Soma Master 2-3 Ata 1881 Master

Soma Master 2-3 Ata 1881 Master

Temsilcimiz Soma Master, Ege Masterler Ligi (EMF) B-Grubu 2.hafta maçında karşılaştığı İzmir ekibi 1881 Ata Master’e sahasında 3-2 mağlup oldu.

Soma Master, Soma Belediye TFF Tesislerinde oynanan müsabakada, ilk yarıyı 14 pen. ve 32.dakikalarda Çetin Bakır‘ın ayağından yediği gollerle 2-0 geride tamamladı.

İkinci yarının 52.dakikasında Dinçer Çakır‘ın penaltıdan attığı golle farkı bire indiren temsilcimiz, ikinci yarıda oyuna dahil olan Serhat Taştan‘ın 59.dakikada attığı golle tekrar iki farkla geriye düştü.

Soma ekibi, 64.dakikada Özgür Şen‘in güzel golüyle umutlansa da kalan süre beraberlik için yeterli olmadı ve ligde bu sezon ikinci mağlubiyetini aldı. Maçta Soma Master adına Yücel Durali ve Cesur Çayır’ın topları direkten döndü.

3.Hafta Bayraklı deplasmanına gidecek

İlk iki haftayı sahasında mağlubiyetlerle kapatan Soma Master  ligin üçüncü haftasında Bayraklı Masterler ile İzmir’de karşı karşıya gelecek.

Soma Master 2-3 Ata 1881 Master

SAHA: Soma / TFF
HAKEMLER: Tuğba Kaya-Kadir Genç-A.Taha Kurt
SOMA MASTER: Kadir Durhan-Tolga Yaman-Bahadır Çelik-Yücel Durali-Onur Çetin-Halil Sümer-Can Açıkgöz-Raşit Çakır-Semih Sakaldaş-Dinçer Çakır-Durmuş Ateş
YEDEKLER:Baybars Kabakoğlu, Özgür Şen, Cesur Çayır, Yusuf Mayak
YÖNETİCİ:Ahmet Meriç

1881 ATA MASTER:Barış Ünal-Serkan Dayıoğlu-Önder Bakır-Bünyamin Kozalı-Turgay Demir-Erol Samancı-Gültekin Karakaya-Çağlayan Kumarcı-Murat Yokuş-Çetin Bakaır-Hüseyin Özdağ
YEDEKLER:Ozan Özvatan, Ali Saatli, Serhat Taştan, Derya Milli, Ceylan Karahan, Erkan Bektaş, Yılmaz Kamar, Yusuf Yılmaz
TEKNİK SORUMLU: Sedat Erginoğlu
KIRMIZI KARTLAR: Yok
GOLLER: dk.14 pen ve 32 Çetin Bakır, dk.59 Serhat Taştan (1881 Ata Master), dk.52 Dinçer Çakır pen. dk.64 Özgür Şen (Soma Master)

NOT: Karşılaşmaya ait📸 görsellere haberin en alt 👇kısmından, tüm Master haberlerine ise 👉 şuradan bakabilirsiniz! Ayrıca Bize, somadaspor Facebook, cekobax Youtube ve cevsam Instagram sosyal medya adreslerimizi beğenerek katkı sağlayabilirsiniz.😉

Bağlantılı Haberler

Soma Master 4-2 Ata 1881 Master

1881 Ata Master 2-4 Soma Master

somadaspor

Cevdet Yıldırım

Hobi olarak başladığımız ancak yaptığımız paylaşımlarla büyük ilgi gördüğümüz somadaspor.com’da maçlara gitmekten, çala kalem haberlerinizi yapmaktan büyük keyif alıyoruz. 38 yıllık futbola adanmış tecrübelerimizle topluma ufak bir katkımız olmasından büyük mutluluk duyuyoruz. Sizlerden ricamız; biz gazeteci değiliz. Bilgi-birikimlerimizi çala kalem ifade etmeye çalışıyoruz. Somaspor,Samsun Irmaksanayispor, Elbistanspor, Tavşanlı Linyitspor, Soma Linyitspor, Soma Masterler; Futbola adanmış 38 yıl ile, çala kalem yazılmış yazılar vs vs.. Selam ve Dua ile..

YORUM YAZIN