Akhisargücü 0-6 Süleymanlı Belediyespor

Akhisargücü 0-6 Süleymanlı Belediyespor

Lider Süleymanlı Belediyespor, Akhisar deplasmanında karşılaştığı Akhisargücü’nü 6-0 mağlup etti, liderlik koltuğunda oturmayı sürdürdü.

Manisa 1.Amatör Lig Akhisar Grubu 8.haftasında ilk devrenin bitimine 2 hafta kala en yakın rakibinin 2 puan önünde lider durumda bulunan Süleymanlı Belediyespor deplasmanda karşılaştığı Akhisargücü‘nü 6-0 mağlup ederek şampiyonluğa bir adım daha yaklaştı.

İlk yarıda 1, ikinci yarıda 5 gol geldi.

Maçın tamamında etkili bir futbol oynayan kırmızı-beyazlılar, ilk yarıyı Emre Gürkal’ın attığı golle 1-0 önde tamamladı.

Etkili futbolunu ikinci yarıda da sürdüren lider, Mustafa Aslan (2), Mustafa Duran, Halil Akdoğan ve Şahan’ın ayağından bulduğu goller maçın skorunu belirledi:0-6

Bu sonuçla puanını 18’e yükselten Süleymanlı Belediyespor, 8.haftayıda liderlik koltuğunda geçirecek. Başarılı teknik adam Mustafa Başarır’ın takımı, ilk yarının son maçında sahasında grubun bir diğer iddalı takımlarından Turgutalpspor’u konuk edecek.

Mustafa Başarır: ”Oyuncularım çok büyük bir mücadele örneği gösterdiler”

Süleymanlı Belediyespor Teknik Sorumlusu Mustafa Başarır kazanılan 6-0’lık galibiyet sonrası yaptığı açıklamada:
”Akhisargücü’ne hiç bir gol pozisyonu vermedik. Süleymanlı Belediyespor olarak oldukça sahada güzel bir oyun çıkararak, taraftarlarımızı mutlu ettik. Sonuç daha da farklı olabilirdi, ancak farklı galibiyet sonrası maçı bitirdik. Genel olarak bütün oyuncularım verilen görevlerini en iyi şekilde yaparak, takımımızın oturmuş ve yerleşmiş olduğunu göstermiş oldular. Oyuncularım çok büyük bir mücadele örneği gösterdiler, hepsine ayrı ayrı teşekkür ediyorum” dedi.

Ayaklarımızın yere sağlam basması, rehavete kapılmadan aynı şekilde, aynı motivasyonla devam etmemiz  durumunda istediğimiz şampiyonluğa ulamamış için bir neden yok.
Takımımıza destek veren taraftarlarımıza teşekkür ediyoruz, herçekten en büyük silahımız, takımdaşlık, birlik ve beraberlik. Bu özelliğimiz devam ettiği sürece hem takım oyunundan, hem aldığımız galibiyetten memnunluk duyuyoruz.

Bundan sonraki maçlarımızı da aynı ciddiyetle oynayıp, yolumuza devam etmek istiyoruz.
Tekrardan bütün ekibimi canı gönülden kutluyorum” dedi.

8.Hafta Toplu Sonuçlar

Turgutalpspor 4-0 Sazobaspor
Selçiklispor-Akhisar 1922 (Ertelendi)
Karabulutspor 1-1 Medar Gençlerbirliği
Akhisargücü 0-6 Süleymanlı Belediyespor
Gölmarmaraspor Bay

9.Hafta Maçları

Sazobaspor-Karabulutspor
Medar Gençlerbirliği-Selçiklispor
Akhisar 1922 Spor-Gölmarmaraspor
Süleymanlı Belediyespor-Turgutalpspor
Akhisargücü Bay

 Şeref Öksüm

somadaspor

Şeref Öksüm

YORUM YAZIN