Mahallenin Delisi Kısa Kesti!

Mahallenin Delisi Kısa Kesti!

Yazıma başlamadan önce Turnuva Yürütme Başkanı Dilek hanıma ricada bulunmak istiyorum.

Yağmurlu havada asla Teiaş sahasında maç yapmayalım. İlk kez bu sene çok güzeldi saha, yağmurda oynandığı için şuan çok kötü durumda inşallah ilgililer bir an önce düzeltir, silindir falan çekilir ..

MAHALLENİN DELİSİ

Evet önce Eli (1), Manisa Büykşehir Belediye takımını erken bulduğu gollerle gardını düşürdü ve farklı mağlup etti. İki takım arasında; gerek bireysel anlamda gerekse de takım anlamında bariz güç farkı olan takımlar hakkında yorumda yapmak istemiyorum . Manisa Büyükşehir Belediyeye ve Eli (1) takımlarına başarılar diliyorum .




Geçen sene final oynama başarısı gösteren Devlet Hastanesi, kısıtlı kadrosu olan ve sahada rakibine saygı duyarak oynayan Eğitim Gücüne fark attı .. Bu tip maçlarda favori takıma golü ne kadar geç buldurursanız o kadar şanslısınız mantığı ile sahaya çıkılsa bence daha mantıklı olur.. Yine erken bulunan gollerle Devlet Hastanesi rakibine fark attı iki maçta farklı skorlarla bitti. Basarılar diliyoruzzz.
Mahallenin Delisi

Mahallenin Delisinin Diğer Yazıları:

Zorluk Derecesi Yüksek Maçlar
1.Haftanın Enleri, Göze Çarpanlar
Kaymakamlık-Öğr.Birliği ve D.Export-Hak-İş Maçları
Süpriz Olmadı
Seyir Zevki Yüksek Maçlar
Bol Gollü Maçlar Seyrettik
Kim Bu Mahallenin Delisi?

Cevdet Yıldırım

Hobi olarak başladığımız ancak yaptığımız paylaşımlarla büyük ilgi gördüğümüz somadaspor.com’da maçlara gitmekten, çala kalem haberlerinizi yapmaktan büyük keyif alıyoruz. 38 yıllık futbola adanmış tecrübelerimizle topluma ufak bir katkımız olmasından büyük mutluluk duyuyoruz. Sizlerden ricamız; biz gazeteci değiliz. Bilgi-birikimlerimizi çala kalem ifade etmeye çalışıyoruz. Somaspor,Samsun Irmaksanayispor, Elbistanspor, Tavşanlı Linyitspor, Soma Linyitspor, Soma Masterler; Futbola adanmış 38 yıl ile, çala kalem yazılmış yazılar vs vs.. Selam ve Dua ile..

YORUM YAZIN