçında Somaspor U19 Akademi takımı ile 3-3 berabere kalan Yusuf İpek idaresindeki Karaelmasspor, 5. hazırlık maçını Alaşehir Belediyespor ile Alaşehir İlçe Stadı’nda oynadı.

Sahaya Onur-Fatih-Emrehan-Yusuf-Barış-Eser-Mesut-İsmail- Emre-Devran ve Furkan on biri  ile çıkan Elmas, 28.dakikada yediği gole 30.dakikada İsmail Poyraz ile cevap verdi ve devreye 1-1’lik eşitlikle girildi.

Sarı-siyahlılar, ev sahibi Alaşehir Belediyespor’un  ikinci yarıda iki golüne engel olamadı ve karşılaşmadan 3-1 mağlup ayrıldı.

Cevdet Yıldırım

Hobi olarak başladığımız ancak yaptığımız paylaşımlarla büyük ilgi gördüğümüz somadaspor.com’da maçlara gitmekten, çala kalem haberlerinizi yapmaktan büyük keyif alıyoruz. 38 yıllık futbola adanmış tecrübelerimizle topluma ufak bir katkımız olmasından büyük mutluluk duyuyoruz. Sizlerden ricamız; biz gazeteci değiliz. Bilgi-birikimlerimizi çala kalem ifade etmeye çalışıyoruz. Somaspor,Samsun Irmaksanayispor, Elbistanspor, Tavşanlı Linyitspor, Soma Linyitspor, Soma Masterler; Futbola adanmış 38 yıl ile, çala kalem yazılmış yazılar vs vs.. Selam ve Dua ile..

YORUM YAZIN