Kaymakamlık Futbol Turnuvası Yine Geldi Çattı.

Kaymakamlık Futbol Turnuvası Yine Geldi Çattı.

Orta kesimi yakından ilgilendiren Kaymakamlık Futbol Turnuvası geldi çattı. Dün grup kuralarının çekilmesinin ardından katılım sağlayan takımlarda belli oldu.

Doğan Gülşen Yazdı

Baktığımızda geçen yıllara oranla sanki daha güçlü takımlar olacak gibi duruyor. Örneğin Ticaret Odası, Yeni Anadolu Maden, Hidro Gen bazı kurumlar sağlık eğitim yaş sınırı olmaması nedeniyle güçlü olasılığı yüksek tabii yine de görmemiz lazım.

Bizim kurum Ege Linyitleri İşletmesi parçalanmış 3 +1 takımla katılıyor güçleri ne durumda biraz bileşenli Maden İş-ELİ 1 güçlü görülse de bu sefer içerde oyuncu grubunun mevki yer alan nasıl oynayacağı tartışması olacak gibi görünüyor. Generaller çoğaldı. Neticede önemli olan oyuncu grubunun sahada ne yaptığı.. Geçen yıl finalin tesadüf olmadığını göstermesi gerekiyor, 90 da gol bulup 90+2 de iki gol yemek ayrı bir meziyet onu kurtarması lazım bu yıl..

Ticaret Odası güzel transferler yapmışlar. Stoper Kaan var. Nakliyecilerden Mert Yesilçayır ve Uğur Aksoy orda diyorlar kadro olarak güzel görünüp saha içi yayılış neler getirir izleyince göreceğiz . Geçen iki yılın flaş takımı Ticaret oyuncu grubu ile final yolu açık gibi..

Milli Eğitim iki takım var Genç Öğretmenler ile birlikte geçen yıl tecrübeli oyuncu grubu ile renkli ve iddialı takımdı bu yıl yaş grubu kontenjanı olmayışı onları biraz daha güçlü yapmıştır ama yine de sahada görmek lazım..

Hidro Gen Alper Özgün olduğu her yer iddialıdır. Kırkağaç Acar İdman’ın tecrübeli kalecisi Bekir Kaya gelmiş çok iyi transfer ses getirir başlı başına izlenecek biri Bekir.

Nakliyeciler ne durumda derken transfer yokmuş diye duyduk ama yine de güzel isimler var şampiyonluk hesapları yapılan Nakliyecilerden buralara epey oldu bu yıl yine sahada İsrafil, Kemal’li, kalede Sefa golcü Bülent ama biraz eski havaları yok gibi..

Yeni Anadolu Maden güzel takım onlarda iddialı olur zaten her yıl üstüne koyarak gidiyorlar bu yıl iyi oyuncular gelmiş diyorlar bakalım o büyük şirket artık kadro olarak şampiyonluk için ciddi olarak savaşmalı İmbat örneği gibi kurumsal takım statüsü alıp sahada da farklı olmalı gücünü göstermeli.

İmbat bildiğimiz gibi zaten ne yaptığını bilen sistem ve taktiksel çalışmalar üzerinde duran tek takım sonra sahada fark görünüyor bakalım bu yıl kimler var neler yapacaklar. Yusuf hocanın öğrencileri profesyonel takım gibi çalışmaları gösteriyor ki farklı olmaları bundan hem futbolcu geçmişi oyuncularının olması güçlü oyun bilgisi sahada onları avantajlı yapıyor diğer takımlar gibi çalışmaları çift kale maç yaparak hazırlanma değil ciddi antrenman metotları ile hazırlanışları bir adım önde olduğunu gösterir..

Diğer çok farklı takımlar gelmiş Jandarma, Orman, Sağlıkspor, TEİAŞ, TDCC onların durumunun ne olduğunu maçlarını izlerken göreceğiz ama bu yıl 23 takım olması mücadelenin şampiyonu belirlerken sürpriz yapan takım çıksın diye bakacağız o zaman turnuva renkli olacaktır.. Bütün takımlara başarılar dileyelim. Doğan Gülşen (tüm yazıları)

🏆 Tüm turnuva yazıları için buraya tıklayınız!.

Doğan Gülşen

Antrenör, Spor Yazarı

YORUM YAZIN