Sazobaspor’a Turgutalpspor’dan Nefes

Sazobaspor’a Turgutalpspor’dan Nefes

Ligde son iki hafta aldığı mağlubiyetlerle Süper Amatör Lig şansını kaybeden Turgutalpspor, düşme hattının içerisinde bulunan Sazobaspor’a 4-2 mağlup oldu.

2 Sakat 5 cezalı toplam 7 oyuncusundan yoksun çıktığı maçta rakibine deplasmanda 4-2 mağlup olan yeşil-beyazlı ekibimiz Turgutalpspor 28 puanla 3.sırada yer alırken, Sazobaspor aldığı bu galibiyetle düşme hattından kurtuldu, umudunu Karabulutspor ile oynayacağı son maça bıraktı. Maçta Turgutalpspor’un gollerini Emirhan Gündüz ve Osman Çakır kaydetti.

Ligin ilk devresinde Soma’da oynanan maçın skoru: Turgutalpspor 4-0 Sazobaspor şeklindeydi. (Maçın detayları için 👉 buraya tıklayınız)

Turgutalpspor

Formalite maçı Süleymanlı Bld.Spor ile

Turgutalpspor, 2023-2024 sezonun son maçını Süleymanlı Belediyespor ile oynayacak. Ligde iddiası olmayan iki takımın mücadelesi formalite niteliğinde olacak. Turgutalp galibiyeti ile nefes alan Sazobaspor ise son maçta bir puan üstünde yer aldığı Karabulutspor’a konuk olacak.

17.Hafta Toplu Sonuçlar

Süleymanlı Bld 1-3 Akhisargücü
Sazobaspor 4-2 Turgutalpspor
Akhisar 1922 Spor 5-0 Selçiklispor
Medar GB 2-0 Karabulutspor
Gölmarmaraspor Bay

17.Hafta Puan Durumu

Manisa 1.Amatör Lig Puan Durumu

18.Hafta Maçları

Selçiklispor-Medar GB
Karabulutspor-Sazobaspor
Turgutalpspor-Süleymanlı Bld
Gölmarmaraspor-Akhisar 1922 Spor
Akhisargücü Bay

Bizi aşağıdaki 👇 Sosyal Medya adreslerimizden de takip edebilirsiniz!

Cevdet Yıldırım

Hobi olarak başladığımız ancak yaptığımız paylaşımlarla büyük ilgi gördüğümüz somadaspor.com’da maçlara gitmekten, çala kalem haberlerinizi yapmaktan büyük keyif alıyoruz. 38 yıllık futbola adanmış tecrübelerimizle topluma ufak bir katkımız olmasından büyük mutluluk duyuyoruz. Sizlerden ricamız; biz gazeteci değiliz. Bilgi-birikimlerimizi çala kalem ifade etmeye çalışıyoruz. Somaspor,Samsun Irmaksanayispor, Elbistanspor, Tavşanlı Linyitspor, Soma Linyitspor, Soma Masterler; Futbola adanmış 38 yıl ile, çala kalem yazılmış yazılar vs vs.. Selam ve Dua ile..

YORUM YAZIN