Karaelmasspor 4-0 Kulaspor

Karaelmasspor 4-0 Kulaspor

29 Ekim’de başlayacak Manisa Ali Kaya Süper Amatör Lig’de mücadele edecek iki ekip Karaelmasspor ile Kulaspor, hazırlık maçında karşı karşıya geldi.

Dört dörtlük Elmas

Sarı-siyahlı temsilcimiz Karaelmasspor yeni sezon öncesi altıncı hazırlık karşılaşmasını C-grubu temsilcilerinden Kulaspor ile Soma Linyit Stadı’nda oynadı. Cevdet Yıldırım’ın düdük çaldığı karşılaşmada sahaya Kubilay-İlkay-Emrahan-Barış Şen-Eser-Yusufcan-Alperen-Mesut-Devran-Emre ve İsmail on biri ile çıkan Karaelmasspor, ilk yarısı golsüz sona eren karşılaşmanın ikinci yarsında bulduğu gollerle Kulaspor’u 4-0 mağlup etti.

Sarı-siyahlıların gollerini 47 ve 62.dakikalarda Eser Kasal, 78.dakikada İlkay Gül ve 80.dakikada Ali Kocabaş kaydetti. Bir hafta önce Kula’da karşı karşıya gelen iki takımın mücadelesi 1-1 berabere sonuçlanmıştı.

Elmas sezon öncesi umut verdi

Karşılaşmanın özellikle ikinci yarısında müthiş tempo ile üstün bir performans sergileyen Yusuf İpek idaresindeki Karaelmasspor, liglerin başlamasına az bir süre kala oynadığı güzel oyunla sezon öncesi büyük umut verdi. Sarı-siyahlılar; özellikle ikinci yarıya hücum  futboluna prim tanıyıp gole yönelik bir oyun kurgusuyla maça hızlı ve etkili başladılar. 45 dakikalık dilimde;  topa daha çok sahip olup Kulaspor’lu oyuncuları ileri çıkartmayan bir taktik anlayışı içinde, kazandıkları topları çok çabuk üçüncü bölgeye taşıyarak etkili oldular.  Kaptan Eser’in müthiş sol ayağı, İlkay Gül’ün müthiş kafa topları ve genç Ali Kocabaş’ın takipçiliği ve klas vuruşu yukarıdaki saydığımız futbolun unsurlarını süsleyen 4 gollü  ”tuzu-biberi” oldu.

Teknik Sorumlu Yusuf İpek, Sportif Direktör Caner Şen ve Medya Sorumlusu Batıhan Canbaz karşılaşma sonrası bloğumuza açıklamalarda bulundular.

Karaelmasspor Sportif Direktörü Caner Şen, ‘’Ligin başlamasına az bir süre kala hazırlık maçları ile hazırlıklarımıza devam ediyoruz. Bugün güçlü bir rakibe karşı oynadık. Teknik heyetimiz bir çok oyuncuya şans vererek son durumlarını görmüş oldu. Şampiyonluk hedefiyle heyecanla ligin başlamasını bekliyoruz.’’

Teknik Sorumlu Yusuf İpek, ‘’Sezon hazırlıklarını bu sene iddialı  muhtemel play-off rakiplerinden Kulaspor ile hazırlık maçı yaptık. Soma 301 Karaelmas spor olarak, oyun  disiplini, mücadele, istek, arzu maçın temposunu ayarlama, fiziksel şarj, oynanan oyun ve skor planlandığımız gibi oluştu. Sezon hazırlıklarına aynı tempo ve disiplinle devam edeceğiz.’’

Medya Sorumlusu Batıhan Canbaz, ‘’Takımımız sezon hazırlığı kapsamında bu gün Kulaspor ile bir maç daha yaptı. Her geçen gün daha oturmuş, ne istediğini bilen ve bizlere seyir zevki veren bir takım haline geliyor Karaelmasspor. Sezonumuzun başlamasına çok az bir süre kala şunu artık söyleyebiliyoruz  ”evet takımımız sezona hazır” Sevgili teknik direktörümüz Yusuf İpek kontrolünde her geçen gün üstüne koya koya gelişen bir takım izledik.

Bu gün de Manisa’nın iddaalı ve play off’ların vazgeçilmez takımı haline gelen Kulaspor  ile hazırlık maçı düzenledik. Geçtiğimiz hafta Kulaspor sahasında 1-1 berabere kaldığımız maçta, bu hafta farklı galibiyet alıyorsak takımımız istediği zaman neler yapabileceğini görmüş oluyoruz. Hedefimiz her zamanki gibi şampiyonluk Karaelmasspor’un isminin geçtiği yerde başka bir hedefi olamaz. En başından beri Başkanımız ve yönetimimizle bu doğrultuda hedefler koyduk ve buna göre çalıştık, çalışmaya da devam edeceğiz.

Her zaman söylediğimiz gibi bizim ilk hedefimiz şampiyonluk yolunda ilerlerken izleyenlerimizin gözüne hitap edecek ve keyif verecek bir futbol oynamak. Bunu da başardığımızı düşünüyorum. Kalan son hazırlık maçımızı da tamamladıktan sonra sezonumuz başlayacak ve Soma’mızı bir kez daha gururlandırmak için mücadelemizi vereceğiz. Bu hedef doğrultusunda Soma halkımızın desteği çok önemli. Bu günde hazırlık maçımızda bizi yanlız bırakmayan tüm taraftarlarımıza ve bu yolda yanımızda olan, desteklerini esirgemeyen Soma esnaflarımız ve iş adamlarımıza sizin aracılığınızla teşekkürlerimizi sunmak istiyorum. Bu birlik beraberlik bize ve Soma’mıza başarıyı getirecektir.’’diye konuştu.

NOT: Karşılaşmaya ait 📸 görsellere haberin en alt 👇kısmından bakabilirsiniz! Ayrıca Bize, somadaspor Facebook, cekobax Youtube ve cevsam Instagram sosyal medya adreslerimizi beğenerek katkı sağlayabilirsiniz.😉

Cevdet Yıldırım

Hobi olarak başladığımız ancak yaptığımız paylaşımlarla büyük ilgi gördüğümüz somadaspor.com’da maçlara gitmekten, çala kalem haberlerinizi yapmaktan büyük keyif alıyoruz. 38 yıllık futbola adanmış tecrübelerimizle topluma ufak bir katkımız olmasından büyük mutluluk duyuyoruz. Sizlerden ricamız; biz gazeteci değiliz. Bilgi-birikimlerimizi çala kalem ifade etmeye çalışıyoruz. Somaspor,Samsun Irmaksanayispor, Elbistanspor, Tavşanlı Linyitspor, Soma Linyitspor, Soma Masterler; Futbola adanmış 38 yıl ile, çala kalem yazılmış yazılar vs vs.. Selam ve Dua ile..

YORUM YAZIN