2.Hafta Sonunda Lider de Kral da Biziz!

2.Hafta Sonunda Lider de  Kral da Biziz!

Soma 301 Karaelmasspor ve golcüsü Emre Ocak ikinci hafta sonunda ”lider de kral da biziz” dediler.

Manisa Ali Kaya Süper Amatör Lig A-grubu 2. haftasında oynanan Karaelmasspor-Halitpaşa Bld.Spor maçı, temsilcimiz Karaelmasspor’un 6-1’lik üstünlüğü ile sona ermişti. Bu sonuçla beraber Karaelmasspor aynı puana sahip Kırkağaç Acar İdman ve Kırkağaç Altayspor önünde averajla liderlik koltuğunda yer aldı.

İlk 2 Hafta İstediğimiz Gibi sonuçlandı

10 takımın mücadele ettiği A-grubunda ilk maçını Kayalıoğluspor’u deplasmanda Emre Ocak ve İsmail Poyraz’ın golleriyle 2-1 mağlup eden sarı-siyahlılar lige süper başlangıç yaptı.

İkinci hafta Linyit Stadı’nda ilk defa seyircisi önüne Halitpaşa Belediyespor maçında çıkan Yusuf ipek’in öğrencileri, ilk 15 dakika hariç,75 dakika rakibi karşısında iyi oyununu 6 golle süsleyerek karşılaşmadan 6-1 galip ayrıldı.

İlk iki maçta elde ettiği galibiyetlerle ikinci haftanın da lideri olmayı başaran Sarı-siyahlı ekipte moraller üst seviyeye çıktı. Dışarıda ve içeride elde edilen galibiyetlerle grupta liderlik koltuğuna oturan Karaelmasspor’da camia, yönetim ve sarı-siyahlı formaya gönül verenler ligde de şampiyonluk hesapları yapmaya başladı.

Bir başka liderlik koltuğunda oturanda ”Emre Ocak” oldu!

7 Yıl aradan sonra Soma 301 Karaelmasspor ile katıldığımız Süper Amatör Ligde, ikinci hafta sonunda liderlik koltuğuna oturduğumuz gibi, Halitpaşa Belediyespor filelerini üç kez sarsan ve hatrick yapan Emre Ocak gol sayısını dört’e çıkararak ”gol krallığı” koltuğuna kuruldu.

Emre Ocak: “Zor bir lig olacağını biliyoruz.”

Halitpaşa Belediyespor karşısında alınan farklı galibiyet sonrası başarılı forvet Emre Ocak, “Zor bir lig olacağını biliyoruz. O yüzden başlangıç bizim için çok önemliydi. Kayalıoğluspor maçıyla iyi başladığımız ligde ikinci hafta rakibimiz ilk maçında galip gelen Halitpaşa Belediyespor’du. Oyuna iyi başlayamadık, ancak ilerleyen dakikalarda hakimiyeti elimize aldık. 25.dakikadan itibaren bulduğumuz gollerle karşılaşmadan farklı skorla ayrıldık.” dedi

Ocak: ”Soma futbolunun gelişimi ve Karaelmasspor’un belli bir noktaya gelmesi için elimden gelen çabayı göstereceğim”

Somaspor, Balıkesir Karağaçspor, Burhaniyespor, Akçay Belediyespor, Soma Sotesspor, Koça Çeşmespor, Gönen Belediyespor, Kınık Belediyespor ve Kırkağaç Acar İdmanyurduspor gibi takımlarda top oynadıktan sonra futbola beş sene ara veren Emre Ocak;‘’ 5 yıllık aranın ardından futbola geri döndüğüm için heyecan ve isteklerimin artmasıyla genel olarak yaşantımda kendime iyi bakan biriyim. Bundan sonraki süreçte gol ve asist olarak takıma katkı vermeye devam edeceğim. Soma futbolunun gelişimi ve Karaelmasspor’un belli bir noktaya gelmesi için elimden gelen çabayı gösterip bizden sonraki genç arkadaşlara örnek olmak için çalışmaya devam edeceğim. Umarım sezon sonu her şey güzel olacak.’’diye konuştu.

