Oynanan Güzel Futbol, Soğuk Havada İçimizi Isıttı!

Oynanan Güzel Futbol, Soğuk Havada İçimizi Isıttı!

İlk maçta Kaymakamlık Maski’yi Ribery’nin muazzam oyunu ve klasına yakışır gollerle 7-2 yendi ve ilk iki sıraya emin adımlarla ilerlemeye devam etti..

MAHALLENİN DELİSİ

Maski takımı aslında iyi oyunculardan kurulu fakat beraber oynamamanın sancısını yaşıyorlar. Şimdiden Eli (2) maçını final maçları olarak görmeleri lazım .

Gelelim Kaymakamlık takımına..

İmbat’ın gençleri bu takımda oynuyor ağırlık olarak ama bence İmbat’ın bile kadrosunu zorlayacak arkadaşlar var. Rıbery (Erhan Güleç) harika oyun zekası, ince çalım becerisi ve klas golleriyle maça damgasını vururken, yine arka tarafta İdris ve Ali orta alanda savcımızın organizesinde iyi oyun oynuyorlar, alkışlar Kaymakamlığa..




İkinci maçta hava iyice soğudu ve sadece biz futbol severler kaldık..
İlk yarı set oyunu oynamak isteyen Belediye ye hızlı ataklarla cevap veren Müftülük, skoru bulamadı ve ilk yarıda Durmuş Ateş’in ayağından yediği golle devreyi 1-0 mağlup tamamladılar.

Soma Belediyesi, ikinci yarının başlamasıyla Somaspor’umuzun Teknik Direktörü Mustafa Bahadır önderliğinde Nowak ve forvetleriyle etkili oldu. Demir Export karşılaşmasında bariz gol pozisyonlarından faydalanamayan Durmuş Ateş bugün attığı 3 golle kendini affettirdi. Soma Belediyesi 3-0’ı yakaladıktan sonra takımın hocası Remzi Paşalı; Mustafa hoca, Nowak gibi oyuncuları çıkartıp yerlerine yedek oyuncu alınca son 10 dakika Paşalı’ya zehir oldu!.

Muftülük 66′ ve 68. dakikalarda attıkları gollerle 3-2’lik skoru yakalayınca, kalan dakikalar adeta nefesleri kesti. Hayır mecazen söylemiyorum ciddi anlamda Remzi hocamın nefesi kesildi, rengi gitti. Son saniyeler benimde gazlarımla heyecanlı ve güzel bitti.. İki takımı da o soğuk ve kötü zeminde bize izlettikleri nefes kesen maç için teşekkür ediyor ve başarılarının devamını diliyorum..
Mahallenin Delisi

Mahallenin Delisinin Diğer Yazıları:

Mahallenin Delisi Kısa Kesti!
Zorluk Derecesi Yüksek Maçlar
1.Haftanın Enleri, Göze Çarpanlar
Kaymakamlık-Öğr.Birliği ve D.Export-Hak-İş Maçları
Süpriz Olmadı
Seyir Zevki Yüksek Maçlar
Bol Gollü Maçlar Seyrettik
Kim Bu Mahallenin Delisi?



Cevdet Yıldırım

Hobi olarak başladığımız ancak yaptığımız paylaşımlarla büyük ilgi gördüğümüz somadaspor.com’da maçlara gitmekten, çala kalem haberlerinizi yapmaktan büyük keyif alıyoruz. 38 yıllık futbola adanmış tecrübelerimizle topluma ufak bir katkımız olmasından büyük mutluluk duyuyoruz. Sizlerden ricamız; biz gazeteci değiliz. Bilgi-birikimlerimizi çala kalem ifade etmeye çalışıyoruz. Somaspor,Samsun Irmaksanayispor, Elbistanspor, Tavşanlı Linyitspor, Soma Linyitspor, Soma Masterler; Futbola adanmış 38 yıl ile, çala kalem yazılmış yazılar vs vs.. Selam ve Dua ile..

YORUM YAZIN