
Kaymakamlık Futbol Turnuvası grup aşaması 4. hafta Salı maçlarında B ve D grubunda oynanan iki karşılaşma futbolseverlere gol düellosu yaşattı. Eli (2) – Devlet Hastanesi ve Esnaf Odası Soma Müh. – Nitromak maçlarında toplam 21 gol atılırken, oynanan 32 maç içinde en gollü günlerden biri geride kaldı.

Eli (2) ikinci sıraya yerleşti
Devlet Hastanesi 4-6 Eli (2)
Turnuvanın 31. maçında B Grubu’nda 5 puanla ikinci sırada yer alan Devlet Hastanesi ile 3 puanlı Eli (2) karşı karşıya geldi. Muhammet Can Karakurt’un yönettiği mücadelede Eli (2), istekli arzulu ve coşkulu başladığı maçta rakibini 6-4 mağlup ederek ikinci sıraya yükseldi.
Eli (2)’nin golleri
dk.11 Ayhan Arıcan
dk.22 ve dk.47 Mustafa Akça
dk.35 Samet Pamukçu
dk.56 Abdurrahman Türk
dk.70+3 Yusuf Özcan
Devlet Hastanesi’nin golleri
dk.9 Emin Kavak
dk.38 ve dk.66 Gürhan Şimşek
dk.60 Kerim Arslan (penaltı)
Bu sonucun ardından Eli (2) ikinci sıraya yerleşirken, iki takımın sıralaması yarın oynanacak olan Kolin Maden–Huzurevi maçının ardından netlik kazanacak.
Azmi Çeşmeci: Oyunun kontrolünü bırakmadık
Eli (2) takım antrenörü Azmi Çeşmeci maç sonunda yaptığı açıklamada turnuvada emeği geçenlere teşekkür ederek sözlerine başladı. İlk iki maçta yaşanan şanssızlıklar ve kırılma anlarında yapılan basit hatalar nedeniyle istedikleri başlangıcı yapamadıklarını belirten Çeşmeci, Huzurevi galibiyetiyle üzerlerindeki baskıyı attıklarını ancak oyun olarak istedikleri seviyeye ulaşamadıklarını ifade etti.
Bu maç öncesinde takım içinde önemli bir konuşma yaptıklarını dile getiren Çeşmeci, sahada diri ve sakin kalma konusunda oyuncularıyla sözleştiklerini söyledi. Karşılaşma boyunca bu disipline sadık kaldıklarını vurgulayan başarılı antrenör, yakaladıkları atakları doğru değerlendirmelerinin galibiyeti getirdiğini ifade etti.
Takımının maçın başından sonuna kadar ortaya koyduğu mücadeleden memnun olduğunu belirten Çeşmeci, oyuncularını tebrik ederken Devlet Hastanesi takımına da eleme turlarında başarılar diledi.
DEVLET HASTANESİ 4-6 ELİ (2)
SAHA:Teiaş
HAKEM:Muhammet Can Karakurt
SAHA KOMSERİ:Tevfik Elmas
SAĞLIKÇI:Zeynep Rana Akyön
TEMSİLCİ:Serdar Açıkgöz, Kaan Aydın, Emin Dağdelen
DEVLET HASTANESİ:Nurullah-Kerim-Erdoğan-Lütfü-Birol-Latif-Fırat-Emin-Erdoğan
YEDEKLER:Kadir, Gürkan, Harun, Engin, Sefa, Ahmet, Güray, Taner-Bilal-Gökhan
ANTRENÖR:Recep Duran
ELİ-2:Adem-Mahmut-Sinan-Onur-Erhan-Ayhan-Mustafa-Samet-Abdurrahman
YEDEKLER:Murat, Azmi, Bülent, Özgür, Yusuf, Teoman
ANTRENÖR:Azmi Çeşmeci
KIRMIZI KART:
GOLLER:dk.11 Ayhan Arıcan, dk.22' 47' Mustafa Akça, dk.35' Samet Pamukçu, dk.56 Abdurrahman Türk, dk.70+3 Yusuf Özcan (Eli-2), dk.9 Emin Kavak, dk .38' 66' Gürhan Şimşek, dk.60 Kerim Arslan pen.(Devlet Hastanesi)

Soma Mühendislik üçüncü sırada tamamladı
Esnaf Odası Soma Müh. 7-4 Nitromak
Günün son karşılaşmasında Esnaf Odası Soma Mühendislik ile Nitromak karşı karşıya geldi. Muhammet Can Karakurt'un yönettiği mücadelede Soma Mühendislik, rakibini 7-4 mağlup ederek puanını 6’ya çıkardı ve grubunu üçüncü sırada tamamladı.
Soma Mühendislik’in golleri
dk.11, dk.52 ve dk.62 Özgürcan Gürz
dk.30 İbrahim Can Şanlı
dk.44 Ahmet Can Kurt
dk.45 ve dk.67 Mehmet Güzel
Nitromak’ın golleri
dk.18, dk.41 ve dk.55 Adem Topal
dk.68 Ercan Duran
Galip gelmesi halinde ikili averajla üst tur şansı yakalayacak olan Nitromak, Huzurevi ve Yıldız Öğretmenlerden sonra turnuvaya veda eden bir diğer takım oldu.
SOMA MÜHENDİSLİK 7-4 NİTROMAK
SAHA:Teiaş
HAKEM: Muhammet Can Karakurt
SAHA KOMSERİ:Tevfik Elmas
SAĞLIKÇI:Zeynep Rana Akyön
TEMSİLCİ:Serdar Açıkgöz, Kaan Aydın, Emin Dağdelen
SOMA MÜHENDİSLİK:Muammer-Ahmet-Tolga-M.Döker-M.Güzel-Özgurcan-Çağlar-İbrahim-Halil
YEDEKLER:Deniz, Kemal
ANTRENÖR:Mert Yeşilçayır
NİTROMAK:Erdinç-Azim-Serdar-Aytaç-Birol-İsmail-Orhan-Adem-Bilal
YEDEKLER:Ercan, Fatih, Ahmet, Emrah, Berkay, Hakan
ANTRENÖR:Osman Şen
KIRMIZI KART:
GOLLER:dk.11' 52' 62 Özgürcan Gürz, dk.30 İbrahim Can Şanlı, dk.44 Ahmet Can Kurt, dk.45' 67' Mehmet Güzel (Soma Mühendislik), dk. 18' 41' 55' Adem Topal, dk.68 Ercan Duran (Nitromak)
NOT: Karşılaşmalara ait 300 adet 📸 görseller 👉Somadaspor Facebook ve Cevsam Instagram sayfalarımıza yüklenecektir. Ayrıca turnuva boyunca maç sonuçları, puan durumları ve diğer detaylar, düzenli olarak paylaşılacak. Futbolseverler, buradan tüm gelişmeleri takip edebilecek.

🏆 29 Nisan Çarşamba Maç programı:
Kaymakamlık Futbol Turnuvası’nda Çarşamba günü oynanacak karşılaşmaların saatleri, aynı gün saat 15.00’te Karaelmasspor’un Salihli Belediyespor ile Soma Atatürk Stadında oynayacağı Bölgesel Amatör Lig’e yükselme müsabakası nedeniyle yarım saat ileriye alınmıştır. Tüm sporseverleri takımımıza destek olmaya davet ediyoruz.
Yeni maç saatleri:
⌚ 17:00 Huzurevi – Kolin
⌚ 18:30 Yıldız Öğretmenler – Hidrogen



