Karaelmasspor 3-3 Somaspor U19

Karaelmasspor 3-3 Somaspor U19

Manisa Süper Amatör Lig ekibimiz Soma 301 Karaelmasspor, Bölgesel Gelişim Akademi takımımız Somaspor U19 ile hazırlık maçı oynadı.

TFF Soma Belediye Tesislerinde dün akşam (çarş) oynanan karşılaşma 3-3 berabere bitti.

Onur-İlkay-Emrehan-Alperen-Hasan-Mesut-Emirhan- İsmail-Barış-Devran ve Furkan  on biri ile sahaya çıkan Soma 301 Karaelmasspor, 3.dakikada Furkan Korkmaz, 9.dakikada İsmail Poyraz ve 16.dakikada Hasan Yeldoğan’ın golleriyle 3-0 öne geçti.

Ayberk-Yunus-Alparslan-Yusuf-İsmail-Eray-Gökdeniz-Doruk-İbrahim ve Mustafa Can on biri ile maça başlayan Somaspor U19, 37.dakikada Gökdeniz Sülün, 70.dakikada Yusuf Karakaya ve 73.dakikada Doruk Hızlı’nın golleriyle 3-0 geriye düştüğü karşılaşmadan 3-3 beraberlikle ayrıldı.

somadaspor

Cevdet Yıldırım

Hobi olarak başladığımız ancak yaptığımız paylaşımlarla büyük ilgi gördüğümüz somadaspor.com’da maçlara gitmekten, çala kalem haberlerinizi yapmaktan büyük keyif alıyoruz. 38 yıllık futbola adanmış tecrübelerimizle topluma ufak bir katkımız olmasından büyük mutluluk duyuyoruz. Sizlerden ricamız; biz gazeteci değiliz. Bilgi-birikimlerimizi çala kalem ifade etmeye çalışıyoruz. Somaspor,Samsun Irmaksanayispor, Elbistanspor, Tavşanlı Linyitspor, Soma Linyitspor, Soma Masterler; Futbola adanmış 38 yıl ile, çala kalem yazılmış yazılar vs vs.. Selam ve Dua ile..

YORUM YAZIN