Zafer Kubur: ”1.Amatör Ligde elde ettiğimiz başarıyı bu sezonda Süper Amatör’de sürdürüp hedeflediğimiz noktaya varmak istiyoruz.”

Karaelmasspor Sportif Direktörü Zafer Kubur, yaptığı açıklamada takımın içeride ve dışarıda aldığı galibiyetler nedeniyle teknik heyet ve futbolculara teşekkür etti. Sezon başında takımın başına bu ligin tozunu yutmuş tecrübeli bir isimi getirerek doğru bir iş yaptıklarını belirten Sportif Direktörü Zafer Kubur, teknik sorumlu Yusuf İpek ve antrenörler Doğan Gülşen, Metin Şengül, Aslan Aydoğdu ve futbolculara övgüler yağdırdı.

Karaelmasspor’un bu sezon arzuladığı hedefe ulaşmak için ligde mücadelesine 5 Kasım Pazar günü Kayalıoğluspor maçıyla başladığını belirten sarı-siyahlı ekibin Sportif Direktörü Kubur; ” Sezona Kayalıoğluspor’u deplasmanda 2-1 mağlup ederek 3 puanla başladık. Geçen hafta ilk defa çıktığımız seyircimiz önünde Halitpaşa Belediyespor’u farklı mağlup ettik. İlk iki hafta da elde ettiğimiz başarıyı üçüncü hafta deplasmanda karşılaşacağımız Mecidiye Tarım Kredispor karşısında da sürdürmek istiyoruz. Geçen sezon 1.Amatör Ligde elde ettiğimiz başarıyı bu sezonda Süper Amatör’de sürdürüp hedeflediğimiz noktaya varmak istiyoruz.”dedi.

2.Hafta Toplu Sonuçlar

Koldere 3-2 Mecidiye Tarım
Saruhanlı Bld 4-0 Gördes Bld
Kırkağaç Altay 3-0 Kayalıoğlu
Karaelmasspor 6-1 Halitpaşa Bld
Bakır GB 1-2 Kırkağaç Acar İdman

2.Hafta Puan Durumu

3.Hafta Maçları

Mecidiye Tarım-Karaelmasspor
Gördes Bld-Bakır GB
Saruhanlı Bld-Kırkağaç Altay
Halitpaşa Bld-Kayalıoğlu
Kırkağaç Acar İdman-Koldere

Bunlarda İlginizi Çekebilir!

Karaelmasspor 6-1 Halitpaşa Belediyespor
Yılmaz Analı, Kayalıoğlu Maçını Değerlendirdi.
Kayalıoğluspor 1-2 Karaelmasspor
Merhaba Manisa Süper Amatör Lig
Karaelmasspor 1-2 Alaşehir Bld.Spor
Karaelmasspor, Sezon Açılışında Kurban Kesti!
Karaelmasspor 4-0 Kulaspor
Alaşehir Belediyespor 3-1 Karaelmasspor
Karaelmasspor 3-3 Somaspor U19
Nurlupınar 2-1 Karaelmasspor
Karaelmas, Süleymanlı Bld.Spor’u 4-2 Mağlup Etti.

somadaspor

Cevdet Yıldırım

Hobi olarak başladığımız ancak yaptığımız paylaşımlarla büyük ilgi gördüğümüz somadaspor.com’da maçlara gitmekten, çala kalem haberlerinizi yapmaktan büyük keyif alıyoruz. 38 yıllık futbola adanmış tecrübelerimizle topluma ufak bir katkımız olmasından büyük mutluluk duyuyoruz. Sizlerden ricamız; biz gazeteci değiliz. Bilgi-birikimlerimizi çala kalem ifade etmeye çalışıyoruz. Somaspor,Samsun Irmaksanayispor, Elbistanspor, Tavşanlı Linyitspor, Soma Linyitspor, Soma Masterler; Futbola adanmış 38 yıl ile, çala kalem yazılmış yazılar vs vs.. Selam ve Dua ile..

YORUM YAZIN