Somaspor İlk Maçında Aydın Yıldızspor ile Berabere Kaldı.

Somaspor İlk Maçında Aydın Yıldızspor ile Berabere Kaldı.

Türkiye Şampiyonasında Manisa’yı temsil eden Somaspor, Uşak il grubunda Aydın Yıldız ve Muğla Spor ile eşleşti.

Üçlü lig statüsünde oynanacak Şampiyonada, B-grubunda bulunan Afyon Afjet, Eskişehir Sağlık ve Kütahya Termik sporun bulunduğu B grubunun birincisi ile 8 Nisan Pazar günü final oynayacak.

İlk maçını Aydın Yıldız Spor ile oynayan Somaspor sahadan 1-1’lik sonuçla ayrıldı. Yarın oynayacağı Muğla Spor maçı için otelde dinlenmeye geçti.

Maç sonu görüşlerini aldığımız.Soma Spor Altyapı sorumlu Kadir Bilir şunları söyledi: ”Burada Manisa’yı, Soma’yı ve Somaspor’u en iyi şekilde temsil ediyoruz. Dün gece İsmail Şarlayan Hocanın da kampa katılması çocuklar üzerinde olumlu bir motivasyon oluşturdu.
Maça kötü başlamanızı rağmen sonradan toparlanıp özellikle ikinci yarı kendi oyun anlayışımızı rakibe kabul ettirdik ve gölü de bulduk. Girdigimiz pozisyonları değerlendirebilsek galipte gelebilirdik. Burada olmak önemli oyuncularımı tebrik ediyorum.”dedi.

 

Cevdet Yıldırım

Hobi olarak başladığımız ancak yaptığımız paylaşımlarla büyük ilgi gördüğümüz somadaspor.com’da maçlara gitmekten, çala kalem haberlerinizi yapmaktan büyük keyif alıyoruz. 38 yıllık futbola adanmış tecrübelerimizle topluma ufak bir katkımız olmasından büyük mutluluk duyuyoruz. Sizlerden ricamız; biz gazeteci değiliz. Bilgi-birikimlerimizi çala kalem ifade etmeye çalışıyoruz. Somaspor,Samsun Irmaksanayispor, Elbistanspor, Tavşanlı Linyitspor, Soma Linyitspor, Soma Masterler; Futbola adanmış 38 yıl ile, çala kalem yazılmış yazılar vs vs.. Selam ve Dua ile..

YORUM YAZIN