Turgutalpspor’dan Resmi Açıklama Geldi

Turgutalpspor’dan Resmi Açıklama Geldi

Gün içerisinde duyurduğumuz Manisa 1.Amatör Küme takımlarından Turgutalp Gençlikspor’un yeniden kurulmasına öncülük eden, 2. başkanlık ve teknik direktörlük görevlerini birlikte yürüten Ramazan Çapar‘ın istifa haberine kulüp yönetiminden cevap geldi.

SOMADASPOR

Konuyla ilgili kulüpten yapılan açıklama şöyle:

Turgutalp Gençlikspor Yönetim Kurulundan Soma Spor kamuoyuna duyurulur;
Takımımız Antrenörlerinden Ramazan Çapar ile görüş ayrılıklarından doğan nedenler ile, dostane bir şekilde karşılıklı anlaşma sağlanarak yollarımızı ayırmış bulunmaktayız.
Kendisine Turgutalp Gençlik ve Spor Kulübümüze yapmış olduğu hizmetlerden ötürü teşekkür eder, bundan sonraki Antrenörlük hayatında başarılar dileriz.

Turgutalp Gençlik ve Spor Kulübü Yönetim Kurulu adına;
Başkan Remzi PAŞALI

Cevdet Yıldırım

Hobi olarak başladığımız ancak yaptığımız paylaşımlarla büyük ilgi gördüğümüz somadaspor.com’da maçlara gitmekten, çala kalem haberlerinizi yapmaktan büyük keyif alıyoruz. 38 yıllık futbola adanmış tecrübelerimizle topluma ufak bir katkımız olmasından büyük mutluluk duyuyoruz. Sizlerden ricamız; biz gazeteci değiliz. Bilgi-birikimlerimizi çala kalem ifade etmeye çalışıyoruz. Somaspor,Samsun Irmaksanayispor, Elbistanspor, Tavşanlı Linyitspor, Soma Linyitspor, Soma Masterler; Futbola adanmış 38 yıl ile, çala kalem yazılmış yazılar vs vs.. Selam ve Dua ile..

YORUM YAZIN