Somaspor, Muğlaspor Hazırlıklarını Sürdürdü.

Somaspor, Muğlaspor Hazırlıklarını Sürdürdü.

TFF 3. Lig 3. Grupta mücadele eden ve topladığı 9 puanla liderlik koltuğunda bulunan Somaspor, 21 Eylül Cumartesi günü Atatürk Stadında oynayacağı Muğlaspor maçı hazırlıklarını sürdürdü.

SOMADASPOR

Siyah-beyazlılar, ligin dördüncü hafta maçında kendi evinde oynayacağı Muğlaspor maçı hazırlıklarını maçın oynanacağı Atatürk Stadında gerçekleştirdi..
BURHANETTİN BASATEMÜRAntrenman öncesi futbolcularla kısa bir toplantı yapan Teknik Direktör Burhanettin Basatemür, Muğlaspor ile oynayacakları maçın önemine değindi..

YASİN HATİPOĞLUAntrenmana Gölcükspor maçında ayak tarak kemiği kırılan Mehmet Bağlı, sakat olan Bilal Şeflek ve Onur Ulaş katılmazken, kasığında hafif ağrısı olan Yasin Hatipoğlu antrenör Oktay Çabuk nezaretinde takımdan ayrı çalıştı. Sakat olan Onur Ulaş ve Yasin Hatipoğlu Cumartesi günü oynanacak olan Muğlaspor maçında forma giymesi bekleniyor..

OKTAY ÇABUKDaha sonra antrenör Oktay Çabuk yönetiminde ki futbolcular, antrenmana düz koşu yaparak başladı.



Kaleciler, Ömer Kavurkacı, Tunay Meral Arda Ünal ve Melih Acar kaleci antrenörü Gökmen Çalışkan eşliğinde ayrı çalıştı.

somasporDüz koşunun ardından antrenör Şenol Tüfekçi önderliğinde koordineye dayalı topla ısınma ve beşe iki dar alan oyunu ile devam etti. Çalışmanın ana bölümüne geçilmeden önce sürat çalışması yapıldı. Sürat çalışmasının ardından taktiksel kenar ortalar ve gol vuruşu üzerine yoğunluk sağlandı.. Antrenman, yenilenme koşusu ve soğuma hareketlerinin ardından sona erdi..

Toplam 1 saat 30 dakika süren antrenmanda futbolcuları hırslı ve istekli oldukları gözlerden kaçmadı..

Siyah-beyazlılar, Muğlaspor hazırlıklarını yarın sabah yapacağı antrenman sonrasında bitirip kendi tesislerinde maç saatini beklemeye koyulacak…


Cevdet Yıldırım

Hobi olarak başladığımız ancak yaptığımız paylaşımlarla büyük ilgi gördüğümüz somadaspor.com’da maçlara gitmekten, çala kalem haberlerinizi yapmaktan büyük keyif alıyoruz. 38 yıllık futbola adanmış tecrübelerimizle topluma ufak bir katkımız olmasından büyük mutluluk duyuyoruz. Sizlerden ricamız; biz gazeteci değiliz. Bilgi-birikimlerimizi çala kalem ifade etmeye çalışıyoruz. Somaspor,Samsun Irmaksanayispor, Elbistanspor, Tavşanlı Linyitspor, Soma Linyitspor, Soma Masterler; Futbola adanmış 38 yıl ile, çala kalem yazılmış yazılar vs vs.. Selam ve Dua ile..

YORUM YAZIN