Somaspor’da Kaleciler Tenis Topuyla Çalıştı.

Somaspor’da Kaleciler Tenis Topuyla Çalıştı.

Somaspor’un başarılı kaleci antrenörü Gökmen Çalışkan, kalecilere refleks geliştirme antrenmanı uyguladı.

Siyah-beyazlı ekibin kalecileri, Gökmen Çalışkan nezaretinde farklı bir çalışma gerçekleştirdi. Ömer, Tunay, Arda ve Melih; kaleci antrenörü Gökmen Çalışkan eşliğinde tenis toplarıyla çalıştı. Gökmen Çalışkan yakın mesafeden attığı tenis toplarını yakalamaya çalışan file bekçilerinin başarılı refleksleri, teknik direktör Gökmen Çalışkan’dan geçerli not aldı.



Hafta sonu Malatya Yeşilyurt Belediyespor ile deplasmanda oynanacak karşılaşmanın hazırlıklarını TFF tesislerinde sürdüren Somaspor’da başarılı kaleci antrenörü Gökmen Çalışkan, antrenmanlarla ilgili olarak şunları söyledi:

GÖKMEN ÇALIŞKAN,SOMASPOR

”Kalecilerimiz Ömer, Tunay, Arda ve Melih ile birlikte çok çalışarak takımımıza katkı vermeye çalışıyoruz. Çalışmayı çok seven ve gelişime açık kalecilerimiz var bu da bizim işimizi kolaylaştırıyor ve çalışmalardan keyif almamızı sağlıyor. Şu ana kadar gerek Ziraat Türkiye kupası gerekse ligde Ömer ve Tunay oynadı. Takımımızın kupada 4.tura ligde de buralarda olmasında çok önemli katkıları oldu. Genç kalecilerimiz Arda ve Melih ise hafta sonu gelişim liglerinde U-19 takımımızda oynayarak maç tecrübelerini artırıyorlar. İnşallah onlarda gelecekte takımımızın kalesini koruyacaklardır.Tek amacımız takımımıza faydalı olmak. Umarım sene sonunda hep beraber sevineceğim bir yerde ligi bitiririz.”dedi.


TUNAY MERAL SOMASPOR

Cevdet Yıldırım

Hobi olarak başladığımız ancak yaptığımız paylaşımlarla büyük ilgi gördüğümüz somadaspor.com’da maçlara gitmekten, çala kalem haberlerinizi yapmaktan büyük keyif alıyoruz. 38 yıllık futbola adanmış tecrübelerimizle topluma ufak bir katkımız olmasından büyük mutluluk duyuyoruz. Sizlerden ricamız; biz gazeteci değiliz. Bilgi-birikimlerimizi çala kalem ifade etmeye çalışıyoruz. Somaspor,Samsun Irmaksanayispor, Elbistanspor, Tavşanlı Linyitspor, Soma Linyitspor, Soma Masterler; Futbola adanmış 38 yıl ile, çala kalem yazılmış yazılar vs vs.. Selam ve Dua ile..

YORUM YAZIN