Turgutalp Gençlik’te Gökhan Kazancı Güven Veriyor..

Turgutalp Gençlik’te Gökhan Kazancı Güven Veriyor..

Turgutalp Gençlik ve Spor Kulübü kalecisi ve kaptanı Gökhan Kazancı futbol da adeta 2. baharını yaşıyor.

SOMADASPOR

İki yıldır takımının kalesini başarıyla koruyan Gökhan, bu yılda lige formda başladı.
Manisa 2.Amatör Küme E-Grubunda sezonun ilk maçı olan Sanayispor karşılaşmasında, yaptığı kritik kurtarışlarla alınan bir puan da çok büyük pay sahibi oldu.




2. Hafta deplasmanda ki Sazobaspor maçında da üç net gol pozisyonu da kalesinde adeta devleşen tecrübeli eldiven, bu kez de kazanılan üç puanın mimarı oldu. Teknik ekibin ve yönetimin kendisinden övgü ile bahsedilen Gökhan’a nazar demesinden korkuluyor. İlerlemiş yaşına rağmen gerek antrenmanlarda, gerekse maçlarda ki pozitif enerjisi gençlere örnek olacak nitelikte. Tecrübeli eldiven ise; başarısını düzenli aile hayatına ve kendini çok iyi antrenere eden takımın kaleci antrenörü Mehmet Ünlü’ye borçlu olduğunu söylüyor..



Cevdet Yıldırım

Hobi olarak başladığımız ancak yaptığımız paylaşımlarla büyük ilgi gördüğümüz somadaspor.com’da maçlara gitmekten, çala kalem haberlerinizi yapmaktan büyük keyif alıyoruz. 38 yıllık futbola adanmış tecrübelerimizle topluma ufak bir katkımız olmasından büyük mutluluk duyuyoruz. Sizlerden ricamız; biz gazeteci değiliz. Bilgi-birikimlerimizi çala kalem ifade etmeye çalışıyoruz. Somaspor,Samsun Irmaksanayispor, Elbistanspor, Tavşanlı Linyitspor, Soma Linyitspor, Soma Masterler; Futbola adanmış 38 yıl ile, çala kalem yazılmış yazılar vs vs.. Selam ve Dua ile..

YORUM YAZIN