Karaelmasspor, Sezon Açılışında Kurban Kesti!

Karaelmasspor, Sezon Açılışında Kurban Kesti!

301 Soma Karaelmasspor, 19 Ekim Perşembe günü saat 19.30’da 2023-2024 Futbol Sezonunun açılışını Kurban keserek sade bir törenle gerçekleştirdi.

2023/2024 Futbol Sezonunda Manisa Ali Kaya Süper Amatör Lig A-Grubunda mücadele edecek olan Karaelmasspor, 28 Ekim’de Kayalıoğluspor maçıyla başlayacak lig öncesi takım adına hayırlı olması için kurban kesimi gerçekleştirdi..

Tam kadro

19 Ekim Perşembe günü saat 19.30’da Linyit Stadı’nda kulüp başkanı Yılmaz Analı ve yönetim, Teknik Sorumlu Yusuf İpek, Antrenörler Doğan Gülşen, Metin Şengül, Arslan Aydoğdu ve oyuncuların katılımlarıyla, antrenman öncesi yapılan kurban kesiminde dualar okunarak, hayırlı bir sezon geçirilmesi dilendi.

Dualar ile..

Park Altı Camii İmam Hatibi Osman Demirci’nin okuduğu dualar eşliğinde kurban kesiminin yapılmasının ardından futbolcular; sezonun hayırlı olması, sakatlıklar olmadan ve kazasız bir şekilde geride bırakılması için kesilen kurban kanını alınlarına sürdü.

Kraelmasspor kulüp başkanı Yılmaz Analı

Yılmaz Analı: ‘’Tüm Soma’lıların gurur duyacağı bir takım yaratacağız’’

Kurban merasimi sonrasında kısa bir konuşma yapan Karaelmasspor kulüp başkanı Yılmaz Analı; “Öncelikle büyük fedekarlıklarda bulunan yönetim kurulumuza ve bizlere maddi manevi destek sağlayan bireylere çok teşekkür ediyorum. Bu akşam burada sizlerle birlikte İnşallah şampiyonluk sezonumuzun açılışını gerçekleştiriyoruz. Tüm Soma’lıların gurur duyacağı, zevkle izleyeceği bir takımı sizlerle buluşturuyoruz. Şampiyonluk sezonumuzun hem Somamıza hem de Manisa futboluna hayırlı olmasını diliyorum. Allah utandırmasın İnşallah“ diyerek düşüncelerini belirtti.

Caner Şen: ”Hep beraber el ele vererek engelleri geride bırakacağız.”

Kulüp başkanı Yılmaz Analı’dan sonra konuşma yapan Sportif Direktör Caner Şen ise; “Bu şampiyonluk sezonumuzda hep birlikte el ele vererek engelleri geride bırakacağız. Bu zorlu sezonda başta yönetim kurulumuz ve bizi maddi manevi destekleyen her kese teşekkür ederiz. Bu sezon bizim olduğu kadar Soma içinde çok önemli bir sezondur. Hayırlı ve uğurlu olsun, Allah utandırmasın“ dedi.

Elmas 6 hazırlık maçı oynadı.

Öte yandan yeni sezon hazırlıkları kapsamında 6 hazırlık maçı oynayan sarı siyahlılar, Manisa Nurlupınar ve Alaşehir Belediyespor’a deplasmanda aynı skorlarla 3-1 mağlup olurken, Karabulutspor’ u 4-0, Süleymanlı Belediyespor’u 4-2, ve son olarak ta Kulaspor ile deplasmanda 1-1 sahasında 4-0 mağlup etti.

İlk hafta maç programı

Gruplarını ilk iki sırada bitiren takımların Play Off oynayacağı, son iki sırada yer alan takımların ise 1.Amatör Lig’e düşeceği Ali Kaya Süper Amatör Lig A-Grubu ilk hafta maçlarının programı şöyle:

29 Ekim Pazar

Kayalıoğlu-Karaelmasspor
Halitpaşa Bld-Koldere Bld
Mecidiyeköy Tarım-Bakır GB
Kırkağaç Acar İdman-Saruhanlı Bld
Gördes Bld-Kırkağaç Altay

⛹️‍♂️Tüm Karaelmasspor haberlerini görmek için 👉 buraya tıklayınız!

Bize, somadaspor Facebook, cekobax Youtube ve cevsam Instagram sosyal medya adreslerimizi beğenerek katkı sağlayabilirsiniz.😉

Cevdet Yıldırım

Hobi olarak başladığımız ancak yaptığımız paylaşımlarla büyük ilgi gördüğümüz somadaspor.com’da maçlara gitmekten, çala kalem haberlerinizi yapmaktan büyük keyif alıyoruz. 38 yıllık futbola adanmış tecrübelerimizle topluma ufak bir katkımız olmasından büyük mutluluk duyuyoruz. Sizlerden ricamız; biz gazeteci değiliz. Bilgi-birikimlerimizi çala kalem ifade etmeye çalışıyoruz. Somaspor,Samsun Irmaksanayispor, Elbistanspor, Tavşanlı Linyitspor, Soma Linyitspor, Soma Masterler; Futbola adanmış 38 yıl ile, çala kalem yazılmış yazılar vs vs.. Selam ve Dua ile..

YORUM YAZIN