Merhaba Manisa Süper Amatör Lig

Merhaba Manisa Süper Amatör Lig

Normal sezonu 18 hafta sürecek Manisa Ali Kaya Süper Amatör Lig 2023-24 sezonuna bu hafta sonu hayırlısı ile ”Merhaba Manisa Süper Amatör Lig” diyeceğiz.

Özellikle Karaelmasspor camiasıyla beraber bizimde sabırsızlıkla beklediğimiz; hangi oyuncular takımda tutulacak, hangi oyuncular transfer edilecek, antrenmanlar ne zaman başlayacak, grupta hangi takımlar olacak ve lig fikstüründe ”ilk hafta kimle-içeride mi-dışarıda mı oynayacağız?” derken maç haftası 1 haftalık ötelemeyle geldi-çattı. Yukarıdaki netleşmelerin ardından Elmas ile bizde yavaş yavaş ligin havasına girer olduk..

Merhaba Süper Amatör Lig
301 Soma Karaelmasspor

”Merhaba Manisa Süper Amatör Lig” Diyeceğimiz Sezonda Kısaca…

16 Temmuz 2023 tarihinde erteleme maçında Gölmarmara Spor’u deplasmanda Özkan Kalman (2) ve Mehmet Alnıdelik (2) golleriyle 4-1 mağlup eden Karaelmas Spor’un şampiyonluğunu ilan etmesinin ardından ”Karaelmas Spor Süper Amatör Lig’e Hoş Geldiniz” başlığı atmıştık.

Bugünkü yazı başlığımızda da; temsilcimiz Soma 301 Karaelmasspor, 4 veya 5 Kasım deplasmanda Kayalıoğlu sahasında oynayacağı Kayalıoğluspor maçı ile sezona ”Merhaba Süper Amatör Lig” diyeceğiz.

Sarı-siyahlılar, 2.hafta Linyit Stadında oynayacağı Halitpaşa Belediyespor maçı ile taraftarıyla buluşacak.

İlk devre; Kırkağaç Şair Eşref Stadında oynayacağımız Kırkağaç Altayspor maçıyla sona erecek..

4. Hafta Kırkağaç Acar İdmanyurdu, 7. hafta Bakır GB ve ilk yarının son haftasında Kırkağaç Altayspor ile deplasmanda, derbi niteliği taşıyan karşılaşmalar oynayacağız.

İşte Manisa Ali Kaya Süper Amatör Lig A-Grubunda 4-5 Kasım’da başlayacak olan maçlarda temsilcimizin ilk yarıda oynayacağı karşılaşmalar:

⚽ 1.Hafta Kayalıoğlu-Karaelmasspor
2.Hafta Karaelmasspor-Halitpaşa Bld
⚽ 3.Hafta Mecidiyeköy Tarım-Karaelmasspor
4.Hafta Karaelmasspor-Kırkağaç Acar İdman
⚽ 5.Hafta Gördes Bld-Karaelmasspor
6.Hafta Karaelmasspor-Saruhanlı Bld
⚽ 7.Hafta Bakır GB-Karaelmasspor
8.Hafta Karaelmasspor-Kolderespor
⚽ 9.Hafta Kırkağaç Altay-Karaelmasspor

Teknik Ekibin Hedefi: Şampiyonluk Yaşamak.

Yeni sezonda Manisa Süper Amatör Lig’de mücadele edecek olan Karaelmasspor Futbol Takımı tecrübeli teknik kadrosuyla yeni sezonun ilk hafta maçına hazır durumda.
Başarılı teknik adam Yusuf İpek’in, şampiyonluğun ardından daha önce bloğumuza verdiği kısa değerlendirmede; “Bir hedef varsa o hedefin taliplisi değil sahibi oluruz” demişti. Deneyimli çalıştırıcı ve ekibi Doğan Gülşen, Metin Şengül ve kaleci antrenörü Aslan Aydoğdu’nun bu sezonda tek hedefi ”şampiyonluk” yaşamak.

Yönetim Görev Dağılımı

Öte yandan amatör olmalarına rağmen profosyonelce hareket eden Soma 301 Karaelmasspor Kulübünden yapılan açıklamaya göre;

Yılmaz Analı’nın başkanlığında gerçekleştirilen yönetim kurulu ve görevleri şu isimlerden oluştu:

Başkan: Yılmaz Analı
Başkan Yardımcısı: Erol Zorlu
Başkan Yardımcısı: Yusuf Ekşioğlu
Başkan Yardımcısı: Tunahan Gündoğan
CİO: Burak Sezişli
Sportif Direktör: Zafer Kubur
Sportif Direktör: Caner Şen
Sportif Direktör: Berkay Gül
Kulüp Müdürü: Levent Analı
Muhasip Üye: Kazım Çağan
Taraftardan Sorumlu: Ahmet Kurşun
Organizatör: Tolgahan Ekmekçi
Organizatör: Samet Elmalı
Basın Sözcüsü: Batıhan Canbaz
Basın Sözcüsü: Emrah Demirtaş
Malzeme Sorumlusu: İslam İlter
Alt Yapı Sorumlusu: Zafer Kubur-Yusuf Ekşi-Mümtaz Sönmezoğlu-İslam İlter
Yedek Yönetim Kurulu Üyeleri: Burak Kösem-Yasemin Söğüt-Mehmet Çeliker

7 yıl aradan sonra Somamıza Süper Amatör Lig heyecanını yaşatacak 301 Soma Karaelmasspor‘a; kazasız-belasız başarılı bir sezon diliyoruz..

Cevdet Yıldırım

Hobi olarak başladığımız ancak yaptığımız paylaşımlarla büyük ilgi gördüğümüz somadaspor.com’da maçlara gitmekten, çala kalem haberlerinizi yapmaktan büyük keyif alıyoruz. 38 yıllık futbola adanmış tecrübelerimizle topluma ufak bir katkımız olmasından büyük mutluluk duyuyoruz. Sizlerden ricamız; biz gazeteci değiliz. Bilgi-birikimlerimizi çala kalem ifade etmeye çalışıyoruz. Somaspor,Samsun Irmaksanayispor, Elbistanspor, Tavşanlı Linyitspor, Soma Linyitspor, Soma Masterler; Futbola adanmış 38 yıl ile, çala kalem yazılmış yazılar vs vs.. Selam ve Dua ile..

YORUM YAZIN