M.Yeşilyurt Bld-Somaspor Maçının Hakemleri Belli Oldu.

M.Yeşilyurt Bld-Somaspor Maçının Hakemleri Belli Oldu.

Somaspor’un, Malatya Yeşilyurt Belediyespor ile deplasmanda oynayacağı 19.hafta maçını yönetecek hakemler belli oldu.

 

Türkiye Futbol Federasyonu (TFF) Merkez Hakem Kurulu’ndan (MHK) 19.hafta maç yönetecek hakemleri atadı.

19 Ocak Pazar günü saat 13:00’de Malatya Yeşiltepe Stadında 2.yarıya evinde HEASK galibiyeti ile başlayan Somaspor ile, deplasmanda 90+4’de Emre Fırtına’nın golüyle 2-2’lik beraberlikle ayrılan Malatya Yeşilyurt Belediyespor arasında oynanacak karşılaşmayı Kayseri Bölgesi Klasman hakemlerinden Necati Selçuk yönetecek.

Selçuk’un yardımcılıklarını ise; Mert Türk (Ankara), Levent Yeşilyurt (Kayseri) ve dördüncü hakem Ramazan Haymana (Kayseri) yapacak. Necati Selçuk ve ekibi ilk defa maçımızda görev yapacak..

BİLAL ŞEFLEK

İlk Maçı Somaspor Kazanmıştı.

İki takım arasında ligin ilk devresinde Soma Atatürk Stadında oynanan; beş sarı, iki kırmızı kart, bir direkten dönen top, bir penaltı ve bir gol sesinin çıktığı karşılaşmayı Somaspor, 87.dakikada Bilal Şeflek’in penaltıdan attığı golle 1-0 kazanmıştı. (maçın geniş detaylarına buradan bakabilirsiniz)


Cevdet Yıldırım

Hobi olarak başladığımız ancak yaptığımız paylaşımlarla büyük ilgi gördüğümüz somadaspor.com’da maçlara gitmekten, çala kalem haberlerinizi yapmaktan büyük keyif alıyoruz. 38 yıllık futbola adanmış tecrübelerimizle topluma ufak bir katkımız olmasından büyük mutluluk duyuyoruz. Sizlerden ricamız; biz gazeteci değiliz. Bilgi-birikimlerimizi çala kalem ifade etmeye çalışıyoruz. Somaspor,Samsun Irmaksanayispor, Elbistanspor, Tavşanlı Linyitspor, Soma Linyitspor, Soma Masterler; Futbola adanmış 38 yıl ile, çala kalem yazılmış yazılar vs vs.. Selam ve Dua ile..

YORUM YAZIN