4.Hafta A-Grubuyla Veda Etti!

4.Hafta A-Grubuyla Veda Etti!

Dördüncü haftanın son karşılaşmaları A-grubunda Müftülük-Kaymakamlık ve Öğretmenler Birliği-ELİ (1) takımları arasında oynandı.

Zirvede ilk iki sırayı paylaşan Eli (1) ve Öğretmenler Birliği, son iki sırayı paylaşan Müftülük ve Kaymakamlık takımları arasında oynanan karşılaşmalarda gülen taraflar, ELİ (1) ve Kaymakamlık takımları oldu.

Puan Durumu, Gol Krallığı ve Detaylar yarın (cuma) sayfada yayınlanacaktır..

Karşılaşmalara ait fotoları görmek için buraya tıklayınız!.

KAYMAKAMLIK 4-3 MÜFTÜLÜK
Günün ilk karşılaşması son iki sırayı paylaşan Müftülük ve Kaymakamlık arasında oynandı. Kaymakamlık; Vehbi Serin (2), Sezai Soylu ve Murat Sözener kendi kalesine attığı gollerle karşılaşmadan 4-3 galip ayrıldı.
KAYMAKAMLIK GERİDEN GELDİ..
Bir ara 2-0 geriye düşen Kaymakamlık, müthiş geri dönüşle karşılaşmadan 4-3 galip ayrıldı. Kaymakamlık, Müftülük galibiyeti ile ilk dört şansını sürdürdü. Oyuna sonradan dahil olan Vehbi Serin Kaymakamlık adına maça damga vuran oyuncu oldu. Ayrıca; Sezai Soylu’nun attığı güzel gol, görülmeye değerdi.
MÜFTÜLÜK GELENEĞİNİ BOZMADI!
Her maç olduğu gibi bu maçta da iki farklı galibiyeti yakalayan kırmızı-beyazlılar, bir türlü galibiyeti 70 dakikaya sığdırmayı başaramadı. Ramazan Gülegen ve Mehmet Ülker ile 2-0 öne geçen Müftülük, rakibine mağlup olmakla kalmadı, ilk on altı takım arasına kalma şansını da yitirmiş oldu.




SAHA:Teiaş
HAKEM: Yusuf Bulut
MÜFTÜLÜK:Mustafa-Tuncer-Murat-Habib-Hasan-Turgut-Mustafa-Mehmet-Ramazan
YEDEKLER: İskender,Akıner,Ahmet,M.Ali

KAYMAKAMLIK:Nakif-Sezai-Yahya-Ahmet-Muhammet-Önder-İsmail-Ali-Erhan
YEDEKLER: Abdullah,Vehbi,M.Dursun
KIRMIZI KARTLAR:Yok
GOLLER:Vehbi Serin (2), Sezai Soylu,Murat Sözener kk (Kaymakamlık),Ramazan Gülegen, Mehmet Ülker, Tuncer Çevik (Müftülük)

ÖĞRETMENLER BİRLİĞİ 2-3 ELİ (1)
Günün ve haftanın son karşılaşması lider ELİ (1) ile, takipçisi Öğretmenler Birliği arasında oynandı. Gel-gitlerlerin olduğu ve bir kırmızı kartın çıktığı karşılaşmayı 3-2’lik skorla kazan taraf ELİ (1) oldu.
ELİ (1), KÖTÜ OYNAMASINA RAĞMEN KAZANDI!
Maçın hemen başında Nedim Öz’ün golüyle öne geçen ELİ (1), Mehmet Güner ve Sezgin Dönmez’in ayağından yediği iki golle 2-1 geriye düştü. Osman Gündüz’ün duran toptan müthiş vuruşu ile önce beraberliği, usta golcüsü Mehmet Bayri ile de galibiyet golünü buldu.Skora baktığın zaman ‘’ELİ (1) iyi oynadı kazandı’’ gibi görünüyor.Hayır! ELİ (1) takımı bir önceki maçlarında sergilediği pozitif futbol yerini, dağınık ve sıradanlığa bırakmış.Her şeye rağmen kötü oynamalarına rağmen kazanmaları; onların ne kadar ciddi bir takım olduğunu ortaya koyuyor..
ÖĞRETMENLER BİRLİĞİ FIRSATI TEPTİ!
Lider karşısında maçın başında yedikleri golle oyundan kopmayan ve futbolun gereksinimlerini 55 dakika tam anlamıyla sahaya iyi yansıtan Öğretmenler Birliği oldu. Mehmet Güner ile önce beraberliği, belki de turnuvanın en güzel golü olmaya namzet; Sezgin Sönmez’in kendi yarı alanından gönderdiği füze ile 2-1 öne geçtiler. Osman Gündüz’ün duran toptan ve 9 golle ilk sırada yer alan Mehmet Bayri’nin golleri, liderlik hayallerini suya düşürdü. Birde Ali Özbek’in kırmızı kart görmesi, onlar için tam bir yıkım oldu!
SAHA:Teiaş
HAKEM: Yusuf Bulut
ÖĞRETMENLER BİRLİĞİ: Engin-Ali-Serhat-Sezgin-İbrahim-Orhan-Mehmet-Fatih-İlkay
YEDEKLER:Ramazan,F.Yeşilyurt,A.Erdil,A.Koçyiğit,Ömer

ELİ (1):Arkın-Halil-Serkan-Erhan-Celal-Tolga-Nedim-Bayri-Osman
YEDEKLER: Mahmut,Ali,Önder,Onur,Bülent,Serhat,Yusuf
KIRMIZI KARTLAR: Ali Özbek (MEB)
GOLLER: Nedim Öz, Osman Gündüz,Mehmet Bayri, (ELİ 1), Mehmet Güner, Sezgin Sönmez (MEB)

5.HAFTA 1.GÜN MAÇ PROGRAMI
10.04.2018 Salı 16:30 Soma Belediye-Yuta Çalışkan Teiaş
10.04.2018 Salı 18:00 Teiaş-Karaelmas Teiaş

Tüm turnuva haberlerine buraya tıklayarak bakabilirsiniz..



Cevdet Yıldırım

Hobi olarak başladığımız ancak yaptığımız paylaşımlarla büyük ilgi gördüğümüz somadaspor.com’da maçlara gitmekten, çala kalem haberlerinizi yapmaktan büyük keyif alıyoruz. 38 yıllık futbola adanmış tecrübelerimizle topluma ufak bir katkımız olmasından büyük mutluluk duyuyoruz. Sizlerden ricamız; biz gazeteci değiliz. Bilgi-birikimlerimizi çala kalem ifade etmeye çalışıyoruz. Somaspor,Samsun Irmaksanayispor, Elbistanspor, Tavşanlı Linyitspor, Soma Linyitspor, Soma Masterler; Futbola adanmış 38 yıl ile, çala kalem yazılmış yazılar vs vs.. Selam ve Dua ile..

YORUM YAZIN