Karaelmas, Süleymanlı Bld.Spor’u 4-2 Mağlup Etti.

Karaelmas, Süleymanlı Bld.Spor’u 4-2 Mağlup Etti.

Soma 301 Karaelmasspor, yeni sezona hazırlık kapsamında karşılaştığı Süleymanlı Belediyespor’u her iki yarıda bulduğu gollerle 4-2 mağlup etti.

İlk hazırlık maçında Karabulutspor’u Devran Gezgin (2), Ahmet Cura ve Yusuf Varol’un golleriyle 4-0 mağlup eden Karaelmasspor ikinci hazırlık maçını Manisa 1.Amatör Lig ekiplerinden Süleymanlı Belediyespor ile oynadı. Soma Belediye TFF Tesislerinde oynanan karşılaşmada Karaelmas, Süleymanlı Bld.Spor’u 4-2 mağlup etti.

Dün akşam (salı) oynanan maçta sarı-siyahlıları galibiyete taşıyan golleri; 10.dakikada Emre Ocak, 35.dakikada Eser Kasal, 55.dakikada Fatih İnci ve 70.dakikada Furkan Korkmaz kaydetti.

5 Hazırlık maçı hedefleniyor

Teknik sorumlu Yusuf İpek ve yardımcı antrenörler; Doğan Gülşen, Metin Şengül ve kaleci antrenörü Arslan Aydoğdu nezaretinde çalışmalarını sürdürün Elmas, liglerin başlamasına kadar 5 hazırlık maçı daha yapmayı planlıyor.

somadaspor

Cevdet Yıldırım

Hobi olarak başladığımız ancak yaptığımız paylaşımlarla büyük ilgi gördüğümüz somadaspor.com’da maçlara gitmekten, çala kalem haberlerinizi yapmaktan büyük keyif alıyoruz. 38 yıllık futbola adanmış tecrübelerimizle topluma ufak bir katkımız olmasından büyük mutluluk duyuyoruz. Sizlerden ricamız; biz gazeteci değiliz. Bilgi-birikimlerimizi çala kalem ifade etmeye çalışıyoruz. Somaspor,Samsun Irmaksanayispor, Elbistanspor, Tavşanlı Linyitspor, Soma Linyitspor, Soma Masterler; Futbola adanmış 38 yıl ile, çala kalem yazılmış yazılar vs vs.. Selam ve Dua ile..

YORUM YAZIN