Yılmaz Analı, Kayalıoğlu Maçını Değerlendirdi.

Yılmaz Analı, Kayalıoğlu Maçını Değerlendirdi.

Karaelmasspor Kulüp Başkanı Yılmaz Analı, Manisa Ali Kaya Süper Amatör Lig 2023-24 sezonun ilk maçında Kayalıoğluspor’a karşı aldıkları 2-1’lik galibiyetle hedeflerine doğru ve iyi bir başlangıç yaptıklarını söyledi.

Zorlu bir rakibe karşı önemli bir galibiyet aldıklarını belirten Analı, “Deplasmanda olmamıza rağmen sezon başlangıcını iyi yapmak istiyorduk, işin zorluğunu da biliyorduk. Ekip olarak, inancımız ve güvenimiz yerindeydi. Maça da iyi başladık. Düşündüğümüz gibi gelişti, zorluk derecesi yüksek maç olmasına rağmen kazanan biz olduk.” dedi.

Maç sonu bir hayli keyifli görünen başkan Yılmaz Analı sözlerine şöyle devam etti:

”Dün sezonumuzun ilk resmi maçını deplasmanda, bu ligin zorlu takımı Kayalıoğluspor ile oynadık. Her zaman zor bir deplasman olduğunu biliyorduk buranın, ancak takımımızın tecrübesi, bireysel yeteneklerimiz ve hocamızın doğru hamleleri ile bu zorlu deplasmandan 3 puan’ı alarak ayrıldık. Bunun için tabi ki çok mutluyuz. Her maçımıza final niteliğinde bakıyor ve ona göre hazırlanıyoruz. Tabi ki sezon sonunda tek hedefimiz şampiyonluk, buna da ulaşacak güce, yeteneğe sahibiz. Bu çocuklar bu ipi göğüsler bundan kimsenin şüphesi olmasın.

Haftaya evimizde Halitpaşa Belediyespor ile oynayacağız ve yine aynı ciddiyette hazırlanıp oradan da kayıpsız çıkmak istiyoruz. İlk haftaya 3 puanla başladığımız için mutluyuz, bu şekilde kayıpsız bir şekilde sezonu tamamlamak istiyoruz. Bu konuda oyuncularıma tek tek teşekkür etmek istiyorum, sahada elinden geleni fazlasıyla yapıyor herkes. Dünde çok güzel bir mücadele oldu özellikle Kayalıoğluspor futbolcularını bu mücadeleden ötürü tebrik ediyor, tüm Soma ve Karaelmasspor camiasına galibiyetin hayırlı uğurlu olmasını diliyorum’’ ifadelerini kullandı.

Cevdet Yıldırım

Hobi olarak başladığımız ancak yaptığımız paylaşımlarla büyük ilgi gördüğümüz somadaspor.com’da maçlara gitmekten, çala kalem haberlerinizi yapmaktan büyük keyif alıyoruz. 38 yıllık futbola adanmış tecrübelerimizle topluma ufak bir katkımız olmasından büyük mutluluk duyuyoruz. Sizlerden ricamız; biz gazeteci değiliz. Bilgi-birikimlerimizi çala kalem ifade etmeye çalışıyoruz. Somaspor,Samsun Irmaksanayispor, Elbistanspor, Tavşanlı Linyitspor, Soma Linyitspor, Soma Masterler; Futbola adanmış 38 yıl ile, çala kalem yazılmış yazılar vs vs.. Selam ve Dua ile..

YORUM YAZIN