Yunus Emre Bld.Spor-Sanayispor Maçına Tanıdık Yüz

Yunus Emre Bld.Spor-Sanayispor Maçına Tanıdık Yüz

BAL Bölgesel Amatör Lig’de 2019-2020 futbol sezonu heyecanı bu hafta sonunda oynanacak maçlarla başlıyor.

SOMADASPOR

8.grupta Salihli Belediyespor’la birlikte mücadele edecek Yunusemre Belediyespor ile Manisa Sanayispor, 22 Eylül Pazar günü saat 15:00’de Tevfik Lav Spor Tesisleri’nde Manisa derbisinde karşı karşıya gelecek.

Yerel Derbiyi Cüneyt Aydın Yönetecek.
Sezonun ilk yerel derbisini İzmir Bölgesel Hakemlerden Cüneyt Aydın yönetecek. Aydın’ın yardımcılıklarını ise Arda Dengiz ve Muhammet Emin Kılıç yapacak. Dördüncü hakem olarak ise Oğuzhan Hamitoğlu görev alacak..
Aslen İzmir’li olan maçın orta hakemi Cüneyt Aydın, daha önceki yıllarda Manisa’da eğitim gördüğü için kaydını Manisa Bölgesine aldırmış ve burada bir çok maçta görev yapmıştı.  Manisa futbolunu yakından tanıyan Aydın, Eğitimini bitirdiği için memleketi olan İzmir’e tekrar kaydını aldırdı.



Salihli Bld.Spor-Sandıklıspor
Bölgesel Amatör Lig 8.gruptaki bir diğer temsilcimiz Salihli Belediyespor ilk hafta Ramiz Turan Stadında Afyon temsilcisi Sandıklıspor‘u konuk edecek.
Bu karşılaşmayı da İstanbul Bölgesi hakemlerinden Taner Çakır yönetecek. Karşılaşmanın yardımcı hakemleri ise; Ömer Kibiroğlu, Akın Aydemir ve Ertuğrul Yolcu yapacak.
Temsilcilerimize yeni sezonda başarılar dileriz..


Cevdet Yıldırım

Hobi olarak başladığımız ancak yaptığımız paylaşımlarla büyük ilgi gördüğümüz somadaspor.com’da maçlara gitmekten, çala kalem haberlerinizi yapmaktan büyük keyif alıyoruz. 38 yıllık futbola adanmış tecrübelerimizle topluma ufak bir katkımız olmasından büyük mutluluk duyuyoruz. Sizlerden ricamız; biz gazeteci değiliz. Bilgi-birikimlerimizi çala kalem ifade etmeye çalışıyoruz. Somaspor,Samsun Irmaksanayispor, Elbistanspor, Tavşanlı Linyitspor, Soma Linyitspor, Soma Masterler; Futbola adanmış 38 yıl ile, çala kalem yazılmış yazılar vs vs.. Selam ve Dua ile..

YORUM YAZIN